Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas)

QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 20, 11:32)
Tai zinoma,jei jau siusiuos,tai pasiciupsiu dar ko nors smile.gif o siaip niekad Ermitaze ner akis uzkliuvus uz Fimo,bet gal, kad niekad nereikejo smile.gif

Gal ne visuose yra... Vilniuj, tai net atskiras stendukas yra prie priemoniu rankdarbiams.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2015 01 20, 12:16)
Gal ne visuose yra... Vilniuj, tai net atskiras stendukas yra prie priemoniu rankdarbiams.

Tai va, kad nera...kazkokia skysto modelino medziokle cia man gavos biggrin.gif beliko tik internetas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 01 20, 15:32)
Tai va, kad nera...kazkokia skysto modelino medziokle cia man gavos biggrin.gif beliko tik internetas smile.gif

Jei jau taip, tai tada tikrai, tik internetas... Man rodos akmeneliai.com pigiausiai parduoda. Nors gal ir pigesniu atsirado.
Atsakyti
Sveiki, patarkite kaip gauti tokia faktura darant karoliukus is fimo modelino?
Aciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migliuka @ 2015 02 04, 13:10)
Sveiki, patarkite kaip gauti tokia faktura darant karoliukus is fimo modelino?
Aciu smile.gif

user posted image

folija
skuduriukas
popierius glamžytas
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyt,su kokiais klijais reikia klijuot,kad modelinas laikytusi ant stiklo?

http://kopilka.rv.ua/?p=4522
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 02 11, 23:30)
Gal kas galetu pasakyt,su kokiais klijais reikia klijuot,kad modelinas laikytusi ant stiklo?

supermoment arba epoksidiniais dvikomponenčiais
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2015 02 12, 19:11)
supermoment arba epoksidiniais dvikomponenčiais

Bet cia jau iskepta reiktu klijuot? As kadangi rusiskai nesuprantu,tai toj nuorodoj tik paveiksliukais remiuos.
Atsakyti
QUOTE(_Monce_ @ 2015 02 12, 19:40)
Bet cia jau iskepta reiktu klijuot? As kadangi rusiskai nesuprantu,tai toj nuorodoj tik paveiksliukais remiuos.

acha, jau iskepta smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,esu dar tik pradedancioji kurti su modelinu,todel darbeliu jokiu dar nera pirmi blynai tik iskepti. Dar tik vakar uzsisakiau modelino,lako,svirksta internetu. O buvo taip kad pradejau mokytis is molio dirbinius daryt tiksliau burelis toks ir uzsukus i biblioteka knygos apie keramika akys uzkliuvo uz modelino enciklopedijos tai ir sudomino,nezinau gal jus cia esancios jau ta knyga turi o gal ji nera tokia gera gal tik man atrodo,net narsydama internete radau puslapi knygos.lt ir ten ta knyga siuo metu atpigus nuo 17euru iki 7 tai jau ir uzsisakiau kitur kiek ziurejau tai ji panasiai ir kainuoja,bet cia jau nemaza akcija. Atsiprasau kad tiek prirasiau bet gal kuri ieskote sios knygos o gal per brangi buvo tai dabar tikrai apsimoka isigyti. 😉
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Sakykit, su kokiais klijais reiktu klijuoti auskaru vinutes prie fimo modelino auskaro pagrindo?
As klijuoju su epoksidiniais, bet nukrenta. Buna taip, kad kol nukeliauja iki pirkejo, jau buna vinute nukritusi...
Kokius jus klijus naudojate, kokius rekomenduotumet naudoti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2015 03 09, 22:45)
As klijuoju su epoksidiniais, bet nukrenta.

Epoksidiniai geriausi. Dvikomponenčiai epoksidiniai. Tik reikia proporcijas būtinai žiūrėti. Neatitaikius sumaišymo proporcijų, jie gali likti lipniais ir nieko nelaiko, arba dūžtančiais, irgi nesilaikys. Kiekvienai pakuotei būna nurodytos sumaišymo dalys.

Arba supermoment, bet geros kokybės klijai, nes yra kokiuose kioskeliuose ir padielkų tų klijų
Atsakyti