Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

Boucheron Jaipur Bracelet
Atsakyti
user posted image
ir kvepalų bais noriu, ir žvakės. tiek to,be žvakės išgyvensiu...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Geidžiu. Gal dar ne mirtinai, bet netoli to: ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2013 03 23, 23:38)
Geidžiu. Gal dar ne mirtinai, bet netoli to: ax.gif

user posted image

user posted image

oj, abu turiu ir abieju noreciau neturedama - grazus, emocingi kvapai, puikus noras, linkiu, kad issipildytu!

QUOTE(Ašara @ 2013 03 21, 10:27)
user posted image
ir kvepalų bais noriu, ir žvakės.  tiek to,be žvakės išgyvensiu...

o siu patyliukais kartu panoresiu. stebuklelis rabarbarinis, kaip as ji per kaledas glosciau CdC.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rzrzr: 24 kovo 2013 - 00:51
user posted image
Nerealus kvapas... Fantastiski kvepalai... noriu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2013 03 24, 00:48)
oj, abu turiu ir abieju noreciau neturedama - grazus, emocingi kvapai, puikus noras, linkiu, kad issipildytu!

Ačiū 4u.gif . Ir aš sau linkiu, jau išparduotuvėj pasiskelbiau, bet per naktį niekas nepanoro nė lašeliu atsikratyti... ax.gif
Jei viskas gerai klosis - rudenį būsiu tikroj Sicilijoj, tai griebsiu tą Sicily pirmu grybšniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 03 24, 11:07)
user posted image
Nerealus kvapas... Fantastiski kvepalai... noriu... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ot uoslės skirtumai biggrin.gif Man jie - vieni iš baisiausių kvepalų, kuriuos esu uosčius, ššššššš, nes žinau dar vieną žmogų, kuriam jie irgi patinka topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 03 24, 12:08)
Ot uoslės skirtumai biggrin.gif Man jie - vieni iš baisiausių kvepalų, kuriuos esu uosčius, ššššššš, nes žinau dar vieną žmogų, kuriam jie irgi patinka  topsecret.gif

lotuliukas.gif Iš smalsumo pažiūrėjau natas ir kelis atsiliepimus perskaičiau - manęs niekas neįkalbėtų pauostyti. Nebent aklai kas pakištų. Teoriškai turėtų supykint, praktiškai, kadangi čia norų tema - norėčiau niekada nepauostyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 03 24, 12:19)
lotuliukas.gif Iš smalsumo pažiūrėjau natas ir kelis atsiliepimus perskaičiau - manęs niekas neįkalbėtų pauostyti. Nebent aklai kas pakištų. Teoriškai turėtų supykint, praktiškai, kadangi čia norų tema - norėčiau niekada nepauostyt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif.

Oi, nieko ten tokio baisaus nera... Tiesiog prisiminimai apie dailes mokykla, koks guaso ir tuso kvapas, plius mediena ir ladanas. As vakar net nustebau, koks kvapas. Seniai norejau isbandyti, o dabar noriu pirkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 03 24, 12:22)
Oi, nieko ten tokio baisaus nera... Tiesiog prisiminimai apie dailes mokykla,

Na va, kam dailės mokykla, o kam ligoninės, kraujas ir bintai.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 03 24, 13:26)
Na va, kam dailės mokykla, o kam ligoninės, kraujas ir bintai.

Būtent, gal kam teko susidurt su daile - gali kilti būtent tokios asociacijos - rašalas ir pan., o kam neteko - viešas wc, sorry 4u.gif
Kiekvienam savo, tuo mūsų pasirinkimai ir įdomūs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 03 24, 13:22)
o dabar noriu pirkti. 4u.gif

gaila, kad tik dabar - esu turėjusi atsitiktinumo būdu ir per vargą įkišau vienam užsieniečiui mainams biggrin.gif
Atsakyti