Ted Lapidus Creations.
Labai norisi pasitikrinti ar juos užuosdavo mano vaikiška nosis. Tik pagal pagaminimo metus, brandus , kurie pasiekdavo LTSR ir pagal paveikslėlį ant dėžutės (?), spėju, kad gali būti jie.
QUOTE(eglegle @ 2014 02 11, 20:21)
Esu esu

QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 11, 22:18)
Esu esu
Banditas man yra toks cool kvepalas. Bet jis toks vistik islaikantis atstuma, sakantis- neliesk manes. O sikart ziuriu piktu kvepalu: jei paliesi- ikasiu stiliuje.

Man irgi Bandit, Cabochard, Sikkim (senas), MdO Cuir, dabar dar ir Lutens Rose de Nuit yra vezantis, stiprus , Cool, zodziu. Bandysiu is atbaidanciu nurodyti Etro Magot. Labai pikti IRISAI
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 11, 21:18)
Esu esu
Banditas man yra toks cool kvepalas. Bet jis toks vistik islaikantis atstuma, sakantis- neliesk manes. O sikart ziuriu piktu kvepalu: jei paliesi- ikasiu stiliuje.

Boudoir Vivienne Westwood, Youth-Dew Amber Nude Estée Lauder, Insolence Guerlain (5 psikai

Su Magot santykiai nesusikloste, deja. Man lavanda su gvazdikeliu padaro saldu charachiri.
Agenta butinai isbandysiu, ir EL Youth Dew Nude (Youth Due man labai patiko, kiek pamenu). Su Insolence ir Buduaru nesiklosto man- pirmi per saldus, antri natu perkrova sukelia dantu grezima
Visada galvojau, kad esu daugiau nei vidutiniskai tolerantiska kvapu atzvilgiu, o va dabar ir islindo, kiek atmetimu- ne, ne, ir ne
Aciu merginos, padavet geru minciu
PS perziurejau meginukus, ir uzkliuvo LM Ambre Muscadin. Is esmes tai irgi piktuciai. Patiko. Primine Monos stiliu.
Agenta butinai isbandysiu, ir EL Youth Dew Nude (Youth Due man labai patiko, kiek pamenu). Su Insolence ir Buduaru nesiklosto man- pirmi per saldus, antri natu perkrova sukelia dantu grezima
Visada galvojau, kad esu daugiau nei vidutiniskai tolerantiska kvapu atzvilgiu, o va dabar ir islindo, kiek atmetimu- ne, ne, ir ne

Aciu merginos, padavet geru minciu

PS perziurejau meginukus, ir uzkliuvo LM Ambre Muscadin. Is esmes tai irgi piktuciai. Patiko. Primine Monos stiliu.
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 11, 23:44)
Nesu tikra dėl pastarojo, bet tikrai žinau, jog bent trys LM kvapai sukurti MdO

QUOTE(MilGana @ 2014 02 12, 00:24)
Boudoir Vivienne Westwood, Youth-Dew Amber Nude Estée Lauder, Insolence Guerlain (5 psikai
), Agent Provocateur klasikinis, siaip, man visi udiniai pikti 

hahahaha Milgana, su 5 pšykais beveik su viskuo gali eit žudyt

aš, visgi, nesu prežengusi 3 pšykų ribos nei su vienais
QUOTE(LEEja @ 2014 02 12, 10:08)
hahahaha Milgana, su 5 pšykais beveik su viskuo gali eit žudyt 

QUOTE(LEEja @ 2014 02 12, 09:08)
Svarbu paciai pirmai nezuti

As nusprendziau, kad liaujuosi noreti Magie Noire, siandien atvyko viena is miniatiuru, puse issipyle
nelemta man, matyt... sunervavo

QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 12, 10:34)