Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

Ted Lapidus Creations.
Labai norisi pasitikrinti ar juos užuosdavo mano vaikiška nosis. Tik pagal pagaminimo metus, brandus , kurie pasiekdavo LTSR ir pagal paveikslėlį ant dėžutės (?), spėju, kad gali būti jie.

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 02 11, 20:21)
man rods, rutuliukas j jau ir taip yra Bandito gerbėja  g.gif

Esu esu tongue.gif Banditas man yra toks cool kvepalas. Bet jis toks vistik islaikantis atstuma, sakantis- neliesk manes. O sikart ziuriu piktu kvepalu: jei paliesi- ikasiu stiliuje.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 11, 22:18)
Esu esu  tongue.gif Banditas man yra toks cool kvepalas. Bet jis toks vistik islaikantis atstuma, sakantis- neliesk manes. O sikart ziuriu piktu kvepalu: jei paliesi- ikasiu stiliuje.

Man irgi Bandit, Cabochard, Sikkim (senas), MdO Cuir, dabar dar ir Lutens Rose de Nuit yra vezantis, stiprus , Cool, zodziu. Bandysiu is atbaidanciu nurodyti Etro Magot. Labai pikti IRISAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 11 vasario 2014 - 22:11
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 11, 21:18)
Esu esu  tongue.gif Banditas man yra toks cool kvepalas. Bet jis toks vistik islaikantis atstuma, sakantis- neliesk manes. O sikart ziuriu piktu kvepalu: jei paliesi- ikasiu stiliuje.

Boudoir Vivienne Westwood, Youth-Dew Amber Nude Estée Lauder, Insolence Guerlain (5 psikai biggrin.gif ), Agent Provocateur klasikinis, siaip, man visi udiniai pikti biggrin.gif
Atsakyti
Su Magot santykiai nesusikloste, deja. Man lavanda su gvazdikeliu padaro saldu charachiri.

Agenta butinai isbandysiu, ir EL Youth Dew Nude (Youth Due man labai patiko, kiek pamenu). Su Insolence ir Buduaru nesiklosto man- pirmi per saldus, antri natu perkrova sukelia dantu grezima

Visada galvojau, kad esu daugiau nei vidutiniskai tolerantiska kvapu atzvilgiu, o va dabar ir islindo, kiek atmetimu- ne, ne, ir ne doh.gif
Aciu merginos, padavet geru minciu gun_smilie.gif

PS perziurejau meginukus, ir uzkliuvo LM Ambre Muscadin. Is esmes tai irgi piktuciai. Patiko. Primine Monos stiliu.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 11, 23:44)
PS perziurejau meginukus, ir uzkliuvo LM Ambre Muscadin. Is esmes tai irgi piktuciai. Patiko. Primine Monos stiliu.

Nesu tikra dėl pastarojo, bet tikrai žinau, jog bent trys LM kvapai sukurti MdO 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 12 vasario 2014 - 00:24
QUOTE(MilGana @ 2014 02 12, 00:24)
Boudoir Vivienne Westwood, Youth-Dew Amber Nude Estée Lauder, Insolence Guerlain (5 psikai  biggrin.gif ), Agent Provocateur klasikinis, siaip, man visi udiniai pikti  biggrin.gif

hahahaha Milgana, su 5 pšykais beveik su viskuo gali eit žudyt biggrin.gif
aš, visgi, nesu prežengusi 3 pšykų ribos nei su vienais
Atsakyti

Montale White Aoud - toks žvilgantis plieno katana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 12, 10:08)
aš, visgi, nesu prežengusi 3 pšykų ribos nei su vienais

drinks_cheers.gif su 5 psykais Bandito galeciau Ukrainos parlamenta paimti turbut cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 12, 09:08)

Svarbu paciai pirmai nezuti biggrin.gif
Atsakyti
As nusprendziau, kad liaujuosi noreti Magie Noire, siandien atvyko viena is miniatiuru, puse issipyle doh.gif nelemta man, matyt... sunervavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 12, 10:34)
drinks_cheers.gif su 5 psykais Bandito galeciau Ukrainos parlamenta paimti turbut  cool.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Vo ką siųst reikia Maidano kovotojams į pagalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 12 vasario 2014 - 12:10