Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(rutuliukas j @ 2014 02 12, 09:34)
drinks_cheers.gif su 5 psykais Bandito galeciau Ukrainos parlamenta paimti turbut  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man banditas yra power perfume, kai reikia neįveikiamumo pojūčio - pats tas.
Dar by_ki palaikau dėl MdO Cuir, irgi labai geras, nors man jis daug daug daug švelnesnis charakteriu, toks aprūkęs kaubojus neskustu skruostu, bet užburiančiom akim, aha.

o vat jei norėčiau, kad niekas neliestų, tai lysčiau į MdO Carnation (ir patyliukais kojas pakratyčiau, ir net ir tada prie mano lavono niekas ilgai neprisiartintų)...
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 02 12, 11:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man banditas yra power perfume, kai reikia neįveikiamumo pojūčio - pats tas.
Dar by_ki palaikau dėl MdO Cuir, irgi labai geras, nors man jis daug daug daug švelnesnis charakteriu, toks aprūkęs kaubojus neskustu skruostu, bet užburiančiom akim, aha.

o vat jei norėčiau, kad niekas neliestų, tai lysčiau į MdO Carnation (ir patyliukais kojas pakratyčiau, ir net ir tada prie mano lavono niekas ilgai neprisiartintų)...

ha ha thumbup.gif as prieiciau ,dar salia prigulciau ir maldele sukalbeciau biggrin.gif
Papildyta:
man agresyvus ir pikti Bois d’Ombrie Eau D`Italie(oi, kaip jie man patinka)
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2014 02 12, 13:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man banditas yra power perfume, kai reikia neįveikiamumo pojūčio - pats tas.

Atsiprasau  ax.gif MdO Cuir tai as kaip ginkla pazymejau.

lotuliukas.gif

P.S Ir dar ARAMIS labai piktas zverelis
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 12, 10:08)
hahahaha Milgana, su 5 pšykais beveik su viskuo gali eit žudyt biggrin.gif
aš, visgi, nesu prežengusi 3 pšykų ribos nei su vienais

ko gero pastebėjimas taiklus - didesniu kiekiu supiktėja net ir šiaip apyšvelniai kvepalai
bent ant savęs pastebiu tokią tendenciją, kad kai man liūdna, pikta ar šiaip suvaryta savijauta pšykų sueina gerokai daugiau. Šiandien ryte labai gerai sulipo 7 paspaudimai Azzaro Oh la la, atsiskleidė daug pikčiau nei paprastai. Pasijutau geriau - nusibrėžus didesnę asmeninę erdvę aplink save biggrin.gif
Atsakyti
Pasiilgau šitų labai, bet turbūt jau babaaa,nebėr... Tiktų pavasariui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 02 12, 00:14)
Nesu tikra dėl pastarojo, bet tikrai žinau, jog bent trys LM kvapai sukurti MdO 4u.gif

Oi oi kaip idomu ax.gif O gal galetumete ir patikslinti ? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2014 02 12, 12:03)
As nusprendziau, kad liaujuosi noreti Magie Noire, siandien atvyko viena is miniatiuru, puse issipyle  doh.gif nelemta man, matyt... sunervavo  doh.gif

Tai cia nori pasakyti kad MUSU Magie Noir issipyle? blink.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 02 13, 09:15)
Tai cia nori pasakyti kad MUSU Magie Noir issipyle?  blink.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

teip, viena issipyle biggrin.gif bet dar pora pakeliui.
Atsakyti
Jau seniai mastau pirkt ar ne EL Cinnabar, kazi ar labai jis "piktas" ir kartus g.gif o dar kaip tik PP variantas pasimaise g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 13 vasario 2014 - 15:01
QUOTE(andorinha @ 2014 02 13, 16:00)
Jau seniai mastau pirkt ar ne EL Cinnabar, kazi ar labai jis "piktas" ir kartus  g.gif o dar kaip tik PP variantas pasimaise  g.gif

kad piktas ir kartus tai nepasakyčiau, tik labai stiprus. Man panašus į Opium. Pasilikau tik atomiką iš turėto buteliuko. Kartais nieko, bet šiaip ne mano kategorija. Turėjau tikrai ne PP, o ar EDT ar EDP ten buvo jau nepamenu, neužsirašiau.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 13, 16:00)
Jau seniai mastau pirkt ar ne EL Cinnabar, kazi ar labai jis "piktas" ir kartus  g.gif o dar kaip tik PP variantas pasimaise  g.gif

Piktokas, turiu EDP, į darbą su juo neinu... Daug geriau skleidžiasi kai karšta. Bet kokiu atveju labai geras būtų pirkinys...
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2014 02 13, 15:49)
Piktokas, turiu EDP, į darbą su juo neinu... Daug geriau skleidžiasi kai karšta. Bet kokiu atveju labai geras būtų pirkinys...

g.gif ok, aisku, turiu dar 9d pagalvoti, o butelaitis koks grazus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 13, 16:51)
g.gif ok, aisku, turiu dar 9d pagalvoti, o butelaitis koks grazus:

super butelaitis. kvapas nekiek nepiktas - tas pats konceptas kaip ysl opium. tik kad labai stiprus, tad keliu lasu gali visam gyvenimui uztekti. ant mano odos greta smilkalu, prieskoniu, balzamu ir geliu (stiprumo tvarka) buvo labai ryskios animalistines natos. grazu meditacijai, nagrinejimui, kaip meno kurinys, bet nesioti nedrisciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 13 vasario 2014 - 16:00