Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

labai labai
user posted image
prazioplinau isparduotuvej cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 04 06, 10:10)
ant mano kuno skaniai skleidziasi gucci guilty intense edp  wub.gif

Oi, man sie ir labai patinka thumbup.gif , bet nesupratau, kad ten alyvom kvepia blush2.gif blush2.gif ...

Labai aciu visoms uz alyviniu kvepaliuku nuorodas 4u.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flossy Lady: 06 balandžio 2013 - 19:21
Ateinant vasarai aš vis užsimanau šių:
user posted image

Ir dar niekaip nedingstantis noras biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Vienai damai (aciu labai biggrin.gif )leidus susipazinti su kvapu, turiu dabar galvos skausma. NORIU:
user posted image
Atsakyti
Pradariau meginuka Bois Blonds Atelier Cologne uzsimaniau daug, bent 30ml ax.gif kaip tik pavasariui, vasarai- gaivus, sviezus, siek tiek rugsteles wub.gif user posted image I kazka primena, bet dar negaliu pasakyt g.gif
Atsakyti
Dabar tik šitų:
user posted image
Atsakyti
Neapsisprendziu del situ. Noreti ar ne?

user posted image
Atsakyti
Labai užsinorėjau sių, gal patarsit, kur galima būtų rasti 30 ml butelaitį? kiek ieškojau, tik 100 ml visur. ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 13 birželio 2013 - 18:01
vau, tik gavau mėginuką ir marš į norų sąrašą biggrin.gif
user posted image

superiniai. jei kas domėsis, apie ką, geriau negu rutuliukas j neparašyčiau tikrai:
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 05 27, 10:36)
superinis reikalas su salyga, kad sausa paciule patinka. Nesaldi aviete- tas tikros uogos skonis, tamsi roze ir tamsus kartus sokoladas, visus tuos atsirandancius- isnykstancius besikaitaliojancius niuansus apjungia sausa gili paciule. Kvapas labai tvirtos teksturos- ne silkas ir ne neriniai, o modernaus sukirpimo konkretus, aiskus, tiesus, bet tuo paciu tokiame "konkreciame" fone kaitaliojasi auksciau isvardintos nateles, ir jos tokios skirtingos, kad ju kaita pastoviai dirgina uosles receptorius, taip ir norisi visa laika ore vedzioti nosimi. Man asmeniskai dar ir labai izemininantis kvapas, tokiu kvepedama zinau ko, kaip ir kiek noriu.
Ir atskirai reiktu pamineti kokybe- na yra kvapu, kurie gali patikti ar ne, bet apie kokybe gincitys netenka. Tai vat su Fields of Rubus del kokybes nekyla klausimu

Atsakyti
Ne noras, o klausimelis. Ar galima kaz-kur pauostyti Guerlain "L'Art et la Matiere" kolekcijos kvepalus Vilniuje? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskalt: 03 liepos 2013 - 19:34