Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

Cia tavo nepirmoji ?
ax.gif
[/quote]

Nea ne pirmoji;) karts nuo karto paimu tai siuvimo mašina į rankas tai iš siūlų panarplioju;)
pabandyk ir tu kokį zuikelį pagaminti...pamatysi,kaip užsikabinsi:)
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 03 22, 20:48)

nesakyk biggrin.gif as kabliuojuos ant visko paskutiniu metu bigsmile.gif Zuikis laukia savo eiles , mano noru sarase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 22 kovo 2013 - 22:19
sunglasses2.gif patikėk kaip tave suprantu:)
o čia vienos pirmųjų blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 03 23, 12:06)
sunglasses2.gif patikėk kaip tave suprantu:) 

o jau garbaneles kokios thumbup.gif
Pas mane vakar gime vezlys ir gyvate lotuliukas.gif bet as to nezinojau .. nes vis dar noriu juodo arklio doh.gif o jis neuzsikalbiuoja kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
Velykinė porelė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
labai dailiai 4u.gif
Atsakyti
man tai čia kažkas iš serijos,, neįmanoma, blush2.gif
nesugebėčiau,.... doh.gif
šaunuole perle70 ,laaabai gražu ir kruopštu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIVUZELE33: 24 kovo 2013 - 16:19
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 03 24, 17:18)
man tai čia kažkas iš serijos,, neįmanoma, blush2.gif
nesugebėčiau,.... doh.gif
šaunuole perle70 ,laaabai gražu ir kruopštu 4u.gif  thumbup.gif

daivuze- netikiu lotuliukas.gif anu greitai eini vistos kept.. t.y siut .. as einu kept mirksiukas.gif
cia mano ne tilda ax.gif bet parodysiu, cia mano labai labai ilgai svajotas gyvatukas, gavos mazulytis , nes neturejau daug medziagos , bet man jis labai patinka ax.gif
user posted image
Atsakyti
jusu darbai FB liejas- cia ramuma doh.gif Ka siunat ?
Atsakyti
Ačiū mergaičiukės ax.gif 4u.gif
DAIVUZELE33, na ir pasakei čia dabar blush2.gif ...padarytum ir tu, viskas imanoma biggrin.gif
man irgi kitų merginų darbai visuomet tobuli atrodo, o prie saviškių randu kur prikibt biggrin.gif
Pas mane vakar pasaulį išvydo dar vienas zuikutis, kadangi OJE pabarė, kad nepasirodom, tai taisau padėtį ir jūsų teismui pristatau saviškę panelę rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
mirksiukas.gif šaunuolė perle...ir kad toookį mielą zuikį pagaminai...ir kad tylą išsklaidei thumbup.gif o pas mane ant stalo 3 nebaigti darbai...nežinau nuo kurio šiandien pradėti.. doh.gif
na ,tikiuosi kažkurį vis dėlto pabaigsiu ir iki vakaro pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
O pabudot bigsmile.gif Sakai panele dar biggrin.gif thumbup.gif kada kavalieriu surasi jai ?
O kuna siuni is kokios cia medziagos ? jis nebryzda tau ax.gif
As vakar pradejau angeliuka- pasizadejau kazkada , kazkam dabar tik pribrendau .. bet uz aciu juk .. galima ir palaukti biggrin.gif
Daivuzele - as lauksiu biggrin.gif o tai tildoj ramu, man tenka kryzeliu siuvineti lotuliukas.gif
Atsakyti