Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

Ir kas atsakys man( as cia rimtai klausiu) kodel princesei ant zirnio, reikia dar sparneliu ?
[/quote]
princesių šiais laikais nebėra.... 59.gif gal dėl to ji su sparneliais lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=DAIVUZELE33,2013 03 26, 23:42]
Ir kas atsakys man( as cia rimtai klausiu) kodel princesei ant zirnio, reikia dar sparneliu ?
[/quote]
princesių šiais laikais nebėra.... 59.gif gal dėl to ji su sparneliais lotuliukas.gif
[/quote]
nu jau,nu jau yra tu princesiu ir dar kiek, kad jos su sparneliais faktas, bet tada jos nesedi ant zirnio biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif beje...o kur merginos su žadėtais darbais???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 03 27, 00:10)
lotuliukas.gif beje...o kur merginos su žadėtais darbais???? g.gif

tai palauk fotosesija reikia uzsakyti dar lotuliukas.gif
O be to noriu pabandyti stova pasidaryti ..nesu darius ax.gif
Atsakyti
DAIVUZELE33, gražus zuikėnas thumbup.gif ...o su nosim ir man bėda, gal kad nelabai žavi siuvinėjimo menas. Bet stengiuosi lūpą prikandusi tongue.gif
Cha, pasirodo ne man vienai tie sparniukai užkliuvo... gal sakau jie tam, kad kai nuspaus sėdimąją tiesiog pakilt ir nuskrist lotuliukas.gif
Atsakyti
OJE, is ko stova darysi? papasakok ir man, kaip tik bus aktualus dalykas uz poros dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 03 27, 10:18)
OJE, is ko stova darysi? papasakok ir man, kaip tik bus aktualus dalykas  uz poros dienu smile.gif

sitaip paprasciausia butu bigsmile.gif
http://fancydolls.us/?page_id=758 kad laikytusi, arba gumute arba vielute pritvirtinti.
Bet , pasto atzvilgiu, siunciant, nelabai varijantas schmoll.gif
Ant ko cia dar pasodinus ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 27 kovo 2013 - 10:04
sitas geras stovas, bet tai is kur gaut ta medini pagrinda ir tokiu pagaliuku? g.gif as kazkur buvau uzmacius toki varijanta, tuoletinio popieriaus tubele nukerpa iki norimo aukscio, tada i jos vidu ilieja gipsa, ismeigia pagali, isdziuvus viskam, ta tubele nuima ir tipo jau va stovas gaunas, bet gal terlavones daug...
Atsakyti
As prisipazinsiu - vakar prie savo nedabaigtu darbu taip ir nepriejau ir istikruju kazina r artimiausiu laiku prieisiu sad.gif uzsiemus kraustimosi darbais tai dbar tik pakuoju viska ir nespieju siuksles nesti sad.gif

Stova tai man vyras buvo padare, nupirko pagali sienukuose supjauste kvadraciukais tada isgreze ir diejo kinieciu lazdeles (bet kartais per trumpos gaunasi) tai dabar ateiciai nupirkau tokius medinius pagaliukus buna priekibcentruose prie sodo/geliu reikmenu

Princese su spranais...... net nuejau foto paieskoti kaip pas mane buvo ar su sparnais ar ne smile.gif
pirma buvo be sparnu
user posted image

o porele kazkodel su spranais, kodle tai net nezinau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidli: 27 kovo 2013 - 10:29
QUOTE(leguska69 @ 2013 03 27, 11:18)
sitas geras stovas, bet tai is kur gaut ta medini pagrinda ir tokiu pagaliuku?  g.gif as kazkur buvau uzmacius toki varijanta, tuoletinio popieriaus tubele nukerpa iki norimo aukscio, tada i jos vidu ilieja gipsa, ismeigia pagali, isdziuvus viskam, ta tubele nuima ir tipo jau va stovas gaunas, bet gal terlavones daug...

tada darai is karto kokia 10/20 ir per viena diena visa terlevone baigta ax.gif
Tai nebutinai toki grazu , raityta, as paprasta kaladuka rasiu garaze ir nudazysiu ji ir tiks , o pagaliuku maisto prekese nera, as turiu tokiu maistui skirtu ir storu ir plonu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gidli @ 2013 03 27, 11:26)

biggrin.gif sukeliau zirniu ir sparnu buma. Tai kad sparnai be zirnio viskas kaip ir atrodo gerai bigsmile.gif
Uzjauciu del kraustymosi, bet tai juk laikina 4u.gif po to vel galesi siuti pilnu pajegumu mirksiukas.gif
Atsakyti
pasakykit kur yra sios temos tesinys,nerandu, noriu prisijungti jei yra ax.gif

Siuname zaisliukus
Kiek veliau parodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 27 kovo 2013 - 17:02
stai vakarykste ax.gif pagaliau po foto sesijos, bet realybej ji man mielesne kazkaip bigsmile.gif tai va pagaliau, liko issiusti staigmene ir bus mano sazine rami ...
user posted image
Atsakyti