Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

QUOTE(OJE @ 2013 03 28, 17:39)
thumbup.gif geras, tai kiek tu ju turi jau  biggrin.gif  kaip ejos su nosim ?  as nesiuvus  , tai nzn.
Kokio jie cia ugio gaunas ?  paskaiciuosiu ar man apsimoka toki siuti, man visada gaila sintepono  ax.gif

Jau skaičių pamečiau, berods per šį mėnesį tai ko gero dvylikta panelė. O su nosim man vistiek bėda - kaip uodegytė sakė ... SNAPAS lotuliukas.gif
Darau dviejų dydžių: 30 ir 35 cm. Šita paskutinė mažesnė smile.gif O sintepono ne taip jau daug išsinaudoja, tiek, kiek ir tokio dydžio spliuškai.
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 03 28, 17:44)
Jau skaičių pamečiau, berods per šį mėnesį tai ko gero dvylikta panelė. O su nosim man vistiek bėda - kaip uodegytė sakė ... SNAPAS lotuliukas.gif
Darau dviejų dydžių: 30 ir 35 cm. Šita paskutinė mažesnė smile.gif  O sintepono ne taip jau daug išsinaudoja, tiek, kiek ir tokio dydžio spliuškai.

geras first.gif uztenka namu ? biggrin.gif
O ant kokio dydzio lapo spausdini ta 30 cm ? AS tai i tas zasis/vistas tai kisau kazkoki pigu, tai ir suede visa paka doh.gif bet visai nepatiko jis man, nesigauna grazi forma.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 28, 17:48)
geras  first.gif  uztenka namu ?  biggrin.gif 
O ant kokio dydzio  lapo spausdini ta 30 cm ?  AS tai i tas zasis/vistas tai kisau kazkoki pigu,  tai ir suede visa paka  doh.gif bet visai nepatiko jis man, nesigauna grazi forma.

Tai kad namuose tik viena, mėlynoji likus...viskas iskeliavo biggrin.gif
As ant monitoriaus kopijuoju, pasididinu iki kiek reikia ir apsivedu piestuku. Kaip kurios iskarpos labai gerai matos ir per paprastus spausdintuvui naudojamus lapus, o kai ka reikia kopijuot ant lekalinio popieriaus.
Aš kisu sintepona is tokiu kaip kamuoliuku, labai fainas, graziai sugula...tik kai reik i plonas ilgas dalis prigrust pavargstu.
Atsakyti
stai mano manija ant angeliukiu ax.gif tiesiog nusprendziau dar vienam zmogui padovanoti, ipac suzinojus kad zmogus serga sunkiai , kazkaip bent tooks palinkejimas
user posted image
Atsakyti
OJE, labai mielas angeliukas. thumbup.gif Žinai, žiauriai patiko šukuosena thumbup.gif Kokius siūlus naudojai?
Atsakyti
tikrai,Oje... labai mielas angeliukas....plaukai -super...aš dažniausiai su jais vargstu....jei įmanoma stengiuosi išvengti lotuliukas.gif tuo man kiškiai ir patinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 28, 23:37)
stai mano manija ant angeliukiu  ax.gif  tiesiog nusprendziau dar vienam zmogui padovanoti, ipac suzinojus kad zmogus serga sunkiai , kazkaip bent tooks palinkejimas

Koks mielas angeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 03 29, 00:37)
stai mano manija ant angeliukiu  ax.gif  tiesiog nusprendziau dar vienam zmogui padovanoti, ipac suzinojus kad zmogus serga sunkiai , kazkaip bent tooks palinkejimas

nuostabi wub.gif juos kepi kaip pyragėlius thumbup.gif

dar norėjau paklaust ,vielutę kiši ,kad sėdėtų ?
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 03 29, 09:11)
OJE, labai mielas angeliukas.  thumbup.gif  Žinai, žiauriai patiko šukuosena thumbup.gif  Kokius siūlus naudojai?

dekui merginos , vat man sis angeliukas kazkaip lipo nuo pirmo zvilgsnio, jis kazkaip atitinka mano proporcijas, jei buciau auksta ir ilgom kojom jauciu siuciau vien Tildos leles lotuliukas.gif bet ji ne mano lele schmoll.gif
Sunkiai ir man ejos pradzioje su plaukais, vargau. O va dabar nesuprantu kas cia uz mane siuna juos lotuliukas.gif
Plaukuciai vilnos, sumegzta ir isardyta, kazkaip pabandziau ir atradau, kad man sitokie plaukai labiausiai tinka.
Vielutes nedejau i vidu, nes ten kaip ir gaunas tooks gumuliukas, ji tiesiog esu is visu pusiu prisiuvus ir laikos.
Man dabar labiausiai veza jiem siuti pantalonus lotuliukas.gif seniau to nedariau, bet vat pabandziau ir patiko.( cia kai Daivuzele33 pasake kad ji nori tobuleti, tai va tobuleju ir as itraukdama kazka naujo ax.gif )

Papildyta:
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 03 29, 10:18)
tikrai,Oje... labai mielas angeliukas....plaukai -super...aš dažniausiai su jais vargstu....jei įmanoma stengiuosi išvengti  lotuliukas.gif tuo man kiškiai ir patinka... ax.gif

jus su tais kiskias mane vedat is kelio lotuliukas.gif ne jau susigundysiu bigsmile.gif
Atsakyti
vat pabandziau ir patiko.( cia kai Daivuzele33 pasake kad ji nori tobuleti, tai va tobuleju ir as itraukdama kazka naujo ax.gif )

lotuliukas.gif tobulėjam tobulėjam...

jus su tais kiskias mane vedat is kelio lotuliukas.gif ne jau susigundysiu bigsmile.gif
[/quote]

doh.gif 2 kiškiai sukirpti, susiūti...tik va prikimšti reikia...niekaip neprisiruošiu schmoll.gif vis kitų darbų atsiranda... blush2.gif bet jei Oje sugundysiu tai...dėl švento reikalo preisiversiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 03 29, 13:52)

doh.gif 2 kiškiai sukirpti, susiūti...tik va prikimšti reikia...niekaip neprisiruošiu schmoll.gif vis kitų darbų atsiranda... blush2.gif bet jei Oje sugundysiu tai...dėl švento reikalo preisiversiu lotuliukas.gif

nu daivuzele - ok, ka tik baigiau paguoti savo princeses, griauziu obuoli ir pagaunu azarta ..
OK OJE pasiraso eiti siuti dabar is karto kiskio lotuliukas.gif tik obuoli degrauziu
Einu susirasiu brezini, o gal buvo musu temoj jau ax.gif
Nu tau tabar batai, prisikalbejai hah.gif lotuliukas.gif
Kas dar i kiskiu siuvykla, greitai gundotes, liko tik kelios dienos iki Velyku ? sunglasses2.gif
Atsakyti
Kalbant apie zuikius tai as savo gyvenime kol kas 3 buvau dar tik pagaminus, labai noreciau pakartoti..
user posted image
user posted image
user posted image

Dabar kai siut nebegaliu tai galesiu po biski tik savo senus darbus rodyt smile.gif

Tiesa su nosim ir as vargau - neduotas man siuvinejimas smile.gif
Atsakyti