Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

mirksiukas.gif na štai ir mes... blush2.gif su Velykom atėjome pasveikinti...
user posted image
Atsakyti
Ooo per tuos kiausinius ir sventes, nebespejau pamatyti kad mergina i pasimatyma atejo thumbup.gif ir gi su gelem mirksiukas.gif Ir krasteliai pasiuvineti, nu liuks 4u.gif Ir nosis gavos biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif kažkaip vėlavom ,tai gėlę prigriebėm....gal bernužėlis nepyks lotuliukas.gif
Atsakyti
mano tilda beveik jau baigta biggrin.gif rytoj pasirodysiu ,prie jos kiek darbo buvo user posted image ,siuvau ,ardžiau ,kimšau ,norėjau tobulos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 02 balandžio 2013 - 15:40
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 02, 16:39)
mano tilda beveik jau baigta  biggrin.gif rytoj pasirodysiu ,prie jos kiek darbo buvo user posted image ,siuvau ,ardžiau ,kimšau ,norėjau tobulos  cool.gif

koks grazus tavo veidelis mirksiukas.gif bet uztat padarei ir idealiai bigsmile.gif
user posted image
Lauksim dabar 4u.gif
Atsakyti
na,ir kur visos dingo? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
manoji jau pasiūta ,nespėjau nufotografuoti ,nes tamsu namie,ryt iš ryto pamėginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 04 03, 19:05)
na,ir kur visos dingo? g.gif  g.gif  g.gif

pazaidem, dabar rimtai dirbam mirksiukas.gif Ka jus ?
as tai rami .. va gal trecia arkliuka pasiut ar ka, sukirptas guli ant masinos biggrin.gif
Atsakyti
[quote=OJE,2013 04 03, 22:18]
pazaidem, dabar rimtai dirbam mirksiukas.gif Ka jus ?

g.gif pas mane tai tik tapkiukai mažai mergytei sukirpti,kiškis pusnuogis,rožyčių keliolika lotuliukas.gif
Atsakyti
o man jau rankos niežti ,kažką dar siūtis biggrin.gif tik vis neatsirenku ax.gif
Atsakyti
mano tildukė

user posted image
Atsakyti
kur nuotrauka ? rolleyes.gif Uodegyt
As tai meskio tipo /zuikio iki negaliu uzsimaniau .. vakar 3 val. ieskojau brezinio neto platybese, o nakti visa sapnuose siuvau doh.gif
Atsakyti