Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 05, 13:10)
mano tildukė 

user posted image

Super...tokia romantiška.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIVUZELE33: 05 balandžio 2013 - 13:01
QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 04 05, 15:00)
Super...tokia romantiška.... wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū notworthy.gif

nuotraukyčių necituojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 05, 14:45)
kur nuotrauka ?  rolleyes.gif  Uodegyt
As tai meskio tipo /zuikio iki negaliu uzsimaniau .. vakar 3 val. ieskojau brezinio neto platybese, o nakti visa sapnuose siuvau  doh.gif

tai turbūt nerodo tau unsure.gif

va čia
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 05, 14:17)
tai turbūt nerodo tau  unsure.gif 

aha man nerode, bet kai parode ji superine, ji nuostabi user posted image
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 05, 15:48)
aha man nerode, bet kai parode ji  superine, ji nuostabi  user posted image

ačiū wub.gif

norėčiau siūt iš kitokios medžiagos tildos kūną,nes ši baisiai glamžosi g.gif ir kaklas man nepatinka ,nelygus .bet kita tikiuos bus geresnė ax.gif kai pasveiksiu ,kita bus princesė ant žirnio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 balandžio 2013 - 14:21
Uodegyte, nu gražuolę tu čia suraitei thumbup.gif IR SVEIK GREIČIAU

OJE, KOKĮ TU ČIA PADARĄ SUMĄSTEI DARYT, PAPASAKOK ax.gif

Mano eilinė miego panelė...ir vėl užsakymas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perle70: 05 balandžio 2013 - 15:24
perle70 wub.gif

beje tavo miegutės visad nuostabios ax.gif
Atsakyti
Uodegyte kokia fainuolė tavo tilda thumbup.gif , tik man norėtųsi kūno ne tokio blyškaus
Perle miegutė kaip visad be komentarų 4u.gif man tos klišos kojos ir tie paraukti apatiniai atima žadą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukasm: 06 balandžio 2013 - 07:12
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 05, 15:18)
ačiū  wub.gif

norėčiau siūt iš kitokios medžiagos tildos kūną,nes ši baisiai glamžosi  g.gif ir kaklas man nepatinka ,nelygus .bet kita tikiuos bus geresnė  ax.gif kai pasveiksiu ,kita bus princesė ant žirnio  wub.gif

tu pirma sveik, po to ir Tilda tau atrodys geriau 4u.gif O kam tu ja glamzai, mano va kaba ant indaujos rankenos, ir dulka ax.gif Orginali medziaga ir glamzos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(perle70 @ 2013 04 05, 16:18)

OJE, KOKĮ TU ČIA PADARĄ SUMĄSTEI DARYT, PAPASAKOK ax.gif

tai kad nesigauna unsure.gif vakar tris galvas pasiuvau ... snipstas .... sian kuna siusiu, vakar sukirpau viena- nekoks jis man ... as matai darau pagal save , tai kas man patinka , bet kai pasiunu, vis dar kas nors netinka ... Zodziu padarelis lotuliukas.gif
Saunios tavo miegales 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egliukasm @ 2013 04 06, 08:10)
Uodegyte kokia fainuolė tavo tilda thumbup.gif  , tik man norėtųsi kūno ne tokio blyškaus

o man labai net ziurisi thumbup.gif .... as nemegstu tamsiu kunu... kazkaip negriskai tada atrodo ax.gif
Atsakyti
egliukasm ačiū mirksiukas.gif viršutinė dalis ir man per blyški ,tik ne kūno ,o krūtinės spalva rolleyes.gif o negriukės ir man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 06, 11:33)
egliukasm ačiū  mirksiukas.gif viršutinė dalis ir man per blyški ,tik ne kūno ,o krūtinės spalva rolleyes.gif o negriukės ir man nepatinka  biggrin.gif

merginos negrės ir man nepatinka lotuliukas.gif tiesiog gal kontrasto noris kaip sakai ar krūtinės ar suknelės dabar kažko blankokai o gal tikrovei labai graži yra juk dar ir foto turi savo atspalvius ir šešėlius mirksiukas.gif
visi darbukai nerealūs Oje, lauksim pačios padarėlio ax.gif

aš vis pavartau ir mastau kaip Jūs viską spėjat? aš per savaitę net nepajuntu kaip nieko nepadarau tik svajoju ir dėlioju ir vėl savaitės nėr jau net gėda čia Jum ir berašyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 04 06, 13:58)
merginos negrės ir man nepatinka  lotuliukas.gif  tiesiog gal kontrasto noris kaip sakai ar krūtinės ar suknelės dabar kažko blankokai o gal tikrovei labai graži yra juk dar ir foto turi savo atspalvius ir šešėlius  mirksiukas.gif 
visi darbukai nerealūs Oje, lauksim pačios padarėlio  ax.gif

aš vis pavartau ir mastau kaip Jūs viską spėjat? aš per savaitę net nepajuntu kaip nieko nepadarau tik svajoju ir dėlioju ir vėl savaitės nėr jau net gėda čia Jum ir berašyt  doh.gif

vat ir as primeciau, kad ji gyva turetu but nuostabi mirksiukas.gif
Dekui ax.gif jei nesunervins, bus biggrin.gif
Kaip speju, nzn... tiesiog netvarkau niekada lotuliukas.gif turiu darbo stala 2m, bet vistiek dirbu tik ant lyginimo lentos rolleyes.gif nes stalas nukrautas viskuom, kaip vaikai ateje sako- kodel pas tave tiek daug siuksliu bigsmile.gif O siaip, jauciu reikia tame gyventi, nes kai IN ar OUT tai bais sunkiai .. as seniau atvirkes dariau, tai dabar man ziauriai sunku butu vel pasinerti i popieriaus pasauli ax.gif As tai megzciau , jei mokeciau ... as be proto svaigstu apie batukus doh.gif gal pradet kolekcionuot a biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 06 balandžio 2013 - 15:10