Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

QUOTE(leguska69 @ 2013 04 09, 14:33)
panaite, oooo tu pasiuvai mano svajoniu briedi, as irgi ji svajojiu kazkada pasiut, bet neturiu iskarpu normaliu. labai dailus  4u.gif laikinu
Papildyta:
OJE, priimu tavo pasiulyma isardyt savo palta (turiu viena daedusi iki gyvo kaulo, manau jis nesupyks, jeigu ji panaudosiu lavinimosi tikslams  biggrin.gif )

lotuliukas.gif oje gerai tu cia su tuom paltu - manau jis to ir lauke, garbingai tau pasitarnauti lotuliukas.gif dar vis luztu
Panaite - vajei ir mano svajoniu briedis pas tave wub.gif As ir noriu labai senai .. bet vis , kazkas kokiu zuikiu sugundo lotuliukas.gif
Tai dabar busi jau musu ikvepeja, o ne atvirksciai 4u.gif Labai liuks. Nebevarvink seiliu, geriau gundyk toliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 09 balandžio 2013 - 15:19
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam nerodo tilda.rar - 266.6 Kb
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 09, 16:18)
lotuliukas.gif  oje gerai tu cia su tuom paltu - manau jis to ir lauke, garbingai tau pasitarnauti  lotuliukas.gif  dar vis luztu
Panaite - vajei ir mano svajoniu briedis pas tave  wub.gif As ir noriu labai senai .. bet vis , kazkas kokiu zuikiu sugundo  lotuliukas.gif 
Tai dabar busi jau musu ikvepeja, o ne atvirksciai  4u.gif  Labai liuks.  Nebevarvink seiliu, geriau  gundyk toliau  thumbup.gif

Ačiū mergaites, jau taip mokate pasidžiaugti ir pagirti, kad net saldu.
Tikra paskata toliau siusti. Sekantis mano irgi bus zuikis dar viena lėliuka reiks apdovanoti, drauges.
Atsakyti
QUOTE(panaite @ 2013 04 09, 17:19)
Ačiū mergaites, jau taip mokate pasidžiaugti ir pagirti, kad net saldu.
Tikra paskata toliau siusti. Sekantis mano irgi bus zuikis dar viena lėliuka reiks apdovanoti, drauges.

prasom, pagal darba ir komplimentai biggrin.gif Tai tu uz zuikio mes uz brendzio... t.y briedzio lotuliukas.gif
Uodegyte - dekui, gundai , kad palto eiciau siuti leguskai biggrin.gif ir isgelbeciau jos tikraji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 09 balandžio 2013 - 17:51
Leguska tikiuosi paltas liko sveikas biggrin.gif
Panaite briedis super! jei iskarpa turi as ir mielai panaudociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 04 10, 08:25)
Leguska tikiuosi paltas liko sveikas biggrin.gif
Panaite briedis super! jei iskarpa turi as ir mielai panaudociau smile.gif

tai pilnas netas
prasom briedis
user posted image
cia jei teisingai nukopinau, jo drabuziai
user posted image
Atsakyti
gal žinot kur rast nuorodą kaip prisiut plaukučius ax.gif

user posted image
Atsakyti
Tarp kraustimosi ir darbo keitimo visgi spiejau pabaigti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2013 04 12, 10:51)
Tarp kraustimosi ir darbo keitimo  visgi spiejau pabaigti smile.gif

mieli smile.gif o kokio jie dydžio ax.gif ir dar norėjau paklaust ,kaip ten su rankele prie burnos nesamos biggrin.gif prisiūnat ,kad laikytūsi ,ar į ranką kokia vielutę įkišat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 balandžio 2013 - 09:03
gidli- liuks thumbup.gif linksmos spalvos
siuvimo masinos matau nepakuoji lotuliukas.gif nesies rankose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 12 balandžio 2013 - 09:08
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 12, 10:01)
mieli  smile.gif o kokio jie dydžio  ax.gif ir dar norėjau paklaust ,kaip ten su rankele prie burnos nesamos  biggrin.gif prisiūnat ,kad laikytūsi ,ar į ranką kokia vielutę įkišat  g.gif

nieko nekisu as ja iskart prie kuno tokia pasukta prisiunu ir tada prie veido prisiunu irgi smile.gif

OJE, siuvimo masina cia prei paskutiniu daiktu issinesimui smile.gif
Atsakyti
As taip pat pasiuvau pirmaja savo tilda. Tik beda,kad ji pas mane nesedi g.gif Kazka blogai susiuvau, matyt. Per kelius sulenkimu taip pat nedariau...
Atsakyti