Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

QUOTE(egliukasm @ 2013 05 01, 12:57)

Papildyta:
OJE tavo varles tai superines negaliu atsigrozet  thumbup.gif

aciu .. eik pasisiuk ir tu turesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 01, 13:04)
aciu .. eik pasisiuk  ir tu turesi  biggrin.gif

cia reik gabumu mirksiukas.gif
Atsakyti
N....tasis miego angeliukas tongue.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 05 01, 19:57)
cia reik gabumu  mirksiukas.gif

zinok gabumu saldytuve nerasi.. eini darai, ardai,darai ardai ,darai ir po keliu metu pastebi kad savyje radai gabumu, apie kuriuos net nebutum pagalvojus .... mirksiukas.gif cia is asmenines patirties ax.gif jei man kas butu pasake pries gerus kokius 3-4 metus .. buciau nepatikejus ... nes tuo metu sededavau ir galvodavau, kaip zmones gali tureti hobbi g.gif
perle70- nuostabus angeliukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 02 gegužės 2013 - 11:12
QUOTE(OJE @ 2013 05 02, 12:10)

perle70- nuostabus angeliukas  4u.gif

Ačiū OJE...stengiuosi blush2.gif . Ši mažylė jau iškeliavo į sostinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 02, 12:10)
zinok gabumu saldytuve nerasi.. eini darai, ardai,darai ardai ,darai ir po keliu metu pastebi kad savyje radai gabumu, apie kuriuos net nebutum pagalvojus ....  mirksiukas.gif cia is asmenines patirties  ax.gif jei  man kas butu pasake pries gerus kokius  3-4 metus .. buciau nepatikejus ... nes tuo metu sededavau ir galvodavau, kaip zmones gali tureti hobbi  g.gif
perle70- nuostabus angeliukas  4u.gif

o as vis galvoju kodėl tam šaldytuve tik maistas doh.gif lotuliukas.gif aš tai laiko neatrandu jau kiek sukirptu yra tiesiog ner kada prisėst ir susiūti blush2.gif nuo kitos sav. vienam darbe atostogos tai tikiuosi bus ciut laisviau, nors trečio darbelio mastai neįveikiami blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 05 06, 11:03)
o as vis galvoju kodėl tam šaldytuve tik maistas  doh.gif  lotuliukas.gif aš tai laiko neatrandu jau kiek sukirptu yra tiesiog ner kada prisėst ir susiūti  blush2.gif nuo kitos sav. vienam darbe atostogos tai tikiuosi bus ciut laisviau, nors trečio darbelio mastai neįveikiami  blink.gif

pala tai pas tave trys darbai ir du vaikai ? rolleyes.gif tai kur cia suspesi... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 05 06, 13:09)
pala tai pas tave trys darbai ir du vaikai ?  rolleyes.gif  tai kur cia suspesi...  4u.gif  mirksiukas.gif

nu taip smile.gif du berniukai ir trys darbukai ir va dar pomegis nemenkas lotuliukas.gif tik baisiai laiko truksta kaip ta para pailginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 05 07, 10:33)
nu taip smile.gif du berniukai ir trys darbukai ir va dar pomegis nemenkas  lotuliukas.gif tik baisiai laiko truksta kaip ta para pailginti  ax.gif

daryk trecia berna ir mesk darba lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

pabaigiau mobio diko pussesere. et nelimpa man ji kazkodel, paveiksliuke grazesne atrode
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 05 07, 11:41)

pabaigiau mobio diko pussesere. et nelimpa man ji kazkodel, paveiksliuke grazesne atrode

niu baik labai liuks atrodo 4u.gif ir paltukas puikiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
vargo vakariene ten o ne paltukas, is antro karto persiuvau, PATOBULINUS! nesuprantu as rimtai tildos iskarpose siulem paliekama po kokius du cm turbut, pirmas gavosi kaip palapine, nu bet uztai dabar jau ir sau lietpalti sukirpciau panasu biggrin.gif
Atsakyti