Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

QUOTE(egliukasm @ 2013 05 20, 22:58)
ku ku negi dykos buvot visa savaitgali?! Perle gal Kauno dienose busi? o gal kas daugiau bus mergytes?
as busiu darbuose ne fiziskai smile.gif su vaikiskais karoliukais

Egliukasm, nebūsiu verysad.gif , sekmadienį grįžau iš pajūrio, tai dabar bandau dirbt visa apsvilus biggrin.gif . Gal taip kurią dieną atvažiuosiu pažioplinėt, koleges aplankyt
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2013 05 21, 08:45)
Egliukasm, nebūsiu  verysad.gif  , sekmadienį grįžau iš pajūrio, tai dabar bandau dirbt visa apsvilus  biggrin.gif .

4u.gif gydyk odą
kaip pajūrį sekės? jaučiu daug žmonių buvo ar paklausios tildos buvo?
Atsakyti
Damos, kurios siuvot princese ant zirnio, duokit kokia vaizdine medziaga ir iskarpos kad butu ir padusku ismatavimai. o kokio dydzio ji realiai turi but?
Atsakyti
Sveikos grožių kūrėjos, kur prapuolusios visos, Perlės tik grožius matau FB ir OJE savo fainumų prirodo, o kuo kitos gyvenat? kas naujo siuvinių pasaulyje?
aš pati tai laukiu atostogų, o tada jau tikiuosi atrasiu laiko kibt į darbus su siuviniais smile.gif dar trys savaitėlės ir atostogos nusišviečia šiokios tokios vienam darbe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 06 06, 07:55)
Sveikos grožių kūrėjos, kur prapuolusios visos, Perlės tik grožius matau FB ir OJE savo fainumų prirodo, o kuo kitos gyvenat? kas naujo siuvinių pasaulyje?
aš pati tai laukiu atostogų, o tada jau tikiuosi atrasiu laiko kibt į darbus su siuviniais smile.gif dar trys savaitėlės ir atostogos nusišviečia šiokios tokios vienam darbe smile.gif

aciu aciu , kad matai biggrin.gif OJE ruosias pirma karta prekybinei mugei doh.gif o daryt nesinori visai nieko, eiciau mieliau geliu sodinti.. sian ir vakar vakare jau nebelyja biggrin.gif
Nu tai egliukas mes aisku labai lauksim tavo atostogu ir rezultatu ... kitos matyt atostogauja-dirba biggrin.gif
Kas bus pirmas siuvimo planuose ? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergičkos, pagaliau galiu minutėlę atsipūsti...iškeliavo mano didysis užsakymas į japonų kraštus. Paskutinę savaitę vos ne naktimis dirbau...paakiai pajuodę, pirštai subadyti verysad.gif
Jūsų teismui : pasirodom su zuikiais mirksiukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
oho perle 4u.gif uzjauciu ... kai malonumas tampa juodu darbu ... bet juk yra dalelytes laimes biggrin.gif
Atsakyti
Bet uztai Perle kaip grazu 4u.gif , bravo! As viena lelyte pasiuvau, bet dabar neturiu fotiko, veliau idesiu.
Atsakyti
Priminkite ten ta adresa per kuri foto dedames? Galesiu pasirodyt ir as su savo metu isukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2013 06 06, 21:16)
Priminkite ten ta adresa per kuri foto dedames? Galesiu pasirodyt ir as su savo metu isukiu smile.gif

http://postimage.org/
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gidli, laukiam tavojo iššūkio bigsmile.gif
Ir Jurguras lėlytės tongue.gif
Atsakyti
va mergaites mano nauja damute , atsiprasau, per karsta nuotraukas i radikal.ru sukelt tai imetu nuoroda

https://www.facebook...7...e=1

o cia tokie dar super mini tildukai

https://www.facebook...2...e=3
Atsakyti