Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

OJE, aciukas wink.gif

user posted image

labai jau nenorejau as tos vyriskio gaminti smile.gif bet labai jau prase smile.gif
Atsakyti
Gidli, kokia miela porelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mano nauja miegutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2013 06 07, 21:23)

labai jau nenorejau as tos vyriskio gaminti  smile.gif bet labai jau prase smile.gif

as mielai siuciau bernus lotuliukas.gif man jie eina biggrin.gif
Atsakyti
oj kokiu groziu cia vel pridejot smile.gif saunuoles mergaites! Perle jau tavo tie natur lino groziai super ypatingai tie arkliukai su didziulem akim wink.gif
Oje muge smagu, uz tat pintine spalvianosiu sukrauta smile.gif
Gidli, bet puikiai ir vyras pavyko!
Atsakyti
dar vienas mano, labai as ji isimylejau kol gaminau biggrin.gif

https://www.facebook...0...e=3
Atsakyti
Perveciau visa temuke, bet taip ir neradau atsakymo - kuom kemsate lelytes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2013 06 14, 13:20)
Perveciau visa temuke, bet taip ir neradau atsakymo - kuom kemsate lelytes?  ax.gif

eh reikejo paklausti biggrin.gif
As tai sinteponu .. . man juo patogiausiai ir graziausiai uzsikemsa ax.gif

Leguska- o jau koks ilgakojis bernas biggrin.gif
As vakar radau atsispausdinau iskarpa to storo angelo ... noriu vieno.. ir as vat biggrin.gif
Atsakyti
man ir patinka tas storas angelas, jau regiu mintyse su dryzuotu maudomuku as ji biggrin.gif bet gaila dabar varau angelus ant supyniu urmu biggrin.gif viena pasiuvau, visiem reik dabar! jau sakiau reik kainas kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 06 14, 19:14)
man ir patinka tas storas angelas, jau regiu mintyse su dryzuotu maudomuku as ji  biggrin.gif  bet gaila dabar varau angelus ant supyniu urmu  biggrin.gif  viena pasiuvau, visiem reik dabar! jau sakiau reik kainas kelt  biggrin.gif

nu va.. kojos jo ilgos, galetum ir daugiau imi lotuliukas.gif
As dar to storo nematau jokio ...
Sian googlinau lietuviskai, jetus kokiu groziu prisiziurejua...idomu kas nutiko tom, kurios anksciau siuvo ax.gif mes vos kelios cia ax.gif
Atsakyti
sveikos siuvejeles, pasakykit man kaip padaryti arkliukui karcius? nu niekaip grazus nesigauna sad.gif Jus gal klijuojat ar prisiuvat juos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 06 16, 13:09)
sveikos siuvejeles, pasakykit man kaip padaryti arkliukui karcius? nu niekaip grazus nesigauna sad.gif Jus gal klijuojat ar prisiuvat juos  unsure.gif

as isiuvu is vidaus , po to kai issivercia jie graziai guli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 16, 15:59)
as isiuvu is vidaus , po to kai issivercia jie graziai guli  ax.gif

o ka naudoji? stora siula? ar plonesnius ir ar kirpta ar ne reik det?
Atsakyti