Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Siaip man susidare ispudis kad kuo anksciau ta ausyte veriama tuo geriau gyja.. g.gif as veriausi kokiu 12 m. tai man vajej kaip ilgai gijo, puliavo tos ausys ilgiausiai, keleta savaiciu sutinusiom pravaiksciojau ohmy.gif
antra sese veresi 9m. tai sugijo greiciau, o mazajai verem kai 1,5 metuku tik buvo.. ax.gif tai sugijo iskarto, niekada netino, nepuliavo - nieko thumbup.gif Dabar merginai jau devyni metai, gavo is kaledu senio (t.y. vyriausios seses biggrin.gif ) dovanu auskariukus - drugelius tai negali atsidziaugt ir sutinka net kasas pintis kad tik auskarai naujieji matytusi biggrin.gif (nes siaip tai amzinas karas bo nori palaidais plaukais visur vaiksciot - tik kad plaukai pas ja iki uzpakalio tai po pusvalandzio tie palaidi taip susivelia doh.gif ).
Atsakyti
Svarbu ,kad pati mergaitė norėtų ir tai pasakytų,nes kai duria kūdikiams tai man ten kažkos vaikų žalojimas(tai tik mano nuomonė).
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 01 08, 21:59)
tai kad kaip tik esant saltam orui zaizdeles geriau uzgyja  mirksiukas.gif

Aš apie tai taip pat buvau girdėjusi drinks_cheers.gif . O be to esant šiltiems orams, pvz. vasarą, vaikai mėgsta maudytis įvairiuose vandens telkiniuose, pradūrus ką tik ausytes, reiktų ribot ax.gif
Atsakyti
na, parašėt gerą žinią mano panelytei thumbup.gif . Nieko nelaikdamos bėgsim ausyčių puošt flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2007 01 10, 15:47)
na, parašėt gerą žinią mano panelytei thumbup.gif . Nieko nelaikdamos bėgsim ausyčių puošt flirt.gif

Kad nereikėtų porą kartų lakstyti, tuo pačiu į liežuvį, bambą ir ten, kur po kurio laiko supras kam reikalingas įverkit.
Atsakyti
jeigu jums taip rūpi auskarai paminėtose vietose, pats ir verkitės, ir medinukui tuo pačiu įverkit, kad nereikėtų porą kart lakstyti...
Atsakyti
o aš nusprendžiau,kad manoji dar maža,gal paskui nenorės,kas kad dabar nori,užauks ,o tada lai ką nori-tą daro
Atsakyti
o mano pana askariukų užsimane dar penkių metukų nebuvo, bet sutarėm, kad tai bus gimtadienio dovana ir maždaug po pusmečio likus dviem savaitėm iki gimtadienio nuėjom i kosmetologinį ir praverėm ausytes, iškenėjo visą skausma net ašarytė neištriško. Viskas puikiai užgijo ir dabar nešioja auskariukus ir pati renkasi kokie jai patinka, aišku su mano patarimu smile.gif . Man gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2007 01 11, 11:26)
Man gražu  4u.gif

Na pasakykite, o jei sugalvos į liežuvį? Į bambą? Juk gražu...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 11, 11:38)
Na pasakykite, o jei sugalvos į liežuvį? Į bambą? Juk gražu...

Liežuvyje, man tai nė velnio , tai nehigieniška schmoll.gif
Atsakyti
Mano nuomone 5metų mergaitei tikrai per anksti vertis auskarus, suspės kai užaugs. Kam reik penkiametei niekaip nesuprantu blink.gif
Atsakyti
O MAN LABAI GRAŽU KAI MAŽYTĖS MERGYTĖS SU AUSKARIUKAIS biggrin.gif mano pupai jau 4m bet ji nenori durtis ausyčių mes su vyru taip įkalbinėjom thumbup.gif o ji ne ir viskas schmoll.gif
mūsų draugai savo dukrytei 1m proga pradūrė ausytes nu faina,gražu,fantastika biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti