labai gražu kai mažos mergaitės su auskariukais, ooooo ,kad as tureciau dukrele, gal dievas padovanos kadanors

O aš manau, kad per anksti, nes mažos mergytės man ir taip gražios.
prieš savaitėlę pradūrėm dukriui ausytes.
nei kur užkliuvo nei puliavo, o tuo patys galim pasirūpinti, svarbu valyti, o rūbelius galima rengti priekyje užsegamus kad nereikėtu per galvyte mauti.

Manau - dar anksti
Laikausi nuomonės - kai pati norės ir suvoks savo norą. Pvz. dukterėčia uzsinorėjo ir nepabijojo išsidurti ausyčių 9-ojo gimtadienio proga.

Laikausi nuomonės - kai pati norės ir suvoks savo norą. Pvz. dukterėčia uzsinorėjo ir nepabijojo išsidurti ausyčių 9-ojo gimtadienio proga.
man tai grazu su auskariukais , bet mano mergyna bijo vertis, o paskui dar ir pati pagalvoju kad uzsikabins , klius

QUOTE(Gitana @ 2007 11 07, 22:27)
Manau - dar anksti

Pritariu, juolab, kad dabar visi vos ne masiškai veriasi ausis

ir viasai nedarko auskariukai jei tik jie nėra didesni už pačio vaiko ausį.
mano mažylė nuo to tikrai negražesnė netapo. o aš ja didžiuojuosin nes žinodama kad skaudės ji pasirinkon ir sutiko su šia procedūra ir dėl priežiūros problemų nekilo
mano mažylė nuo to tikrai negražesnė netapo. o aš ja didžiuojuosin nes žinodama kad skaudės ji pasirinkon ir sutiko su šia procedūra ir dėl priežiūros problemų nekilo

Mano panelei 3 metukai ir prasiverus ausis. Mums grazu ir patinka. Sakyciau kad i bamba ar i ausis daugiau auskaru nori tada sakyciau kad kazkas cia tokio.

Nesuprantu, kodėl nė metukų neturinčiom mergytėm ausis praduria ar truputi vyresnėm, gal ir gražu, bet ar vaikas neturi teisės pats apsispręsti ar jam auskarų norėsis ar ne

QUOTE(Gitana @ 2007 11 07, 22:27)
Manau - dar anksti

Aš irig manau kad anksti. Nors žinau atvejį kai 6metės mama atvedė savo dukrą į saloną ir paprašė jai įverti auskarą į bambą. Kosmetologė vos iš klumpių neišgriuvo...

Va.

Aišku jai niekas neįvėrė, nes tokio amžiaus vaikams į bambą niekas dar neveria dėl augančio organizmo.
Mes su vyru taip pat nutarem palaukt, kol pati "uznores".
Tiesa sakant, jau buvo tas noras ja aplankes, bet atkalbejom, nes ziema, megztukai, darzelis, uzklius, patmeps, iples.. gyva beda.. tai susitarem palaukti vasaros. Tik speju, kai jau reiks durti, gali tas noras staiga kazkur dingt..
Tiesa sakant, jau buvo tas noras ja aplankes, bet atkalbejom, nes ziema, megztukai, darzelis, uzklius, patmeps, iples.. gyva beda.. tai susitarem palaukti vasaros. Tik speju, kai jau reiks durti, gali tas noras staiga kazkur dingt..

QUOTE(pliukšt @ 2007 11 10, 22:24)
Nesuprantu, kodėl nė metukų neturinčiom mergytėm ausis praduria ar truputi vyresnėm, gal ir gražu, bet ar vaikas neturi teisės pats apsispręsti ar jam auskarų norėsis ar ne 

kada nori - tada lai praduria. O mergaitei nepatiks - nenešios. Užaugs tos skylutės

QUOTE(bloga @ 2007 11 11, 00:46)
Mes su vyru taip pat nutarem palaukt, kol pati "uznores".

kai labai nori - noras dar auga