Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Mano dukrytei 4 metukai ir ji labai nori tureti auskariukus. Tai pazadejau kad per kaledas eisim ir pradursim. As ja labai gasdinu kad jai skaudes gal nereikia bet jos toks didelis noras kad nieko nebijo smile.gif o kaip bus dar pamatysim
Atsakyti
QUOTE(Ede @ 2006 05 22, 13:04)
Jei mamytei negražu auskarėliai,tai ir atsiras argumentų nušnekinti dukrą mastau.gif Man asmeniškai labai gražu,kai ausytėse žybsi mažyčiai auskarėliai.Mano pačios dukra užsimanė "akučių kaip mamytės"trijų metų, angel.gif Kai išėjom iš salono su išvertom ausytėm,tai nenorėjo net kepurės dėtis,kad visi matytų jos blizgančius auskariukus laugh.gif

savosios as susilaukiau Ispanijoje,o ten vaikams veria auskarus labai anksti,dar kudikeliams.savajai praveriau kaip ji buvo 8 men,bet manyciau jau per velai.kadangi kai duria dar visai mazyciams,tai jie ir galvos nejudina ir skylutes gyja greiciau.o siaip tai man labai grazu.kai tik praverem ausis is karto mociute padovanojo mazytes boruzytes,labai smagius ir vaikiskus auskariukus. lotuliukas.gif manau,kad mamos,kurioms tai grazu,nedelskit ir verkit auskariukus kuo anksciau. thumbup.gif
Atsakyti
man taip pat labai grazu ir nemanau kad anksti
Atsakyti
As tai nieko pries auskariukus, o kuo anksciau tuo geriau, lengviau gyja ir veliau maziau problemu biggrin.gif. Man mama neleido vertis kai buvau 13, sake sulauk pilnametystes, tai ka, kaime pati kreivai su adata prasibadziau, va tie draudimai, ir nera per anksti, nes laikas bega. 4u.gif
Atsakyti
man labai grazu mergytes su auskariukais wub.gif Visuomet galvojau, kad jei turesiu dukryte iversiu jai dar mazai auskaus blink.gif Dabar mano merginai 7 su puse metu ir ji be auskaru blink.gif Kai buvo maza vis gaila buvo, atrodo skaudes, uzpuliuos ir panasiai, o dabar ji nenori ju vissikai(nes bijo) schmoll.gif O be to turim geradaria mociute, kuri sako vaikeli tik nesiverk auskaru nono.gif , nedazyk nagu nono.gif it t.t.
Atsakyti
man labai gražu kai mazos mergaites arnetgi kudikiai su auskariukais,bet savajai nedristu pervert,visgi ausytes jos ir manau kai ji užaugs pati nuspres ar persivert ar ne,gal užsimanys kokia bamba prsivert,juk visko gali but,o apie bambu verimus juk dabar tikrai ne viena mama negalvoja,na gal kuri ir galvoja
Atsakyti
jei tureciau dukryte tai leisciau issidurti ausytes, kai tik uzsimanytu, nors ir 2 metuku- man grazu wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytė panoro auskarų būdama 4m. leidau smile.gif ,bet esu prieš kai mamos dar nė metukų neturinčiai mergaitei įveria auskarus schmoll.gif .Vaikas turi pats norėti,o ne mama schmoll.gif
Atsakyti
dičkė su auskariukais jau nuo vasaros, 4m su trupučiu buvo. Bet va dėl mažosios tai dar net negalvoju vert auskarų schmoll.gif O dičkei kai vėrė blink.gif tai pirmą ausį normaliai, reik antrą, niu nesiduodu ir psio. Jau galvojau, kad išeisim su vienu auskaru doh.gif Bet paskui šiaip ne taip...... doh.gif
Atsakyti
Panašiai ir maniškiai,iš po pirmo jau baimės daugiau atsirado,bet noras būti su auskarais buvo didesnis bigsmile.gif
Atsakyti
Mūsų mažajai 5-eri. Dėl jos nuolatinio noro puoštis ir maivytis prieš veidrodį karts nuo karto pavadinu ją papūga smile.gif
Kuo daugiau blizgučių - tuo geriau. Prisisega pilną galvą blizgančių segtukų. Na, tiek, kad net vieną ant kito sega. Prašo tetų lakuoti nagus. Jos mama, palikusi mergaitę prieš 3,5 metų, siunčia iš užsienio visokią vaikišką kosmetiką: pudras, šešėlius akims, lūpdažius, lakus ir t.t.
Vis bandau ją pamokyti, kad tiek daug segtukų nepadarys jos gražios, jei plaukučiai nebus švarūs ir gražiai sušukuoti. Kad jokia kosmetika jos nepapuoš, jei veidukas bus purvinas, ir kad jokie lakai nepadarys jos princese, jei panagės bus pilnos žemių. Sutarėm, kad gali naudoti visą kosmetiką tik per šventes. Atrodo, kad ji supranta ką nori pasakyti, bet pabendravusi su mama pradeda skųstis, kad neleidžiu jai naudoti mamos dovanų... Mergaitė tiek daug laiko praleidžia kieme (mes gyvenam kaime), žaisdama su broliu, mūsų šunimi ar smėlio dėžėj. Ir man taip... šlykštu, kai ji pasišiaušus ir murzina kimba į savo "gegutės" mamos dovanas. Buvo prašiusi ir auskarus įverti, bet mudu su tėveliu atkalbėjom sakydami, jog tai labai skauda, ir kad ji gali kur nors užkliūti su tais auskarais.... Nežinau.. verysad.gif kažkaip liūdna... galbūt matau joje augančią gegutę. O pamokyti mergaitę sunku, nes ji visada yra pasiekiama mamos... deja... matančios mergaitę visai kitaip. verysad.gif
Atsakyti
Labas. As savo dukrytei norejau ivert auskariukus, tai mus vos neisvare, pasake kad pradurs kai vaikus sueis 5 metai ir neanksciau! Nes ant ausyciu yra visu organu taskai ir kol vaikas mazas jie blogai matosi (labai arti vienas kito).
Atsakyti