Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Mano panai astuoni metai ir ji kolkas nenori auskaru,kaip nuspres kad nori be problemu jas pradursim thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukryte auskariukus turi nuo 2men. smile.gif Kai pradureme uzdejome specialius tokius auskariukus maziukus. Dabar maniske jau 2.5 4u.gif Man na nezinau, bet grazu kaip mergaites auskaruotos thumbup.gif
Atsakyti
mano mazutei buvo 1,6m.kai pradudrem ausytes thumbup.gif be jokiu problemu,o ir dabar dziaugiasi ir aisku maivosi wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif Mano mergaičiukė auskarų užsimanė 4 metų, manau tikrai ne per anksti, svarbu labai norėjo, na baimės visai nebuvo kol nevėrėm antros ausytės, bet atlaikė. Tikrai mes patys nevertėm to daryti, ji pati norėjo. Ir manau, kad labai gražu mažom mergaitėm auskariukai, norėjau verti irgi kelių mėn., bet gaila buvo kankinti, o dabar tikrai nesigailim. Atrodo super. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mergaitei jau 4,5 o auskarus nešioja nuo metuku blush2.gif aš buvau prieš o vyras nusivede ir gimtadienio proga pradure , dabar super ir ji labai patenkinta biggrin.gif ir aš .Ji labai didelė pamaiva tai kekviena karta staiposi prieš veidrodi wub.gif
Atsakyti
Mano mergytei 3 m ir vis prašo auskariukų, bet aš vis nesiryžtu doh.gif blush2.gif , atrodo dar mažytė, kad neužsigautų unsure.gif
Atsakyti
Nu jeigu pati mergaitė nori tai kodėl gali būti per anksti?
Aš manau jei vaikas pats nori - tai prašom. Na nebent tėvai įveria auskariukus visai mažoms mergaitėms iki 1 metukų. tai jau nepaklausi ar nori.

Mano dukra 5 metų bet ji auskarų visai nenori. Kiek klausui tai sako: man nereikia. Kaip užaugs ir jeigu norės, tai su mielu noriu pradursime ausytes ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nerandu,kokius auskariukus veriat savo mergytėms,ar tenka nešioti gydomuosius kažkokius g.gif Ar iš kart reikia neštis savus auksinius?
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 08, 11:40)
Sveikos 4u.gif Nerandu,kokius auskariukus veriat savo mergytėms,ar tenka nešioti gydomuosius kažkokius g.gif Ar iš kart reikia neštis savus auksinius?

Tai iškarto įšauna auskariukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 08, 13:40)

Geriau ten vietoj nupirkt, nes jų auskariukai iš medicininio plieno, gerai žaizdelės užgyja, o vėliau, kai užgis, galėsit savo įvert mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos. radau sia temele 4u.gif as kaip tik siandien iveriau savo mergytei auskariukus. labai graziai atrodo. kai viena pradure, tai pradejo verkti ir nebenorejo prisileisti prie kitos ausytes, bet uzsnekinom, kad reikia tik primatuoti ir tik ciukst ir kitas auskariukas yra mirksiukas.gif
ten vietoje nusipirkau gydomaji skysti, kuriuo reiks tris kart dienoj ausytes pavalyti.
man tik labai nepatinka, kai mazom mergytem veria ilgus auskaru schmoll.gif , bet maziukai prie ausyciu atrodo graziai thumbup.gif
Atsakyti
mano nuomone, reiketu palaukti tokio amziaus, kai mergaites jau gales pareiksti savo nuomone ir ja pagristi. Jei tevam grazu, neaisku, ar panele uzaugus tikrai dziaugsis prabadytom ausim. Aisku, jos gali uzgyt, ale...
Man asmeniskai negrazu.. schmoll.gif .Kazkaip cigoniska....
Atsakyti