Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

QUOTE(Karna @ 2006 05 22, 12:05)
mano mažosios geriausia draugė praeitą savaitę prasidūrė ausis doh.gif o mano dukra - šarkų šarka, jai be galo rūpi visokie papuošalai, blizgučiai... jau seniai ji manęs prašė pradurti ausis, bet kažkaip atkalbėdavau. o dabar, kai pamatys draugę, tai neįsivaizduoju, kokiais argumentais ją atkalbėti unsure.gif
nes man yra labai negražu, kai penkių metų (ar dar jaunesnės) mergaitės nešioja kad ir mažiukus auskariukus schmoll.gif

o kokia jūsų nuomonė?

o man labai grazu kai mergaites su auskarais,ypac kai kudikiai su auskarais,bet pati nedistu jai parvert ausu,uzaugs pati nuspres ar reikia ar ne
Atsakyti
Mūsiškė labai norėjo auskariukų,bet bijojo doh.gif Kai jai buvo 4 metukai-gimtadienio proga draugė nuvedė jai praverti ausytes.Neįsivaizduoju kaip būtų buvę,jei mes su MB būtumėm patys nuvedę doh.gif O su drauge problemų nebuvo thumbup.gif Ir ašarų beveik nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Norim savo šešemečiui sūnui išdurti ausį . kaip galvojat?Gražu.....
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2008 03 26, 09:03)

asmeniškai aš tai nedurčiau ax.gif

mano mergina būdama 4m pati pasiprašė kad nori auskarų, nes darželį jos draugės su auskarais, tai ir išdūrėm gimtadienio proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2008 03 26, 10:03)

Jei vaikas tvirtai apsisprendę, o kodėl gi ir ne? Kad tik tėvai nieko prieš butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tėvai leidžia, vaikas nori,bet dar yra darželis , kitamet mokykla, kažin kaip kiti vaikai.Kad nebūtų kokia "žydro" etiketė klijuojama.
Atsakyti
Nieko baisaus tie auskarai, o jei vaikas paaugs ir nuspręs, kad nebenori, tai galės ir nebenešiot. Svarbu tokių dalykų nedaryt per prievartą.
Atsakyti
Aš asmeniškai savo sūnui tikrai nedurčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2008 03 26, 17:25)
Tėvai leidžia, vaikas nori,bet dar yra darželis , kitamet mokykla, kažin kaip kiti vaikai.Kad nebūtų kokia "žydro" etiketė klijuojama.

Nežinau kas ten klijuojama, bet kai mano sunūs paprašė pradurt viena ausi, aš leidau. Ir mokykloje daug kam patiko, o ypač merginom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kariola @ 2008 03 26, 15:21)
Aš asmeniškai savo sūnui tikrai nedurčiau  schmoll.gif

Labai labai Ačiū. gimtadieniui pradursiu, o vėrėte "rinkutę"?
Atsakyti
Mano panelė maža labai norėjo auskariukų ,tik galvojau ,kad dar ji maža.Kartą pamatė laidą,,stresą'' ir praėjo noras jei.Praeitais metais vieną vakarą pareiškė ,kad nori prasidurti ausytes smile.gif tai kitos dienos rytą nuvedėm,kol nepersigalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
AS SAVO DUKRYTEI PRADURIU AUSIS 7 MENESIU IR NESIGAILIU[COLOR=red][/COLOR] ax.gif
Atsakyti