Aš manau jeigu penkiametė nori, tai tikrai ne per anksti. O mano šešiametė nenori, kaip ir aš.
Per anksti, cia mano nuomone. Ausyte auga ir tos pradurtos skyles gali siek tiek pakeisti savo padeti...t.y. atsidurti visai kitame aukstyje, nei bunant 5 metuku.

Papildyta:
ir vardan ko ?! Niekaip nesuprantu...versti savo kudiki kenteti skausma, tam kad pasirodyti ...mazdaug ...kokia grazia "lelyte" auginu ?!
Kitas dalykas kai vaikas pats praso, bet kai mama savo amziuje lelem neatsizaide, tai

Papildyta:
QUOTE(KamileVanile @ 2008 07 08, 14:49)
As savo dukrytei praduriau kai jai buvo 1,5 metuku. Ji tada dar nelabai ir suprato, bet kai viena ausyte isdure tai pradejo labai verkt, antra siaip ne taip isdure, nes nesileido lieciama. Visa nakti vargsiuke prasikankino, nes bijojo atsigult, kad tik neuzkliudyt tu auskariuku. Bet po poros dienu visas baimes nugalejom ir va dabar puikuojames grazuciais auskariukais. Beje ausytes ne trupucio nepuliavo 

Kitas dalykas kai vaikas pats praso, bet kai mama savo amziuje lelem neatsizaide, tai

QUOTE(Individualistė @ 2008 05 24, 14:40)

dabar mano mergaitei jau tuoj astuoneri... ji ir toliau labai labai manes praso, kad leisciau prasidurti

Papildyta:
QUOTE(modestasta @ 2008 06 20, 22:08)
Na nezinau kaip as galvosiu veliau, bet bent jau dabar mastau, kad dukrytei auskariukus iversiu 10 gimtadienio proga - neanksciau 

pirmiau buvau pasakius jai, kai sueis 12 metu, trumpam buvo nurimusi, paskui vel, tai perkelem riba iki 10 metu. bet dabar vel praso...

QUOTE(KamileVanile @ 2008 07 08, 14:49)
As savo dukrytei praduriau kai jai buvo 1,5 metuku. Ji tada dar nelabai ir suprato, bet kai viena ausyte isdure tai pradejo labai verkt, antra siaip ne taip isdure, nes nesileido lieciama. Visa nakti vargsiuke prasikankino, nes bijojo atsigult, kad tik neuzkliudyt tu auskariuku.

Nematau cia nieko blogo, o dabar labai dziaugiasi, kad yra pravertos ausytes, ir puosiasi labai graziais auskariukais. Taigi nepanikuokit, as jauna mama, todel taip ir elgiuosi. O jei mano mazylei nepatiks tegul uzsigydo ausytes. Va

QUOTE(uola @ 2006 06 12, 18:16)
1. Manau, kad "kazkas vaiksto su auskarais ir as noriu"-nera priezastis pildyti uzsigeidimus vaikucio, kuris ryt pamatys dar ka nors "krutesnio"
2. Manau, kad auskarai maziems vaikmas-nepraktiska
3. nenoreciau, kad mergyte nuo mazens pratintusi prie komplimento"kokia grazi mergyte, nes su auskariukais"
2. Manau, kad auskarai maziems vaikmas-nepraktiska
3. nenoreciau, kad mergyte nuo mazens pratintusi prie komplimento"kokia grazi mergyte, nes su auskariukais"

Man asmeniskai visai grazu tie auskarai..Tik aisku ne kudikio ausytese :blink Bet....Visgi noreciau kad mano mergytei rupetu ne vien auskariukai, papuosaliukai, rubiukai ir t.t.
Ir kad girtu ja uz tai, kad yra protinga ir linksma mergyte

Mano didzioji nuo 6-iu metu su auskarais-labai prase ir priprase-na,absoliuciai jokiu problemu su ausim nebuvo,tai pradurtos ausys-vien tik dziaugsmas kol kas
..ir nesuprantu tokiu mamu,kurios kategoriskai PRIES,kai vaikas labai nori..kas cia blogo tie auskariukai?

Man irgi atrodo, kad pacios puikiai sugeba priziuret skyles, ir rupintis savimi. negi tai blogai?
bet manau,kad ir auskariukai turi but pritaikyti mazaijai panelei

Aš savajai merginai išdūriau ausis kai jai buvo beveik 2 metukai
bet jeigu kada nors turėsiu dar vieną dukrytę išdursiu tik tada kai ji to norės pati

Mano dukra auskaruota nuo 8men
, o jeigu penkiamete nori auskariuku tai nematau nieko blogo

Auskariukai grazu mergytem ,kudikeliai taip pat grazus as bent jau neatkreipiu demesio i tai ar su auskarais ar be ju
Gal todel ir savo dukrytei mazai neveriau .Dabar mums 4 metukai ir mato aplink daug mergaiciu su auskariukais,ir darzelyje ir dar mazesnes,paprase kad ir ji nori auskariuku
mes su jos krikstomama papasakojom kaip tai daroma kai iveria,nieko baisaus ji -gerai einam .Nuejom ,issirinkom auskariukus,atsisedom i kede ,priejo kosmetologe ,o ji nuo kedes as nebenoriu as geriau busiu be auskariuku
gal ir gerai ,uzaugs nores prasidurs