Na,manau,kad truputi ankstoka butu,bet nesu kategoriskai pries.
Auskarus nesioja nuo 3m 11 men 
Pati labai norejo, nes kieme visos panos nuo 1m jau su prakaltomis ausimis vaiksto
Galvojau ir as, kad kai atsises i kede ir pamatys "sautuva" greitai apsigalvos, bet pasirodo noras buvo didesnis uz baime, taigi pradure be jokiu problemu, uzgijo irgi l greitai ir graziai.
Nesureiksminu as tu auskaru, jeigu nori prasom, nenori nereikia.

Pati labai norejo, nes kieme visos panos nuo 1m jau su prakaltomis ausimis vaiksto

Nesureiksminu as tu auskaru, jeigu nori prasom, nenori nereikia.
Man labai grazu mazos mergytes su auskariukais
Mano panele uzsimane auskariuku budama 3 metuku, kadangi noras nepraejo, tai 4-ojo gimtadienio proga pradurem ausytes
Tokios laimingos savo mergytes turbut dar nebuvau niekada maciusi
Beje, as taip pat maniau, kad pamaciusi ta sautuviuka issigas, bet nieko panasaus, viskas vyko su sypsena veide

Beje, as taip pat maniau, kad pamaciusi ta sautuviuka issigas, bet nieko panasaus, viskas vyko su sypsena veide

man pradure keturių mėnesiu, veliau užaugo paskui dar karta dure penkių metukų man nėra nieko gražiau mažos mergytes su mažiukais auskariukas turėčiau mergytė jau seniai pradurus bučiau

Mes panai savo pradūrėm 5 metų, teisingiau su močiute nuėjo į grožio saloną ir pradūrė. Man visai gražu
tik ilgokai negijo, valyti nelabai leido, vis kariavom dėl to

Na gal jei vaikas nori, bet ar tai butina
as prasiduriau budama 25metu ir galvojau kad numirsiu nuo skausmelio kaip ausys istino. O kam ta vaika kankinti uzaugs ir prasidurs. As tai apie skausma vien pagalvoju koks gali but tai man nekiltu noras net durti tu ausu. Bet kas kaip nori tas taip daro

O grozio tai as cia labai didelio ir nematau

O grozio tai as cia labai didelio ir nematau

Man taip pat gražu, kai mergytės su mažais auskariukais ausytėse.
Maniškėms dar nekyla tokių norų.
Pati to, joms nesiūlau, nes ausytės pas abi truputį atlėpusios.
Bet jeigu labai norės tai tikrai neprieštarausiu.
Maniškėms dar nekyla tokių norų.

Na mes parsidurem kaip tik 5 gimtadienio proga, labai maze norejo, bijojau tik vieno kad viena pradursim kito nebenores taip ir buvo taciau seip ne taip pradurem ir dabar laiminga , ir labai grazu giriasi visiems
ir gyja labai gerai

man labai gražu, bet aš neverčiau. tie vaikai taip siunta, kad tuoj kur nors nusidrėks, arba koks hiperaktyvus bendraamžis nupeš
nors bepigu man šnekėt, kai berną auginu

mes irgi iverem auskariukus beveik 5 metu.,pati norejo,paaiskinom kad truputuka skaudes, greitai uzgyjo.Man ivere beveik 10 metu,nuo 7 prasiau, o sese 16 - su mama ejo nes labai bijojo.
Manau kad neperanksti,man grazu mazos mergytes su auskariukais tik kudikeliui dar neverciau

Sveikos mamos,kaip naujoke tai noreciau pasisakyti, kad savo dukrytei taip pat versime auskariukus kita vasarele, dabar jei sueina 4 metai, be galo judrus vaikas tad dar pabijojau, bet kitamet butinai, man labai grazu kada mazos mergytes turi auskariukus