Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

QUOTE(vestos_mama @ 2010 01 12, 20:37)
Mano mergaitė su auskarais nuo 1,5 metuku. Nematau tame nieko blogo, o apie komentarus siek tiek aukščiau tai patyliu  g.gif

mano mergyte nuo 1,8 su auskariukais ir labai faina, ji pati buvo pareiskusi nora, labai dziaugiasi nes turi tokius auskariukus kaip mamyte.

O verti geriau saltuoju sezonu, nes vasaros metu maudynes visa kita - sunkiau gyja.

Ziuriu cia mamytes pries dabinti savo vaikucius, as visada megstu puosti savo mazaja princese, rubukus ji kartais pati parduotuveje nusiziuri ko nori. Ypac mergaitems tai manau reikia butinai
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 01 10, 23:44)
Kadangi buvo klausta nuomonės, tai pavyzdžiui aš pasisakau PRIEŠ (negali žinot, gal ateity nuomonė pasikeis). Verdama auskarus savo dukrytei, daryčiau ją maža suaugusia. Tegu vaikas būna vaikučiu, o kai jau pati suvoks ir paprašys, jog nori-tada prašom. O gal jai net nesinorės tų auskariukų. Kodėl turėčiau primest savo nuomonę, kad auskarai-tai gražu...
Tokia mano nuomonė smile.gif

Pritariu visom keturiom thumbup.gif
Atsakyti
jei ateity nepatiks galima issimti, juk nepriauga
Atsakyti
mano dukra jau nuo metuku su auskariukais,man asmeniskai kaip tik labai grazu 4u.gif
Atsakyti
As savo mazajai praduriau 3 metu gimtadienio proga, jai labai patinka, o man labai grazu ir nematau cia nieko pries. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 01 10, 22:44)
Kadangi buvo klausta nuomonės, tai pavyzdžiui aš pasisakau PRIEŠ (negali žinot, gal ateity nuomonė pasikeis). Verdama auskarus savo dukrytei, daryčiau ją maža suaugusia. Tegu vaikas būna vaikučiu, o kai jau pati suvoks ir paprašys, jog nori-tada prašom. O gal jai net nesinorės tų auskariukų. Kodėl turėčiau primest savo nuomonę, kad auskarai-tai gražu...
Tokia mano nuomonė smile.gif

drinks_cheers.gif kai turės protelio kas tai yra ir ar tikrai nori, tada ir galima verti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deina888 @ 2010 01 19, 18:45)
As savo mazajai praduriau 3 metu gimtadienio proga, jai labai patinka, o man labai grazu ir nematau cia nieko pries. biggrin.gif

drinks_cheers.gif mes ir gimtadienio proga jei pradurem 3metuku net asaru nebuvo kai pradaurinejo
Atsakyti
Pradurėm, kai buvo 6 metuku. Laukiau kol pati užsinorės, ko gero visoms mergaitėms jau genuose užprogramuota dabintis papuošalais, matuotis aukštakulnius smile.gif smile.gif
kol buvo su tais "mediciniais" viskas buvo lyk ir gerai, nors labai ilgai gijo, bet vieną pametėm tai įvėriau sidabrinius auskarėlius schmoll.gif siubingai supūliavo abi ausytės. Teko išverti ir užgydyti. Sutarėm, kad vasarą vėl prasidurs, tik reikės pasieškoti kokių nors geresnių auskarėlių.
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 05 22, 12:05)
mano mažosios geriausia draugė praeitą savaitę prasidūrė ausis doh.gif o mano dukra - šarkų šarka, jai be galo rūpi visokie papuošalai, blizgučiai... jau seniai ji manęs prašė pradurti ausis, bet kažkaip atkalbėdavau. o dabar, kai pamatys draugę, tai neįsivaizduoju, kokiais argumentais ją atkalbėti unsure.gif
nes man yra labai negražu, kai penkių metų (ar dar jaunesnės) mergaitės nešioja kad ir mažiukus auskariukus schmoll.gif

o kokia jūsų nuomonė?

as tai pripratus visu draugiu mergaites jau nuo 2- 3 metu turi auskariukus kitom net per pirmaji gimtadieni isdure...tai man kaip ir 5 metu mergaite be auskaru jau sunku isivaizduoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors jei as tureciau dukra tai tikrai durciau ausis tik tuomet kai ji pati uzsinores o ne 2 metu...
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2010 01 16, 19:33)
jei ateity nepatiks galima issimti, juk nepriauga

bet net ir skylems uzaugus, lieka zymes
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 20, 16:12)
bet net ir skylems uzaugus, lieka zymes

na del tokiu zymeliu manau problemu gyvenime nekyla, o moteri auskarai ir senatveje puosia... smile.gif
Atsakyti
manau, jog margaites pacios turi pasakyti, kada vertis auskarus.
grazu, bet....

darzeliuose buna problemos su tais auskariukais. kai mergaites pameta, o poto teveliai aukletojas ar kitus vaikus apkaltina neva pavoge.

manau viskam yra savas laikas 4u.gif
Atsakyti