Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

na penkiametė jau ne kūdikis, tikrai gražu kai mažytės mergytės ausytėse žiba auskariukai, aišku, negalima versti mažylės vertis auskarų jei ji to nenori, čia jau vaiko pasirinkimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redxshi @ 2010 01 20, 22:38)
na penkiametė jau ne kūdikis, tikrai gražu kai mažytės mergytės ausytėse žiba auskariukai, aišku, negalima versti mažylės vertis auskarų jei ji to nenori, čia jau vaiko pasirinkimas ax.gif

tai va butent as irgi manau jeri vaikas papraso kad ir 5 metu, tai kodel gi ne ...bet naujagimiai ar 2 metuku mergaites tikrai nepapraso ar gi ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 21, 12:16)
tai va butent as irgi manau jeri vaikas papraso kad ir 5 metu, tai kodel gi ne ...bet naujagimiai ar 2 metuku mergaites tikrai nepapraso ar gi ne? biggrin.gif

Maniske nuo 1,6 kalba laisvai, bei aiskiai man sakydavo, mamyte as noriu irgi kukuriuku - kaip ji sako, kaip tu turi, kaip kitos mergaites rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 20, 17:12)
bet net ir skylems uzaugus, lieka zymes

kad ir auskariuka kai isimi, per diena pabuna be nieko tu skyluciu beveik nematyti...
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2010 01 21, 15:23)
kad ir auskariuka kai isimi, per diena pabuna be nieko tu skyluciu beveik nematyti...

normaliai ten matosi - aisku ne skyle ausi, bet tikrai negalima teikti, kad beveik nematyti ( nebent problemos su regejimu), nors gera savaite auskaru jau nebuvau isiverusi.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 21, 21:22)
normaliai ten matosi - aisku ne skyle ausi, bet tikrai negalima teikti, kad beveik nematyti ( nebent problemos su regejimu), nors gera savaite auskaru jau nebuvau isiverusi.

neuzpykit,bet tada neisivaizduoju kokios skyles turetu but pradurtos,jei labai matosi.... g.gif ,mano mergyte kaip isiima auskariukus,tikrai,galima sakyt kad isvis,nesimato....
Atsakyti
QUOTE(lemlike @ 2010 01 22, 19:51)
neuzpykit,bet tada neisivaizduoju kokios skyles turetu but pradurtos,jei labai matosi.... g.gif  ,mano mergyte kaip isiima auskariukus,tikrai,galima sakyt kad isvis,nesimato....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano taip pat, kaip issiima net nesimato schmoll.gif
Gal padarytos ne skylutes, o skyles blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2010 01 22, 18:53)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  mano taip pat, kaip issiima net nesimato  schmoll.gif
Gal padarytos ne skylutes, o skyles  blink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
va mano panele nori labai jai jau 5,5metuku,bet bedele tevelis grieztas nei per kur, pasake kada suaugs jai nores tada ir isivers doh.gif
Atsakyti
Sveikos aš turiu du berniukus, bet jai turėčiau mergytę tai būtinai pradurčiau ausytes, dar jai mažai smile.gif
Atsakyti
Atsakant į temą, tai man negražu, kai mažos mergaitės su auskarais. Negražu nei kai tik gimusiai įveria, nei 5 metų.
Atsakyti
Ispanijoje vos ne kiekviena mergaite su auskariukais vaiksto. Manau, kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Kiekviena mergaite nori buti grazi, ir pabriezti savo moteriskuma. Tai geriausia butu, jei nenoryte daryti skiluciu, pasiulyti priklijuojamus auskariukus. Po kurio laiko mergaitei nusibos ir pamirs.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 21, 21:22)

na nebent nesiojami sunkus auskarai,tai tokiu atveju tikrai 'skyles 'matosi,o jei nesiojami smulkus ir lengvi auskariu,tai praktiskai nieko nesimato smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eda9 @ 2010 01 24, 13:51)
Atsakant į temą, tai man negražu, kai mažos mergaitės su auskarais. Negražu nei kai tik gimusiai įveria, nei 5 metų.

O man labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 20, 15:32)
as tai pripratus visu draugiu mergaites jau nuo 2- 3 metu turi auskariukus kitom net per pirmaji gimtadieni isdure...tai man kaip ir 5 metu mergaite be auskaru jau sunku isivaizduoti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nors jei as tureciau dukra tai tikrai durciau ausis tik tuomet kai ji pati uzsinores o ne 2 metu...

Na mano mergytei vasary bus trys,bet man jau jau ausis issuze del auskariuku ,tai su vyru nutarem kad padarysim gimtadienio dovana,nueisim ivert auskariuku.

Dar skaiciau viena mamyte rase kad isemus mdicininius supuliavo...tokiu atveju arba ilgiau reikejo nesioti medicininius arba isemus verti auksinius,nes nuo auksiniu tikrai nepuliuoja 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 12, 09:59)
nesamone visa tai.
Man ausis buvo vertas ant siulo - irgi tipo, kad galeciau nesioti visokius auskarus.
Bet galiu nesioti tik auksa arba sidabra - nuo kitu ausys uzpuliuoja.
O kai i bamba duriausiau, tai net medicininei auskarai netiko - organizmas juos paprasciausiai isstume.

Ir dziaugiuosi, kad dukra nera pamaiva - nereikia jai jokiu bliizguciu. Bent jau vaikas, o ne sumazinta suaugusiu kopija auga.

Na kad jums sunkiai gijo nereiskia kad visiems taip yra... pas mane daug kur yra auskaru ir visi puikiai uzgijo biggrin.gif

O del pamaiviskumo tai galiu pasakyti kad man visai patinka kai mergaites jo turi,juk tuo ir skiriasi nuo berniuku,lygiai kaip ir moterys...jos ir turi but truputi pamaivom,kitaip jos bus ne moterys,arba baisiai neidomios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 01 12, 11:22)
šiaip laikoma, bent jau kiek skaičiau mediciniuose straipsniuose ( nepykit, bet neatgaminsiu kur skaičiau, nes neaktulu buvo - neįsidemėjau ), kad ausis geriausia vertis tik nuo 18m. , nes iki to laiko maždaug formuojasi ausis, o ausyse daug taškų, ne ten pataikus vėliau gali kamuoti galvos skausmai ir panašiai. Aišku retai kas tiek išlaukia. Man atvirai auksarai gražu panelėms, bet  mergaitėms ne  schmoll.gif Aš įkalbinėčiau na bent jau dešimties metų sulaukt.

Ausys auga iki 6m,o susifomave jau buna vaikui gimus.Todel tik ausu operaciju (kosmetiniu)nedaro iki 6m.Kas liecia ausu durima tai cia tikrai neprieko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2010 01 12, 12:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tai yra TIK tevu tustybe, kurios pasekoje auga merguzeles, kurioms apredai ir biezdieluskes tapma svarbiausia saviraisko forma. Tikrai nieko zavaus cool.gif

Nu ir nusikalbejot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linozmona @ 2009 10 02, 00:17)
Mano dukrai greit bus du metukai, o aš taip noriu jai įverti auskarus...vyras bumba, o mes jau ir auksinukus įsigijome...kai pagalvoju, tai mūsų vaikučiai tampa mūsų pačių norų įkaitais...mamai gražu, tai ir dukrai reikia...savanaudės esame, o juk galėtume palaukti, kol vaikui noras atsiras... g.gif

Tai ir palaukit...manau greit ir nora pareiks biggrin.gif
Atsakyti