Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Jei 5-eriu mergyte pati nori tai kodel gi ne smile.gif Man grazu, bet kudikiui neverciau schmoll.gif
Atsakyti
O kur durti ausytes?
Atsakyti
dukrytei 4 metukai ji su auskariukais jau 2 menesei smile.gif jai labai patinka bigsmile.gif kitos mamytes veda pradurti ausytes kai vaikuciui yra 3 metukai.
Atsakyti
man paciai grazu paziureti i mazasias paneles su auskariukais,bet savo mergaitei pradursiu tik tada kai pati to paprasys.tegul uzauga iki tokio amziaus kai jai to reikes paciai,o ne man ir tada ieskosim auskaru rolleyes.gif
Atsakyti

Savo dukrytei ausytes pradūrėm trejų metukų.Ji pati labai norėjo,vis prašydavo ir vieną dieną pasiryžom ir nuėjom.Aš galvojau kad jai skaudės,verks.O ji nė krust.Parodė veidrodį, sako kaip gražu,nusišypsojo.Man patinka mažos mergytės su auskariukais.Aš už auskariukus nuo kokių 3-4 metukų,aišku jei mergytė to nori pati.
Atsakyti
Man grazu, kai ausytese yra mazuciai, grazuciai auskariukai wub.gif . Man paciai ausis pradure kai buvau kokiu 12m, pamenu visos klasiokes jau buvo su auskarais, tai tas ausu isdurimas buvo kaip koks perejimas i paneles thumbup.gif blush2.gif . Mano aplinkoje kelioms mergaitems ausytes buvo isdurtos vienai 3men, kitai 8men. Sake, pastarajai kai dure, sake, kad dazniau duriama iki 7men. maziau verkia ar pan tada. Zinoma, gal ir baisu, kai tokia mazyte, o cia atrodo dar kankini unsure.gif , bet tie maziukai kazkaip lengviau i tokius dalykus reaguoja mirksiukas.gif . zinoma, grazu, kai auskarai mergaitems ne kabo, o graziai prilipe prie ausytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2010 04 14, 07:49)
dukrytei 4 metukai ji su auskariukais jau  2 menesei  smile.gif  jai labai patinka  bigsmile.gif  kitos mamytes veda pradurti ausytes kai vaikuciui yra 3 metukai.

mes pradurem 1.5m.ausytes.aisku buvo bedu kol suradome tinkamus pakabinti nes vieni issiverdavo,kiti kaindavo ir pan...bet kai radom tokius niekam nekliudancius pasaka bigsmile.gif mergyte patenkinta ir teveliam grazu ax.gif biggrin.gif antrajai dukrytei nezinau kada dursim,nes kolkas jokio noro dar nerodo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na mes savo mergytei ausytes pradureme metuku laiko, dabar jau mano mazei penkeri, bet tikrai niekad neturejom jokio vargo, nesiojam mazutes auksines rinkutes 4u.gif buvom gal per 4 metus pamete gal 2 auskariukus ax.gif man labai grazu kai mazuciukes mergaiciukes su auskarais wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as pries auskarus vaikams - baisiausia ziema, kai reikia rengtis per galva sitiek rubu, bijau, kad kiti vaikai neisluptu, kad ir netycia.... beje zinau begales istoriju kai mazosios damos juos pacios issimineja ir pameta, net neisivaizduoju kada savo panom leisiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 04 27, 21:23)
Man grazu, kai ausytese yra mazuciai, grazuciai auskariukai  wub.gif . Man paciai ausis pradure kai buvau kokiu 12m, pamenu visos klasiokes jau buvo su auskarais, tai tas ausu isdurimas buvo kaip koks perejimas i paneles  thumbup.gif  blush2.gif.....

Man tas pats buvo, teko maldauti kad pradurtu, vis kazkokios priezastis razdavo kad ne vert. Mano dukrai jau beveik keturi, ir jau pradeda dometis auskaromis,kartai labai jau gloste man ausi su auskaru tai paklausiau ar nori irgi auskariuku, tai nusisipsojo tik. Jauciu jau greit bus prasimai del auskaru.
Atsakyti
mes dukrytei pradurem,kai jai buvo 2,5 metukai.bet niekada neleisdavo kad pavalyti,ir pan.dabar pries keles dienas,kai rengeme abu auskariukai iskrito,ir viskas ji jau ju nebenori,tai ir nebekisau per prievarta nes baisiai verkia kai lieciam ausytes,tai pati kai uzaugs jei nores ir prasivers.
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif mano dukryte jau prasosi auskaru metai laiko . vis uzssimirsta ir vel prisimena kad nori . atrodo kad yra pasiruosusi ir as nieko pries tik bijau kad ji nesileis kai nuvesiu iverti auskarus.
tai norejau paklausti kurios jau vedete ar vienu kartu i abi ausytes iveria ar po viena ?? g.gif nes matai galvoju kai pajus skausma viena veriant kito tikrai nesileis. nesinoretu likti su vienu auskariuku rolleyes.gif
Atsakyti