prisiminiau,kaip savo grupiokei praduriau ausis,jai 18 buvo,labai bijojo savo mamos,tai papraše mane kartu su ją eiti,tik įejom į butą,jos motina sužinojus,kad dukra prasidurė ausis,pradėjo spiegti,kad pradurtos,žymetos kiaulės jai nereikia,aš pabėgau,nes išsigandau.tai buvo 1991.
o as galvoju, kad kiekvienam savo.man grazu mazos mergytes su mazais auskariukais.ir gailiuosi, kad dukrai nepraduriau kol visai maza buvo ir nieko nesuprato.pradurem penkiu metu proga, labai norejo, bet bijojo, kai viena diena pareiske, kad siandien nebebijo ir galim eiti.viskas buvo gerai, priziurejom ,valem, bet atejus laikui auskariuku pasikeist nesileido, pratempem puse metu su tais medicininiais, viena diena vistiek isemem, o isegti kitu ji nebesileido, pareiske, kad auskaru nebenori, o is naujo prasidurs ausis kai uzaugs.ir pasibaige tuom viskas, kartais dar paklausiu, gal isiverkim, kol skylutes neuzaugo, ne ir viskas, kategoriskai.
QUOTE(Ditė @ 2010 03 05, 11:26)
koks cia gali buti per anksti, juk dabar naujagimiams auskariukus veria
Kiekvienas pagal savo isitikinumus

Kiekvienas pagal savo isitikinumus

As irgi manau kad ne per anksti

QUOTE(zarazna @ 2010 03 06, 18:52)
Skonio reikalas, asmeniškai man - net labai negražu ...
(Slavų tautose labai gražu tai skaitosi ) Mano įsitikinimu: viskam savas laikas, vaikystėje kaspinėliai, segtukai ir kiti vaikiški smagūs dalykėliai, paauglystėje galima padurniuoti su netradiciniais aksesuarais (juk kada durniuoti jei ne tada), o auskarai puošia jauną merginą ir moterį.

pritarčiau Jūsų nuomonei

Šiaip man labai gražu mergytės su auskariukais, bet aš tai nedurčiau vien dėl vaiko saugumo. Kai pagalvoju, kad vaikučiai bedūkdami gali išrauti tą auskarą ir perplėšti ausį, tai...

QUOTE(nerilyte @ 2010 04 04, 18:32)
Šiaip man labai gražu mergytės su auskariukais, bet aš tai nedurčiau vien dėl vaiko saugumo. Kai pagalvoju, kad vaikučiai bedūkdami gali išrauti tą auskarą ir perplėšti ausį, tai... 

negali..nebent jeigu iveriate kablius kokius...Auskariukai tvarkingai uzsifiksuoja ir viskas buna savo vietoje..
Pagal daktarus ausis reikia durti sulaukus 18 metu,nes iki tol ausytes auga ir visi esantys jautrus ten taskai,kaip regejimo ir t.t.t auga,todel pradurus per anksti veliau galima tureti visokiu problemu su tam tikrais svarbiais organais.
as savajai jau pusantru metuku praduriau.ir nejuto ir gerai grazei. ne taip kaip sesuo 13m jau viska supranta. viena ausi pradure apalpo paskui po poros val atejo kita issidurt=)
jei nori pati, tada viskas gerai, o jei mama nori tada ne

mes savo panikei isdurem triju,nes labai norejo,ir jau metai laiko kai turi,ir tikrai nemanau kad per naksti....jei natra tureciau,durciau dar anksciau,nes man labai grazu

mes saviskiai pradurem 2men ir iki siol nesiojam jokiu problemu nebuvo,man grazu kai mazos princeses su auskariukais,nematau tame nieko blogo