Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(dovilasas @ 2013 03 14, 21:57)
taip Utenos sodra visiems pervedineja...

O kodėl būtent Utenos? Kaip keista, kodėl ne Kauno, ne Vilniaus ? Aną mėnesį pašalpą gavau 14d, o šį tikrai perves ne anksčiau kaip 20 d ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 03 15, 12:43)
O kodėl būtent Utenos? Kaip keista, kodėl ne Kauno, ne Vilniaus ? Aną mėnesį pašalpą gavau 14d, o šį tikrai perves ne anksčiau kaip 20 d ? 4u.gif

As ir ana menesi gavau 14 diena, o kaip sia bus, tai neaisku g.gif Kad bent ta darba, po velniu, normalu pavyktu mano kaime rasti, o dabar - gyvenk kaip nori ir is ko nori cool.gif Gerai,kad bent veiklos netruksta, tik galetu ta veikla jau ir pajamas pradeti nesti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kategoriška @ 2013 03 15, 12:43)

toks projektas buvo sugalvotas ir viska perdave Utenos sodrai,o kada mokes tik jie patys zino,tik va drauge kai skambino sake,kad tik po 20dienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 03 15, 13:15)
toks projektas buvo sugalvotas ir viska perdave Utenos sodrai,o kada mokes tik jie patys zino,tik va drauge kai skambino sake,kad tik po 20dienos verysad.gif

Nu sodra jau ganetinai patikima kontora, bet kodel jie negali nustatyti konkrecios mokejimo dienos. Ana menesi nusprende , kad mokes 14d, si menesi jau persigalvojo, kita menesi dar kitokia politika sugalvos. Nu kazkokia nesamone. Baigiu uzsibumbeti.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 03 15, 14:29)
Nu sodra jau ganetinai patikima kontora, bet kodel jie negali nustatyti konkrecios mokejimo dienos. Ana menesi nusprende , kad mokes 14d, si menesi jau persigalvojo, kita menesi dar kitokia politika sugalvos. Nu kazkokia nesamone. Baigiu uzsibumbeti.

smile.gif bent jau visiem pranestu vienoda informacija...
Atsakyti
Sveiki, turiu klausimuka smile.gif Jei as istojau i birza bet mokinuosi vakarineje, ar galiu tiketis kad mane sius mokintis profesijos, nes labai noreciau, o jei ne ar gauciau ta minimalia 350lt pasalpa?
Atsakyti
QUOTE(Lauriiana @ 2013 03 15, 21:35)
Sveiki, turiu klausimuka smile.gif Jei as istojau i birza bet mokinuosi vakarineje, ar galiu tiketis kad mane sius mokintis profesijos, nes labai noreciau, o jei ne ar gauciau ta minimalia 350lt pasalpa?

Jeigu jau mokinates,tai tikrai nesius.
O soc.pasalpa galesit tvakitis,jeigu jums virs 24 metu.
Atsakyti
sveiki , nezinau ar teisingai rasau , ar i sia tema atejau , bet tikiuos cia atsiras tokiu kur gales man padeti . Taip isejo kad esu nescia 4 menesi , ir iseinu is darbo, savo noru , ketinu stot i darbo birza , darbe alga i rankas buvo 1200lt . Sakykit kaip skaiciuos man motinystes pasalpa ? skaiciuos tuos 70% pirmus metus is mano 1200 , ar is to ka mokes birza , tai yra is 650lt?
Atsakyti
QUOTE(snaigeee @ 2013 03 16, 12:40)
sveiki , nezinau ar teisingai rasau , ar i sia tema atejau , bet tikiuos cia atsiras tokiu kur gales man padeti . Taip isejo kad esu nescia 4 menesi , ir iseinu is darbo, savo noru , ketinu stot i darbo birza , darbe alga i rankas buvo 1200lt . Sakykit kaip skaiciuos man motinystes pasalpa ? skaiciuos tuos 70% pirmus metus is mano 1200 , ar is to ka mokes birza , tai yra is 650lt?

Jei iseisit dabar, negausit nestumo ir gimdymo pinigeliu uz 126d. T.y 1200Lt x4men
O motinystes atostogas skaiciuos uz paskutinius metus, jei esate isdirbusi per 24men 12men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorinte: 16 kovo 2013 - 11:58
snaigeee Jusu az pilna- negaliu atsakyti
Atsakyti
QUOTE(snaigeee @ 2013 03 16, 12:40)

Jeigu iseisit is darbo,tai nei motinystes pasalpos,nei mot(tev) pasalpos is sodros negausit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 16, 14:19)
Jeigu iseisit is darbo,tai nei motinystes pasalpos,nei mot(tev) pasalpos is sodros negausit.

o kodel? juk darbo birzoje bus.
Atsakyti