Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 19, 23:28)
Tai tada kam jums ta birza smile.gif

Nu kad nereikėtų mokėtų tų 92 lt
Atsakyti
tai jei as nesiruosiu poto grizti i birza, tai man neteks grazinti ? ana syki, registravausi mazdaug po isejimpo, po 3 men birzoje, tas buvo 2012 metais vasara. O jei papraso grazint, tai iki kada jau gauna prasyma ?
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2013 06 19, 23:30)
Nu kad nereikėtų mokėtų tų 92 lt

O kodel jus turesit moketi,jus gi dirbanti busit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(minde0445 @ 2013 06 19, 23:31)
tai jei as nesiruosiu poto grizti i birza, tai man neteks grazinti ? ana syki, registravausi mazdaug po isejimpo, po 3 men birzoje, tas buvo 2012 metais vasara. O jei papraso grazint, tai iki kada jau gauna prasyma ?

Del sito nezinau,bet vyro mamai atejo laiskas,kad ji turi grazinti po geru puses metu.
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2013 06 18, 20:06)
Laba 4u.gif Esu registruota DB ir gaunu bedarbio ismoka, sekantis apsilankymas liepos 22 d, jei ta diena neateiciau ir apskritai nieko neinformuociau ir nedaryciau, tai mane ko gero automatikai isbrauktu, bet ar tokiu atveju gauciau ismoka iki liepos 22? g.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 06 19, 22:31)

As pvz isejau is birzos vasari, net neisidrbinau, ir man pasalpos nesumokejo smile.gif

O beje, kas zinot del to naujo istatymo, kad dabar pagal birzelio 1 d.istatyma po isidarbinimo dar kazkiek laiko mokama puse pasalpos?
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 06 20, 09:45)
As pvz isejau is birzos vasari, net neisidrbinau, ir man pasalpos nesumokejo smile.gif

O beje, kas zinot del to naujo istatymo, kad dabar pagal birzelio 1 d.istatyma po isidarbinimo dar kazkiek laiko mokama puse pasalpos?

Viskas parasyta cia,anksciau tas pats buvo,cia nieko nepasikeite.
http://www.socmin.lt...php?-1001205341
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 birželio 2013 - 09:00
sveiki gal, kas pakonsultuos dėl darbinimosi subsidijuojant? Jei įsidarbinčiau subsidijuojant, iš darbo negalėčiau išeiti savo noru 3 mėn. ar visą subsidijos gavimo laikotarpį? Ar reiktų tas subsidijas kaip nors gražinti, kiek laiko negalėčiau į DB stoti? Nesu visai tikra dėl įmonės patikimumo tai domiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceridwen @ 2013 06 20, 22:54)
sveiki gal, kas pakonsultuos dėl darbinimosi subsidijuojant? Jei įsidarbinčiau subsidijuojant, iš darbo negalėčiau išeiti savo noru  3 mėn. ar visą subsidijos gavimo laikotarpį? Ar reiktų tas subsidijas kaip nors gražinti, kiek laiko negalėčiau į DB stoti? Nesu visai tikra dėl įmonės patikimumo tai domiuosi  blush2.gif

Visa subsidijos gavimo laika.
6 men,negaletumete registruotis ir kiek zinau tektu grazinti.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 06 20, 23:06)
Visa subsidijos gavimo laika.
6 men,negaletumete registruotis ir kiek zinau tektu grazinti.

aciuks.gif Spėju, kad prieš pasirašant sutartį dar į DB pasikvies ir išaiškins. Nors jei aš dabar to darbo atsisakyčiau, o DB jau būtų pradėję dokumentus tvarkyti, ar gali iš DB mesti? Na tikiuosi, kad darbdavį vis tiek DB patikrina g.gif Kažkaip mane gąsdina tas laisvės apribojimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceridwen @ 2013 06 20, 23:14)
aciuks.gif  Spėju, kad prieš pasirašant sutartį dar į DB pasikvies ir išaiškins. Nors jei aš dabar to darbo atsisakyčiau, o DB jau būtų pradėję dokumentus tvarkyti, ar gali iš DB mesti? Na tikiuosi, kad darbdavį vis tiek DB patikrina  g.gif  Kažkaip mane gąsdina tas laisvės apribojimas blush2.gif

Taip.
Atsakyti
sveiki. Isejau is darbo birzos savo noru pries menesi,ar galiu ir vel uzsiregistruot kada sugalvociau?
Atsakyti
QUOTE(ivoncik123 @ 2013 06 23, 16:17)
sveiki. Isejau is darbo birzos savo noru pries menesi,ar galiu ir vel uzsiregistruot kada sugalvociau?

Taip.
Atsakyti