Keliavom praėjusią vasara Ryga- Stokholmas- Rundalės pilis. Likom labai patenkinti, tempas labai greitas, buvo nepatenkintų, bet juk į pažintinę kelionę važiavom ir buvom tam pasiruošę. Gidė Audra taip pat labai šauni.
Visada važiuoju su "Guliverio kelionės",niekada nusiskundimų nebuvo

Norėčiau atsiliepimų iš keliavusiųjų į Kroatiją su "Guliverio kelionėmis". Iš anksto dėkoju

man irgi "Guliverio kelionės" patinka, neturiu jokių priekaištų. ypač patiko kelionė į Italiją pernai vasarą. viskas gerai organizuota. ten gidė buvo Regina Atkočiūnaitė: labai gerai nusimano ir istorijoje ir šiaip. įdomiai visko pripasakojo ir su žmonėmis gerai bendravo. buvo labai įdomu, puikiai organizuota. ir su Mindaugu anksčiau esam važiavę, irgi viskas gerai.

QUOTE(Nainai @ 2007 08 13, 14:52)
jo, viskas gerai, isskyrus viena dalyka, laiko tuoleta uzrakinta, nors perkant kelione sake bus tuoletas, tuoletas tai yra tik jis uzrakintas, sustoja degalinese ir isivaizduojate visas autobusas lapatai i tuoleta , eilutes ir visa kita 
Papildyta:
tiesa, vaikai kartu vaziavo, prase, kad atrakintu, tai nesiteike, teko kenteti iki sekancios degalines

Papildyta:
tiesa, vaikai kartu vaziavo, prase, kad atrakintu, tai nesiteike, teko kenteti iki sekancios degalines
Viešpatie, žmogau. taip visi į tualetą laksto, ir tik taip, kad nereikėtų su kvapeliu važinėtis. jei labai prispyrė ar vidurius paleido, tai turėjo leist, bet jei patys per žioplumą sustojime nesusitvarkėt, tai jau jūsų problemos.

QUOTE(Linuskė @ 2010 05 13, 09:34)
Norėčiau atsiliepimų iš keliavusiųjų į Kroatiją su "Guliverio kelionėmis". Iš anksto dėkoju 

Labai geri atsiliepimai. Keliavom pernai. susirinko tik pusė autobuso, jie visvien vežė. teko girdėti, kad Grūda pvz.: renka vos ne iki paskutinės kėdės, todėl kelionės vis neįvyksta ir apie tai praneša per vėlai, kai neturi galimybės pasiieškoti alternatyvos. Gidas Mindaugas, lydėjęs iki Kroatijos. Jo galima klausytis ir klausytis, suteikia labai daug info apie pravažiuojamas šalis. Vadovas Kroatijoje Arvydas (aš kalbu apie makarskos kurortą) linksmas žmogus. Tenka skaityti kitų firmų puslapiuose, kad į mokamą ekskursiją neveža, jei pvz.: nesusirenka 20 žmonių. GULIVERYJE iš to pusės autobuso į ekskursijas važiuodavo dar 7-8 žmonėmis mažiau, tai skraidai su kamera per autobusą, kur tik geresnį vaizdelį pagauni. Bet su pustuščiu autobusu pasisekė tik mums, nes prieš tai buvo pilnas, o gidas iš mūsų juokėsi:"Dieve, kiek jūsų mažai".

Kaip minusą įvardinčiau papildomą maitinimą: pusryčius ir vakarienę. Pusryčiai vienodi, tas pats per tą patį, o vakarienės tik dvi patiko, kai buvo vištiena be padažo ir žuvis. Visa kita riebu(padažas).
Draugė dar metai prieš mane keliavo ten su kita firma, tai vakarienes galėjo rinktis: mėsa arba žuvis. Tai žuvies atsivalgė

QUOTE(abiga @ 2010 07 07, 13:58)
Ramunelt, o su kuria agentura siemet i siaurine vaziuosit?
Del Guliverio kelioniu, mane labai domintu atsiliepimai apie kelione Praha - Viena - Budapestas arba Cekijos kalnai, pilys, miestai.

Del Guliverio kelioniu, mane labai domintu atsiliepimai apie kelione Praha - Viena - Budapestas arba Cekijos kalnai, pilys, miestai.
Su daugelio prakeikta Želesa. važiuosiu su drauge, kuri šia agentūra kažkada liko patenkinta. Be to, agentūros puslapyje daug info apie priemokas (už papildomą maitinimą, atstumą nuo jūros) tai daug klausimų išsisprendžia. Su GULIVERIU nevažiuoju, nes jie veža į Starijgrad Paklenicą. Ten jau buvau. Dabar trauksiu arčiau Krka salos.
QUOTE(ramunelt @ 2010 07 07, 17:04)
Su daugelio prakeikta Želesa. važiuosiu su drauge, kuri šia agentūra kažkada liko patenkinta. Be to, agentūros puslapyje daug info apie priemokas (už papildomą maitinimą, atstumą nuo jūros) tai daug klausimų išsisprendžia. Su GULIVERIU nevažiuoju, nes jie veža į Starijgrad Paklenicą. Ten jau buvau. Dabar trauksiu arčiau Krka salos.
Galiu pakonsultuoti dėl Čekijos. Aš nemėgstu asfaltinių kelionių (miestais). Nesu architektūros mėgėja. Bažnyčios, paminklai, aikštės visur vienodos, o kai karšta norisi gamtos. Buvau čekijoje, rinkausi, kur daugiau gamtos, tai teko tik Praha kaip miestas ir tai vakare, po ekskursijos į urvus. Pilys dažnai eina su vyno degustacija, tai jei pirmą kartą įdomu, o šiaip, manau daug kas panašu. Verti dėmesio Macochos stalagtitų, stalagmitų urvai (už fotografavimą ar filmavimą juose papildomas mokestis), čekiškoji šveicarija - nacionalinis parkas su pasiplaukiojimu upe (linksma atrakcija, nes valtininkai labai linksmi, jei patenki į valtį su gide, kuri gali išversti, kad suprastum, todėl verta visus praleisti į priekį, nes gidė įlipa su paskutiniais savais turistais), Pravčicka Brana, gražiausia smiltainio uola Europoje, kuriai gyvuoti liko apie 10 000 metų, vakare, po smiltainio uolos maudynės akvaparke. Gera kelionė buvo. Uch.

QUOTE(ramunelt @ 2010 07 07, 17:26)
Galiu pakonsultuoti dėl Čekijos. Aš nemėgstu asfaltinių kelionių (miestais). Nesu architektūros mėgėja. Bažnyčios, paminklai, aikštės visur vienodos, o kai karšta norisi gamtos. Buvau čekijoje, rinkausi, kur daugiau gamtos, tai teko tik Praha kaip miestas ir tai vakare, po ekskursijos į urvus. Pilys dažnai eina su vyno degustacija, tai jei pirmą kartą įdomu, o šiaip, manau daug kas panašu. Verti dėmesio Macochos stalagtitų, stalagmitų urvai (už fotografavimą ar filmavimą juose papildomas mokestis), čekiškoji šveicarija - nacionalinis parkas su pasiplaukiojimu upe (linksma atrakcija, nes valtininkai labai linksmi, jei patenki į valtį su gide, kuri gali išversti, kad suprastum, todėl verta visus praleisti į priekį, nes gidė įlipa su paskutiniais savais turistais), Pravčicka Brana, gražiausia smiltainio uola Europoje, kuriai gyvuoti liko apie 10 000 metų, vakare, po smiltainio uolos maudynės akvaparke. Gera kelionė buvo. Uch. 

Dar papildysiu. Įlindau į Guliverį, tai tokio kelionės rinkinio (kaip keliavau aš) nėra, o Novature (aš su juo važiavau prieš trejus metus) matau, tas pats maršrutas išlikęs. Žinoma Novature brangiau, bet ten viena diena ilgiau ir nė vienos nakties autobuse. Taigi rinkis tą, kam skiri prioritetus.

Ramunelt, jei galit papasakokit ar patenkinta likot kelione su Guliveriu į Starijgrad Paklenica, ar įdomi kelionė buvo?