Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Gelyte,kazkaip sunku patiket,kad nepavyko....Nezinau ne ka pasakyt....Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Gelyte,

kaip gaila, kaip apmaudu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
irgi zodziu pritrukau verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 04 kovo 2013 - 16:37
Gėlyte, o tai pirmus du kartus tu natūraliai pastojai,bet buvo kiaušintakiuose, teisingai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 03 04, 16:37)
Gėlyte, o tai pirmus du kartus tu natūraliai pastojai,bet buvo kiaušintakiuose, teisingai suprantu?

Taip Kitty, abu kartus gavo naturaliai tik buvo kiausintakiuose, turejau 18m. uzdegima nemaza, nuo tos viskas ir prasidejo bet buvo kitas vyras, su dabartiniu jau 8 metus bandom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gėlytė.lt: 04 kovo 2013 - 16:48
Gelyte,

o spermos fragmentacijos testa daretes? Nes pas mus panasi situacija, gavosi tobulos kokybes embrioniukai, kurie isaugo iki blastuciu, bet vistiek nepavyksta pastoti. Problemos vyriskos. Bet issprendziamos ICSI pagalba. Taciau jau priejom prie sprendimo pasidaryti fragmentacijos testa. Musu gyd. komentavo, kad jeigu jo atsakymas butu nekoks, tai kaip ir nera jokio gydymo. Bet bent jau zinojimas, kad labai labai sunku bus pastoti. Ziuresime ka sis testas mums parodys g.gif
Atsakyti
Gelyte... verysad.gif Apkabinu 4u.gif
Papildyta:
Cituk, o kur geros zinios??? wub.gif
Atsakyti
Gelyte truksta zodziu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis ir nepalusk wub.gif

Man tai labai padeda vyras, kuris ziauriai palaiko ir neleidzia liudeti, tikiuosi ir jusu antrosios puses tokie pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2013 03 04, 20:24)
Gelyte truksta zodziu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Laikykis ir nepalusk wub.gif

Man tai labai padeda vyras, kuris ziauriai palaiko ir neleidzia liudeti, tikiuosi ir jusu antrosios puses tokie pat ax.gif

mano vyras taip pat labai palaiko, taciau jis realistas smile.gif - kur as kartais skraidau padebesiais ir idealizuoju viska, jis atvirksciai - remiasi faktais ir tik pagrystom teorijom 4u.gif kad ir dabar as vos ne kiekviena diena testuojuosi ir svarstau,ar bus ar nebus, ir liudziu ir vel dziaugiuos, jis - kantriai laukia penktadienio smile.gif (nors zinau kad jam irgi labai sunku unsure.gif ) ir neleidzia man jis prarasti vilties kol kas - sako juk tu nieko nezinai dar, dar niekas neaisku, kaip tu gali spresti, tik penktadienio testai pacioj ligoninej viska patvirtins smile.gif 4u.gif na gal jis ir teisus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 03 04, 17:58)
Gelyte,

o spermos fragmentacijos testa daretes? Nes pas mus panasi situacija, gavosi tobulos kokybes embrioniukai, kurie isaugo iki blastuciu, bet vistiek nepavyksta pastoti. Problemos vyriskos. Bet issprendziamos ICSI pagalba. Taciau jau priejom prie sprendimo pasidaryti fragmentacijos testa....

O kur jis daromas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 04, 20:49)
O kur jis daromas?  ax.gif

nezinau ar LT daromas. Taciau salyje, kur gyvenu irgi nedaromas, bet mano klinika nusius i ten, kur daro, bet nezinau i kur.

Gal kitos mergaites zino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 04 kovo 2013 - 20:24
Gelyte, console.gif Taip nesinori girdet blogu naujienu.... verysad.gif Laikykis,mazute oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 04, 17:10)
mano vyras taip pat labai palaiko, taciau jis realistas smile.gif  - kur as kartais skraidau padebesiais ir idealizuoju viska, jis atvirksciai - remiasi faktais ir tik pagrystom teorijom 4u.gif kad ir dabar as vos ne kiekviena diena testuojuosi ir svarstau,ar bus ar nebus, ir liudziu ir vel dziaugiuos, jis - kantriai laukia penktadienio smile.gif  (nors zinau kad jam irgi labai sunku unsure.gif ) ir neleidzia man jis prarasti vilties kol kas - sako juk tu nieko nezinai dar, dar niekas neaisku, kaip tu gali spresti, tik penktadienio testai pacioj ligoninej viska patvirtins smile.gif  4u.gif na gal jis ir teisus ax.gif

atrodo kad papasakojai apie mano vyruka biggrin.gif
Atsakyti