Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas rytas, mergaites! 4u.gif Vau kiek priplepejot bigsmile.gif

Gingerbella, aciukas uz info 4u.gif laukiam tik palankiu fragm testo rezultatu 4u.gif

Cituk, saldaus miegelio :4u

Kokyte, Lollypopai, - sedziu ant palaikymo suolelio ir stipriai laikau kumstukus uz Jusu sekme 4u.gif

Taja, smagaus susitikimo su mazuleliais 4u.gif

Mergaites, su svente visas 4u.gif 4u.gif Bukit mylimos ir daugiau sypsokites 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 07, 13:25)
Kriukriu, jei pas tave ikeltas 3iju dienu embrionas, tai snd tau pagal situos skaicius reikai ziureti i 9dpi, jei blastute - tai 11dpi skaicius. nes cia surasyti 2d embriono perkelimo HCg normos.

man kai buvo pavykes IVF  su 3 d embrionu, puikiai atitiko sitas surasytas normas, 9dpi buvo 43 (sioje lenteleje 10dpi) ir visas kitas dienas irgi 4u.gif

QUOTE(KriuKriu @ 2013 03 07, 13:59)
Aaa, dabar supratau smile.gif
Tai rytoj pabandysiu smile.gif

smile.gif raportas:
9 dpi testas nepasiduoda - rodo I
Bet jau keisti požymiai užėjo, lyg kažkas yra: labai nežymiai papykina, speneliai jautrūs, temperatūra kilstelėjo. Laukiu toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 08 kovo 2013 - 10:03
Su Kovo 8-aja,mielosios!!! 4u.gif Linkiu,kad testai visoms parodytu II !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2013 03 08, 10:02)
smile.gif raportas:
9 dpi testas nepasiduoda - rodo I
Bet jau keisti požymiai užėjo, lyg kažkas yra: labai nežymiai papykina, speneliai jautrūs, temperatūra kilstelėjo. Laukiu toliau.

Laukiam kartu drinks_cheers.gif
Kelintas tau IVF?
Atsakyti
Labas,

jeigu gleivinė prastoka, gal ir padėtų klijai g.gif Įsiraustų kaip nors, tada jau iškentėtų tą gleivinę smile.gif

Kalbat, ar vairuot... O aš vakar mačiau to kito pasaulio vaizdą. To, kuriame mes nė viena turbūt nebebūsim. Nuėjau į treniruotę, šalia manęs sportuoja tokia mergina, žiūriu - nugi su pilvuku. Ir daro VISKĄ blink.gif Tikrai sunku buvo, aš pati ne viską padariau, ir su svarmenimis, ir visokie įtūpstai, pilvo preso pratimai.. Šuoliukų nedarė ir pačius sunkiausius preso pratimus praleido, lengvesnius darė. Nėštumas kokių 4 mėn. Įsispoksojau į ją, kol pastebėjau, kad jau ji pastebėjo doh.gif Galvoju, jo, o va šitam pasaulyje pergyvenama, ar vairuoti, ar blogai, jeigu per duobes...
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Su moteru dienele mielos moteros 4u.gif kad visu jusu svajones issipildytu, kad gyvenime netruktu sypsenu, kad vyrai myletu ir kad D padetu. Didelis buckis visoms 4u.gif

As jau ruosiuosi I ligonine, galvoju uzbegsiu pasilabinti :-)

Iskylo toks klausimas dar - ar jus tikrinat savo gimdos kaklelio pasikeitimus ciklo metu? Juk pagal tai irgi galima nustatyti ar pastojot 4u.gif

Grazios dieneles, uzbegsiu veliau Su rezultatais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 03 08, 09:53)
Labas,

jeigu gleivinė prastoka, gal ir padėtų klijai g.gif  Įsiraustų kaip nors, tada jau iškentėtų tą gleivinę smile.gif

Kalbat, ar vairuot... O aš vakar mačiau to kito pasaulio vaizdą. To, kuriame mes nė viena turbūt nebebūsim. Nuėjau į treniruotę, šalia manęs sportuoja tokia mergina, žiūriu - nugi su pilvuku. Ir daro VISKĄ blink.gif  Tikrai sunku buvo, aš pati ne viską padariau, ir su svarmenimis, ir visokie įtūpstai, pilvo preso pratimai.. Šuoliukų nedarė ir pačius sunkiausius preso pratimus praleido, lengvesnius darė. Nėštumas kokių 4 mėn. Įsispoksojau į ją, kol pastebėjau, kad jau ji pastebėjo doh.gif Galvoju, jo, o va šitam pasaulyje pergyvenama, ar vairuoti, ar blogai, jeigu per duobes...

Taip,tai kitas pasaulis.Mano pusesere 8-am menesi vare i sokius su manin!
o as per pirma IVF net sisiot bijojau kokias dvi dienas!!! blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 03 08, 11:53)
O aš vakar mačiau to kito pasaulio vaizdą. To, kuriame mes nė viena turbūt nebebūsim. Nuėjau į treniruotę, šalia manęs sportuoja tokia mergina, žiūriu - nugi su pilvuku. Ir daro VISKĄ blink.gif  .......... o va šitam pasaulyje pergyvenama, ar vairuoti, ar blogai, jeigu per duobes...

Mano trenerė 8 mėnesy mus visas nuo kojų nuvarydavo...
Atsakyti
Sedziu ant palaikymo suolelio,rankytes ir kojytes sukryziuotuos uz tas mergytes,kam siandien svarbi diena. Labai laukiu Citukio ,Kokytes ,Lollipopo ir Tajos rezultatu....Siandien tokia nuostabi diena,kad net negali nepasisekt.... nestuke.gif

Sveikinu Jus visas su Musu diena.... bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 08 kovo 2013 - 12:23
QUOTE(uogiuke @ 2013 03 08, 10:22)
Sedziu ant palaikymo suolelio,rankytes ir kojytes sukryziuotuos uz tas mergytes,kam siandien svarbi diena.  Labai laukiu Citukio ,Kokytes ,Lollipopo ir Tajos rezultatu....Siandien tokia nuostabi diena,kad net negali nepasisekt.... nestuke.gif

Sveikinu Jus visas su Musu diena.... bis.gif  bis.gif  bis.gif

Su grazia diena visas 4u.gif
Man laikas sustojes siandien doh.gif
Uogiuke kaip tu , kada pas gydytojus ? 4u.gif
Atsakyti
Hcg maziau 0,1 verysad.gif
Atsakyti
ka tik is daktaru - pasirodo nuojauta neapgavo- pilvelyje nera gyventojo verysad.gif pridaviau slapima, manau ten vietoj padare nestumo testa - buvo neigiamas, pridaviau krauja, taciau sake sansu beveik nera kad kas nors ten butu. Sake jeigu kraujo tyrimas uzfiksuos nors koki nestumo zenkla skambucio sulauksiu iki 5, jei ne - net nepaskambins....bet jau sake nors labai gaila vilciu nedeti verysad.gif

turim appointmenta balandzio 8-ta, lygiai po menesio, aptarti tolimesnius veiksmus su musu konsultantu. Sake kad turesiu leisti kiausidems pailseti nors pora menesiuku ir tada tik jeigu busiu pasiruosus naudoti snaigutes. Kai ateis laikas tam atsaldys visas 4 ir ides tik 2 pacias stipriausias...

na...gyvenimas eina i prieki...siandien visi artimieji nori zinoti kaip as, kaip mes, palaiko, raso zinutes, skambina ,bando tinkama zodi surasti...taciau kaip bebutu gaila tokio zodzio nera.... verysad.gif

na bent jau zinau kad sudejau viska, VISKA ka galejau, kad stebuklas ivyktu, taciau ziuriu ne viskas nuo musu priklauso kartais....

aciu mergytes kad iki pacio galo vis dar tikejot 4u.gif as tikrai kartais pavydziu jusu kantrybes 4u.gif

o dabar einu prisigert biggrin.gif manau tikrai nusipelniau po tiek abstinentisku dienu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2013 03 08, 15:38)
Hcg maziau 0,1  verysad.gif

O saulele verysad.gif gyvenimas negailestingas verysad.gif buciau salia stipriai apkabinciau.... 4u.gif
Atsakyti