Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(taja78 @ 2013 03 10, 00:18)
Nu va,kaip gerai vskas baiges  thumbup.gif  wub.gif
As praktiskai daugiau nieko ir negeriu tik vandeni  ax.gif  Nemegstu jokiu limonadu ir sulciu is pakeliu,nuo vaikystes  schmoll.gif  Na,pora litru tai ispampinu  +-  mirksiukas.gif  Gal dar daugiau reik.Labai man skanu su citrina,bet ar nepakenks,galvoju  g.gif

Saunuole, ne maziau kap 2 litrai turi buti. Nemanau kad citrina pakenktu juk kraujavima tabdo c vitaminas.

KriuKriu kaip tu? Jau ryt hcg ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif Gal kas turit crinono parduoti? Ar gal kas vaziuos i Lv kita savaite? rolleyes.gif
Atsakyti
C I T A I!!!!!! Jeeeeeegggggaaaaaa!!!!!!!!! Sirdis dziaugiasi skaitant, laikom kumscius uz tavo mazylius!!!! Visom geriausiom mintim ir palinkejimais!!! Apkabinu!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2013 03 10, 14:59)
C I T A I!!!!!! Jeeeeeegggggaaaaaa!!!!!!!!! Sirdis dziaugiasi skaitant, laikom kumscius uz tavo mazylius!!!! Visom geriausiom mintim ir palinkejimais!!! Apkabinu!!!!!!

Reginiukas wub.gif

Mergaites su jumis niekaip pesimiste nebus biggrin.gif

neriau siandien i savo mylima vonia paskutini karta bent jau dviems savaitem! Taip nervina kad negalima niekam siandien paskambinti ir pasiteirauti kaip mano vaikuciai ten, ar pamaitinti ar uzklot wub.gif
cia UK siandien motinos diena wub.gif sveikinu visas esamas ir dar labiau busimas, tikrai tikrai busimas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 10 kovo 2013 - 14:30
QUOTE(kokyte @ 2013 03 08, 20:02)
snaiguciu daugiau neturiu , kito plano irgi nera, o ir tikejimo nebera  verysad.gif Bykovos , Gorgiai man neikandami , dar vienam ivfui gal dar per kazkiek laiko sukrapstytumem , bet nemanau , kad jis bepades, matyt cia ne vien endo kalta  verysad.gif
ko gero taip ir gyvensiu nuo LP iki LP kol klimaksas ateis  doh.gif

Tai nors pas Karpenko pabandyk, iki Vilniaus Tau netoli. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2013 03 09, 16:25)
Blanka verysad.gif kuo toliau tuo labiau isitikinu kad vel uztaikem ant negero menesio unsure.gif pirmiausia duok sau dienele kita susitaikyti o tada tavo mintis keliauti is VK aspalaikyciau. Gal tai mano bloga patirtis su jais kalba, bet nepatinka man ju poziuris i pacienta schmoll.gif

Aš irgi pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 10, 16:35)
Tai nors pas Karpenko pabandyk, iki Vilniaus Tau netoli. smile.gif

Papildyta:

Aš irgi pritariu smile.gif

Nieko apie ja negirdejau ? g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Cituk,spaudziam ir mes kumstukus,kad sikart viskas butu gerai wub.gif labai
daznai apie tave pagalvoju ir prasau dievulio,kad tau atsiustu kudikeli nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 10 kovo 2013 - 18:52
QUOTE(frige1 @ 2013 03 10, 19:51)
sveikutes 4u.gif
Cituk,spaudziam ir mes kumstukus,kad sikart viskas butu gerai wub.gif labai
daznai apie tave pagalvoju ir prasau dievulio,kad tau atsiustu kudikeli nestuke.gif

Aciu tau ir tavo dvejetukui 4u.gif jetau jau daugiau nei metai jiems bigsmile.gif laikas tikrai vietoj nestovi wub.gif
Atsakyti
Citai,

visa diena apie tave galvoju. Labai linkiu rytoj sulaukti tik geru naujienu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 03 10, 23:03)
Citai,

visa diena apie tave galvoju. Labai linkiu rytoj sulaukti tik geru naujienu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

wub.gif aciu wub.gif
Atsakyti
Citukai, wub.gif palaikymo suolelis nerimastingai laukia, kada jau galesi pranest geras zinias ax.gif
Atsakyti
Cituk,man tokia nuojauta,kad tau du idejo ir du uzalde embrioniukus lotuliukas.gif
Atsakyti