Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(lollypopas @ 2013 03 03, 11:28)
Na as paskaiciau irgi kazkur tai, kad jei embis -skaiciuoja nuo isodinimo dienos, o jei blastute - nuo sekancios, taciau nzn ar tai tiesa. Tos info visur pilna ir kartais taip skirtin
gai viskas  4u.gif

Taip pat raso ivairiai apie pregnyl - vienur kad pasisalina per 10 dienu, kitur 10-12, o Dar radau kad netgi per 14 dienu. Tai taip ir nesuprasi 4u.gif

O tu nenori padaryti testo? Kelinta tau snd diena? 4u.gif

neturiu namie blush2.gif ir labai bijau pamatyti I verysad.gif rytoj darysiu HCG, po pietu bus aisku ax.gif man snd 9dpi skaiciuojant be isodinimo dienos, tai jau tikrai rodys visa tiesa doh.gif saiubas kazkoks, kaip si syki sunku laukt rezultatu doh.gif
Atsakyti
Citai,o del ko sakai,kad man nereikes?Pas mane taip ir liko neisnaikinta,nors as dar durnu vilciu turiu,kad ten buvo fake positive.Tai jei man persitestavus vis tiek ja rodys,tai ar gali buti,kad skirs tik prie ciklo? Nu as noreciau,kad taip butu,nes tavo parasytas meniu,kazko nelabai vilioja smile.gif

O zenklai tai geruliai,visi i sekme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 03, 13:39)
neturiu namie blush2.gif  ir labai bijau pamatyti I  verysad.gif  rytoj darysiu HCG, po pietu bus aisku ax.gif  man snd 9dpi skaiciuojant be isodinimo dienos, tai jau tikrai rodys visa tiesa doh.gif  saiubas kazkoks, kaip si syki sunku laukt rezultatu doh.gif

vajej kokia tu kantri 4u.gif as atvirksciai nenoriu pamatyti I paskutine minute, todel bandau iziureti kokius tai pozymius jau kiek anksciau,zinau tai kvaila, bet taip pat zinau sitaip man bus kur kas lengviau pernesti neigiama rezultata - tai kaip ir pasiruosimas tam 4u.gif jeigu tai ivyktu
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 03, 11:55)
vajej kokia tu kantri  4u.gif as atvirksciai nenoriu pamatyti I paskutine minute, todel bandau iziureti kokius tai pozymius jau kiek anksciau,zinau tai kvaila, bet taip pat zinau sitaip man bus kur kas lengviau pernesti neigiama rezultata - tai kaip ir pasiruosimas tam  4u.gif jeigu tai ivyktu

nesu as kantri, tiesiog jau 4 kartas, mano psichikai tai jau daug blush2.gif
todel nutariau nesipirkti ir nesidaryti si karta testu.
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 03, 13:12)

4-a karta ir as jau NT nebesipirkau drinks_cheers.gif per ankstesnius bandymus isisamoninau - tik hcg parodo visa tiesa drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 03, 12:28)
Na as paskaiciau irgi kazkur tai, kad jei embis -skaiciuoja nuo isodinimo dienos, o jei blastute - nuo sekancios, taciau nzn ar tai tiesa. Tos info visur pilna ir kartais taip skirtin
gai viskas  4u.gif

Taip pat raso ivairiai apie pregnyl - vienur kad pasisalina per 10 dienu, kitur 10-12, o Dar radau kad netgi per 14 dienu. Tai taip ir nesuprasi 4u.gif

O tu nenori padaryti testo? Kelinta tau snd diena? 4u.gif

man vaiduokliuka po Ovitrelio rode dar ir po 11-12 dienu. Toki beveik nematoma, bet iziurejau.
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 03, 08:18)
dariausi gelyt 4u.gif tas pats vaiduoklis, dabar jau dar labiau isitikinau kad cia tikrai pregnyl likuciai, nes kai pasiskaiciau angliskus forumus tik mazdaug nuo 8 dienos pradeda gamintis HCG - man dar tik 7 snd, o juk vakar buvo tik 6 4u.gif

va prasau

3-DAY TRANSFER:

1dpt ..embryo is growing and developing
2dpt... Embryo is now a blastocyst
3dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
4dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
5dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
6dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
7dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
8dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
9dpt...More HCG is produced as fetus develops
10dpt...More HCG is produced as fetus develops
11dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
HPT

5-DAY TRANSFER:

-1dpt ..embryo is growing and developing
0dpt... Embryo is now a blastocyst
1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
5dpt.. Morula is completely inmplanted in the lining and has placenta cells &
fetal cells
6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
7dpt...More HCG is produced as fetus develops
8dpt...More HCG is produced as fetus develops
9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected
o tas ruzavas crinonas ka reiskia? cia blogai ar gerai? 4u.gif

O saldytu blastukiu idejimo diena skaiciuojasi ar ne ? 4u.gif
Ui kaip as sy karta neturiu kantrybes ir ramybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 03 03, 14:33)
4-a karta ir as jau NT nebesipirkau drinks_cheers.gif per ankstesnius bandymus isisamoninau - tik hcg parodo visa tiesa drinks_cheers.gif

Papildyta:
man vaiduokliuka po Ovitrelio rode dar ir po 11-12 dienu. Toki beveik nematoma, bet iziurejau.

Vat butent toki ir as matau, o juk dar tikrai anksti butu tam tikrajam hcg 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2013 03 03, 14:35)
O saldytu blastukiu idejimo diena skaiciuojasi ar ne ?  4u.gif
Ui kaip as sy karta neturiu kantrybes ir ramybes  doh.gif

Vat tikrai neisivaizduoju zinok,cia gal mergytes senbuves galetu pasakyti is savo patirties. Primink kelinta tau snd diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 03, 10:46)
Vat butent toki ir as matau, o juk dar tikrai anksti butu tam tikrajam hcg 4u.gif
Papildyta:

Vat tikrai neisivaizduoju zinok,cia gal mergytes senbuves galetu pasakyti is savo patirties. Primink kelinta tau snd diena? 4u.gif

Nu jei neskaiciuot idejimo dienos tai snd 3ia , susimakalavau visai su tais skaiciavimais blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė.lt @ 2013 03 03, 14:12)

isivaizduoju kaip jautiesi po tiek neigiamu kartu unsure.gif bet sito nelygink su kitais mirksiukas.gif sitas bus tas pats pats paciausias su graziu HCG 4u.gif to labiausiai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pirmiausia daug balionų Lollypopui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir Citukui, ačiū tau 4u.gif

Gėlyte, labai tikiuos,kad tau šis kartas paskutinjs 4u.gif

Man šiandien 9 c.d., dar teplioja skaisčiai raudonai. Vėl.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 03 03, 12:49)
Nu jei neskaiciuot idejimo dienos tai snd 3ia , susimakalavau visai su tais skaiciavimais  blush2.gif  4u.gif

Kokyte, HCG irgi Kovo 8 drasiai gali darytis wub.gif wub.gif

Atsakyti
Merginos, o man dabar iskilo toks klausimas. Pasidarius graikiskus tyrimus man rado mikoplazma. Ar dabar, kai esu pastojus, tai turi kokios reiksmes, ar gali pakenkti kudikiams? Ar mikoplazma tik trukdo pastoti.. g.gif
Atsakyti