Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo - IV

Ačiū labai, lyg jau po biškuti viskas aiškėja 4u.gif
Atsakyti
Motinystės pašalpa (SODROS svetainė)

Cituoju:
Apdraustajam asmeniui, paskirtam vaiko globėju, motinystės pašalpa mokama nuo globos nustatymo dienos, kol kūdikiui sueis 70 dienų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ute: 02 birželio 2013 - 22:13
QUOTE(alfija @ 2013 05 30, 20:45)
ir laikinai globojant tėvystės atostogų galima išeiti. aš išėjau.

Zinoma kad galima, as juk taip ir parasiau. nes abu kartus buvau vaiko prieziuros atostogose su laikinaja globa wink.gif
Atsakyti
labas mergaites.siandien lankem mums pasiulyta mergaite.ispudziu daug .abudu su vyru pasimete mes.jei yra syrdies yda nustatyta.sedi tokia fainulka akutems mirksi o jezau sia savaite lankisim bet sirdis lenkia i geraja puse
Atsakyti
deola, musiske su sirdies yda, tai yra menkiausia beda. Gydytoja sake, kad iki I klases turi isaugti.
Atsakyti
maniškei sakė, kad iki paauglystės smile.gif

Kol kas nesijaučia jai ta bėda smile.gif
Atsakyti
mano mergytė irgi turi ydą.
O šiaip , deola, va ir atėjo TA diena. Ir va kaip greitai 4u.gif
Atsakyti
Net neturiu ką daugiau pridurti prie to ką parašė Alfija thumbup.gif
Taip šiltai parašėte apie Jums pasiūlytą mažylę 4u.gif

QUOTE(alfija @ 2013 06 19, 09:36)
O šiaip , deola, va ir atėjo TA diena. Ir va kaip greitai 4u.gif

Atsakyti
Musiske irgi su yda, bet cia pas mus ko gero menkiausia beda - bent jau pagal sveikatos "popierius", bet kol kas megaujames vasara, vieni kitais ir apie tai maziausiai galvojam. Va, gausim penktadieni teismo sprendima, tvarkysime dokumentus, o tada jau ziuresim, kiek toje jos sveikatos istorijoje tiesos. Mums tai pats sveikiausias ir nuostabiausias vaikas, bet paziurejus I sveikatos istrorija - nesistebiu kodel dvi seimos pries mus jos atsisake. Sekmes jums ir lengvo apsisprendimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vakar buvom pas psichologę. Na, visai neblogai praėjo pasimatymas su ja. smile.gif Kaip supratau, iš jos pusės - mes tinkami tapti įtėviais thumbup.gif Belieka ramiai laukti išvadų. Iki liepos pradžios gausim tas išvadas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 06 19, 11:28)
Musiske irgi su yda, bet cia pas mus ko gero menkiausia beda - bent jau pagal sveikatos "popierius", bet kol kas megaujames vasara, vieni kitais ir apie tai maziausiai galvojam. Va, gausim penktadieni teismo sprendima, tvarkysime dokumentus, o tada jau ziuresim, kiek toje jos sveikatos istorijoje tiesos. Mums tai pats sveikiausias ir nuostabiausias vaikas, bet paziurejus I sveikatos istrorija - nesistebiu kodel dvi seimos pries mus jos atsisake. Sekmes jums ir lengvo apsisprendimo 4u.gif

jus zinokit neisivaizduojat man sita maziuke akyse stovi vyras irgi matau laimingas va gryzom is darbo ir vaziuojam lankyti.nezinau nei ka sneketi nei kaip prieiti o baisu kazkaip ji svetimu bijo verkia.jetau vakar isejau is kudikiu namu tai zinokit apsizliumbiau labai susijaudinau.zinokit tai dziaugsmo asaros.kazkaip net nezinau kaip pradeti bendrauti su maziuke.baisu isgazdinti.bet jus neisivaizduojat kokia ji miela.ir aukletojos sake kad i mane labai panasi.
Atsakyti
auklėtojos visada taip sako... nors... būna labai panašių, tikrai...

taigi papasakok - ar toli nuo jūsų, kokio amžiaus? biggrin.gif

o šiaip tai geras ženklas, kad bijo svetimų, jūs prisipratinsite, o kitiems nebūtina...
Atsakyti