Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo - IV

Na ką, išvados pakoreguotos. Tiek galutinė išvada, tiek pačiam aprašyme. Sušvelninta atsižvelgiant. į mano pasisakymą. Džiugu, kad verta buvo išsakyti savo nuomonę ir kad ji buvo įtikinama. Nes buvo susidaręs vaizdas, kad tas išvadas parašė bele nesigilinant, tikintis, kad ir mes nedigilinsim. Tad ką, verta prieš pasirašant parsinešti į namus ir ramiai perskaityt.
Rugpjūčio pradžioje sakė, jog galim sksmbint į Vilnių. pasiteiraut, ar jau esam eilėje
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 07 12, 19:44)
Na ką, išvados pakoreguotos. Tiek galutinė išvada, tiek pačiam aprašyme. Sušvelninta atsižvelgiant. į mano pasisakymą. Džiugu, kad verta buvo išsakyti savo nuomonę ir kad ji buvo įtikinama. Nes buvo susidaręs vaizdas, kad tas išvadas parašė bele nesigilinant, tikintis, kad ir mes nedigilinsim. Tad ką, verta prieš pasirašant parsinešti į namus ir ramiai perskaityt.
Rugpjūčio pradžioje sakė, jog galim sksmbint į Vilnių. pasiteiraut, ar jau esam eilėje

Kaip šaunu smile.gif sveikinu, Amade smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 07 12, 21:44)

Dideliausi sveikinimai, Amade!
Atsakyti
Sveikos,
Skambino šiandien iš Vaikų teisių, kvietė atvažiuot susipažint su jų turimu vaikų sąrašiuku. Įspėjo, kad pagal mūsų pageidavimus (mergytės iki 1,5 m) nėra, bet galbūt kažkas sudomintų. Manau, kitą savaitę nuvažiuosim, susipažinsim su naujojo rajono darbuotojom, su sąrašu. Blogiau nebus ax.gif Smagu, kai taip netikėtai paskambina ir pasiūlo bent atvažiuot ir peržvelgt sąrašą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 08 08, 12:23)
Sveikos,
Skambino šiandien iš Vaikų teisių, kvietė atvažiuot susipažint su jų turimu vaikų sąrašiuku. Įspėjo, kad pagal mūsų pageidavimus (mergytės iki 1,5 m) nėra, bet galbūt kažkas sudomintų. Manau, kitą savaitę nuvažiuosim, susipažinsim su naujojo rajono darbuotojom, su sąrašu. Blogiau nebus  ax.gif Smagu, kai taip netikėtai paskambina ir pasiūlo bent atvažiuot ir peržvelgt sąrašą.  4u.gif

matai AMADE pas mus per visa laukimo laikotarpi vaiku teises niekada neskambino ir nesiule rodyti sarasu.dar as pradzioje laukimo paskambinau paklausiau del sarasu tai likau nesuprasta tai daugiau ir neskambinau.aisku vaziuokit o gal uzklius akis uz kokio leliaus kad ir nepagal jusu nurodyta amziu
Atsakyti
Tikrai smagu ,kai gauni tokį pasiūlymą.Neatsimenu,kuri pasakojo,kad savo vaikutį susirado irgi po tokio pasiūlymo wub.gif
Bet Vilniuj kai aš užklausiau apie sąrašą,manęs irgi nesuprato biggrin.gif Pasakė,laukit ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2013 08 08, 13:56)
Tikrai smagu ,kai gauni tokį pasiūlymą.Neatsimenu,kuri pasakojo,kad savo vaikutį susirado irgi po tokio pasiūlymo wub.gif 
Bet Vilniuj kai aš užklausiau apie sąrašą,manęs irgi nesuprato biggrin.gif Pasakė,laukit ir tiek.

jo ir as kazkur skaiciau kad mamyte rado savo leliuka netiko amzius nurodytas ju tai uztai jiems nesiule to vaikelio.
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2013 08 08, 12:52)
matai AMADE pas mus per visa laukimo laikotarpi vaiku teises niekada neskambino ir nesiule rodyti sarasu.dar as pradzioje laukimo paskambinau paklausiau del sarasu tai likau nesuprasta tai daugiau ir neskambinau.aisku vaziuokit o gal uzklius akis uz kokio leliaus kad ir nepagal jusu nurodyta amziu

Na, tikrai norisi nuvažiuoti, pasikalbėti, susipažinti su darbuotojomis. Be jokių tikslų, nes minėjo, kad mažų mergyčių nėra. Bet kadangi taip maloniai paskambino, pasiūlė atvažiuoti peržiūrėti, labai miela ir tikrai nuvažiuosim. 4u.gif Manau, mūsų amžiaus lelių yra, tik jie berniukai, nes sako - jūs įrašę norą mergytės, bet gal persvarstytumėt tą norą. ax.gif Nors tikrai norisi mergytės... flirt.gif

QUOTE(vira @ 2013 08 08, 12:56)

pamenu ir aš, kad viena šeima čia pasakojo, kaip tokiu būdu netikėtai surado savo mergaitę. O beje, Kaune po kursų irgi sakė, kad dažniausiai su sąrašais neduoda susipažint. O vat persikraustėm į kitą rajoną, turbūt darbo krūviai mažesni, labai maloniai paskambino, pakalbėjom. wub.gif
Atsakyti
Mums teko susidurti su tais sarasais...tiksliau, pasiskaite cia - patys issiprasem, deja, daug vilciu i juo nesiulyciau deti...kaip supratom, ir kaip mums paaiskino, tai sarasai, is kuriu Lt seimoms nesiuloma net vaiku - patys ziurejom metu beveik sarasus (kiekviena menesi jie yra atnaujinami) - ten vaikai - galimi ivaikinti - bet labai retai ju buna po 1 ar 2 - daznai buna vienos seimos 3,4,5 ir tt, jei vienas - tai su tokiom ligos istorijom, kad pirma karta paskaicius tuos sarasus isejus kojos linko... verysad.gif Sarasu, is kuriu siulomi vaikai Lt seimoms - daugmaz sveiki, po 1-2 - niekas niekam nerodo, ir jie yra ne miestu VTAT-uose, o IT-oje.
Na, bet buna visko, gal kaip tik ten ir laukia Jusu vaikas 4u.gif Mb irgi buvo "istrigusios" is tu sarasu 2 sesutes, tik as suabejojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2013 08 08, 13:40)
Mums teko susidurti su tais sarasais...tiksliau, pasiskaite cia - patys issiprasem, deja, daug vilciu i juo nesiulyciau deti...kaip supratom, ir kaip mums paaiskino, tai sarasai, is kuriu Lt seimoms nesiuloma net vaiku - patys ziurejom metu beveik sarasus (kiekviena menesi jie yra atnaujinami) - ten vaikai - galimi ivaikinti - bet labai retai ju buna po 1 ar 2 - daznai buna vienos seimos 3,4,5 ir tt, jei vienas - tai su tokiom ligos istorijom, kad pirma karta paskaicius tuos sarasus isejus kojos linko...  verysad.gif Sarasu, is kuriu siulomi vaikai Lt seimoms - daugmaz sveiki, po 1-2 - niekas niekam nerodo, ir jie yra ne miestu VTAT-uose, o IT-oje.
Na, bet buna visko, gal kaip tik ten ir laukia Jusu vaikas 4u.gif Mb irgi buvo "istrigusios" is tu sarasu 2 sesutes, tik as suabejojau blush2.gif

aaa, bet kokiu atveju, kaip ir aisku, kad mažos mergytės nėra (na, ir nesitikim taip jau greit gauti pasiūlymo), bet atsisakyti nuvažiuoti negalima. Kai parodo bent kažkokį malonų dėmesį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 08 08, 13:33)
Na, tikrai norisi nuvažiuoti, pasikalbėti, susipažinti su darbuotojomis. Be jokių tikslų, nes minėjo, kad mažų mergyčių nėra. Bet kadangi taip maloniai paskambino, pasiūlė atvažiuoti peržiūrėti, labai miela ir tikrai nuvažiuosim.  4u.gif Manau, mūsų amžiaus lelių yra, tik jie berniukai, nes sako - jūs įrašę norą mergytės, bet gal persvarstytumėt tą norą.  ax.gif Nors tikrai norisi mergytės... flirt.gif

visada norėjau mergaitės, bet kai važiavau pažindintis su pirmąja pasiūlyta - krito į akį berniokėlis. Jei būtų statusas kitoks, būtų buvęs mano., Nepaisant ilgalaikės nuostatos 'tik mergaitė', dar porą mėnesių teiravausi 'jo inspektorės' kaip jam sekasi, ar gali būti, kad keisis į man palankią situaciją. Nepasikeitė, ir ačiū dievui. Mama, kai paėmė visus vaikus - labai greitai atėjo į protą ir sukūrė savo gyvenimą iš naujo. o kadangi mano klasiokės kaimynai dabar, matau, kad ir toliau viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Mes kiekvieną mėn. eidavom žiūrėt sąrašų - vat koks privalumas gyvenant nedideliam miestely. Pripasakojo man mūsų rajono VTAT vedėja istorijų kartą, kaip su tom "mamom" būna, kaip jie viską daro, kad vaikus joms grąžinti, nors dažnai mato, kad tai beviltiška. Kažką ji tada pasakojo, kad Lietuva prastai prieš kitų šalių kolegas atrodo, kai tiek daug vaikų iš asocialų paima, todėl dažnai ir leidžia ale "pasitaisyti" toms šeimoms ir vaikus grąžina, atima ir vėl grąžina.
O tie sąrašai ir mane nuliūdindavo kiekvieną kartą, jau seniau buvau rašius, kad prie praktiškai kiekvieno vaiko ilgiausia ligos istorija, brolių ir sesių pilna sąrašuose, nors buvo ne kartą ir sveikų vaikų, po vieną, manau, jie greit surado tėvus. Mūsų mergina irgi buvo įrašyta į sąrašą, bet aš tą mėn., kai ją įrašė dar nebuvau spėjus to sąrašo pamatyt ir tada mums atsiuntė pasiūlymą. Gerai, kad niekas kitas jos nespėjo nusižiūrėt smile.gif
Atsakyti