Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo - IV

Amade, o tai pas jus Isvada jau yra, o individualus dar nesibaige?
Atsakyti
QUOTE(Mikimauz @ 2013 07 09, 14:33)
Amade, o tai pas jus Isvada jau yra, o individualus dar nesibaige?

Pas mus išvada yra, tačiau kadangi prieš porą savaičių persukraustem i kitą. vietą. (dar net ir kitas rajonas skaitosi), todėl turi atvažiuoti apžiūrėt ir įvertinti naują vietą. Tad ir išvadas teoriškai galėtų pakoreguoti, ko aš vis dar tikiuosi.

Alfija - na, metų man gak kokia dešimčia mažiau neu tau, bet manau, kad mūsų teisė yra išsakyti, kas yra sąmoningai ar nesąmoningai neteisingai perteikta. Vien tam, kad parodyt, jig aš. pastebėjau, kad yra ne taip, kaip parašyta. O is tikro tai savaitgalį buvo porą draugų. užsukę, jie vis dimisi, kaip tas procesas. Davėme paskaityti išvadas. Abeji perskaitę paklausė, ar čia teigiamos, ar nelabai. Vadinasi, tikrai ne tik mum jos yra labai dviprasmiskoš.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 07 09, 16:40)
Pas mus išvada yra, tačiau kadangi prieš porą savaičių persukraustem i kitą. vietą. (dar net ir kitas rajonas skaitosi), todėl turi atvažiuoti apžiūrėt ir įvertinti naują vietą. Tad ir išvadas teoriškai galėtų pakoreguoti, ko aš vis dar tikiuosi.

Alfija - na, metų man gak kokia dešimčia mažiau neu tau, bet manau, kad mūsų teisė yra išsakyti, kas yra sąmoningai ar nesąmoningai neteisingai perteikta.  Vien tam, kad parodyt, jig aš. pastebėjau, kad yra ne taip, kaip parašyta. O is tikro tai savaitgalį buvo porą draugų. užsukę, jie vis dimisi, kaip tas procesas.  Davėme paskaityti išvadas. Abeji perskaitę paklausė, ar čia teigiamos, ar nelabai. Vadinasi, tikrai ne tik mum jos yra labai dviprasmiskoš.

Geros išvados, reiškia. Kablelį kiekvienas gali rašyti kur nori.
Atsakyti
Norėjau iš visos širdies pasveikinti gliuka, pagaliau sulaukus išsvajoto vaikelio 4u.gif
Dar klausimukas, nors tai tik dar planai, bet domiuosi iš anksto: planuojant įsivaikinti antrą vaikelį, į kursus eiti nebereikia, ane? Reikia tik vėl surinkti dokumentus VTAT'ui ir naujos išvados?
Atsakyti
Na,mes jau po vizito. Atrodo, pokalbis buvo vykęs. Bent jau galutinės išvados formuluotę pažadėjo pakeisti, sutiko, kad nekorektiškai parašyta. Dėl dar vieno sakinio nepažadėjo pakeisti, bet mano nuomonę, požiūrį ir pamastymus tikrai suprato. Na o nauji namai gyvent tinkami pasirodė. Penktadienį važiuojam pasirašinėti pabaigtų išvadų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 10 liepos 2013 - 15:53
QUOTE(Amade @ 2013 07 10, 16:51)
Na,mes jau po vizito. Atrodo, pokalbis buvo vykęs. Bent jau galutinės išvados formuluotę pažadėjo pakeisti, sutiko, kad nekorektiškai parašyta. Dėl dar vieno sakinio nepažadėjo pakeisti, bet mano nuomonę, požiūrį ir pamastymus tikrai suprato. Na o nauji namai gyvent tinkami pasirodė. Penktadienį važiuojam pasirašinėti pabaigtų išvadų

na ką, ramaus jums ketvirtadienio.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 07 10, 17:50)
na ką, ramaus jums ketvirtadienio.

biggrin.gif. sakai penktadienis nebus ramus ir džiuginantis? Naivi aš.?
g.gif
Atsakyti
ups ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 10 liepos 2013 - 19:56
QUOTE(Germinė @ 2013 07 10, 19:53)

Galima aiškiau.?
Atsakyti
Ne ten pataikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 07 10, 20:56)
Ne ten pataikiau  blush2.gif

Išsigandau, kad į mano postą reakcija tokia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 07 10, 20:19)
biggrin.gif. sakai penktadienis nebus ramus ir džiuginantis?  Naivi aš.?
g.gif

tiesiog nenori iš anksto sveikinti. O šiaip tai viskas bus gerai.
Atsakyti