Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 03, 22:16)
O kam jos blogai atrodo? Sau ar kitiems?

Jos objektyviai vertinant blogai atrodo, iš kokio kampo bepažiūrėsi ax.gif Viskas, praėjo man tie laikai, kai galėjau viešumoj nuogas leškas ar, tarkim, bambą rodyti. Aš suprantu, kad būna žmonių be kompleksų, bet pati nenoriu tapti pajuokos objektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 06 03, 22:13)
na bent mano skara neįsiskaičiuoja, nes dera tiek prie balto apdaro. o kitos pirkti nenoriu, nes šita - labai labai wub.gif 1x2 pločio! ir telpa į rankinės kišenę.

O kas ten per skara? biggrin.gif

Nors iš esmės man atrodo, kad pliažinė - kurortinė kapsulė turėtų būti atskira. Nes iš tikro kurortinių drabužių mieste vis viena nelabai panešioji... Jie atskiras reikalas. O jei jų nėr, tai ir kapsulės nėr, čia kaip ir nesportuojančiam nėr sportinių rūbų kapsulės.

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 03, 22:16)
O kam jos blogai atrodo? Sau ar kitiems? Jei kitiems-  tai ju bedos, jei sau - reik keist poziuri ir tada visi sortai tiks  biggrin.gif Cia pusiau rimtai, pusiau juokais...  mirksiukas.gif

Bet žinai, kitą kartą pasižiūri gatvėj į tokią štai su pakeistu požiūriu ir galvoji - merga tu merga, nu nafiga tau iš viso rengtis, jeigu jau ant tiek viskas dzin doh.gif

Aš, tarkim, irgi nenoriu keisti požiūrio, ir šortų nenešioju nuo kokių 10ties metų biggrin.gif Savo regėjimu pasitikiu, haliucinacijų nematau, tai jei man akys rodo, kad čia - probleminė zona, tai kam man tie šortai? Aš nelinkusi savo problemų nešti viešumon lotuliukas.gif

Aišku, aplinkiniai mano išvaizda nesiskundžia, betgi turėtų būti labai jau neišauklėti aplinkiniai. Šiandien, pavyzdžiui, pašte šalia manęs stovėjo sena boba, kuri ant manęs tiesiog lipo, spraudėsi kuo arčiau, ir dar visą laiką nosį šniurkščiojo. Mane tai žiauriai kniso, betgi aš nieko jai nesakiau biggrin.gif Tai ji tikriausiai visus savo 60 metų taip ir mano, kad šniurkščioti nosį - nieko tokio, niekas ir nepastebi lotuliukas.gif
Atsakyti
aš irgi baltaodė, niekaip neįdegdavau, kol neišbandžiau Nivea SPF10 kremą, skatinantį įdegį - thumbup.gif dabar visada naudoju degindamasi thumbup.gif o įdegti mano nuomone reikėtų tik tiek, kad būtų normali odos spalva - ne melsvai balta kaip po žiemos tongue.gif bet to, šiek tiek saulėje pabuvus visi išsausėjimai ir pan. išnyksta, taigi šiek tiek reikia manau ax.gif nes tų įdegio kremų vis tiek kvapas jaučiasi schmoll.gif

rodausi paskutinį pirkinį sportinių liemenėlių tema biggrin.gif ax.gif jau porą kart išbandžiau, tikrai thumbup.gif thumbup.gif

http://www.marksands...f_rd_s=center-3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 04 birželio 2013 - 07:20
Labas rytas smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2013 06 03, 21:51)
Jos objektyviai vertinant blogai atrodo, iš kokio kampo bepažiūrėsi  ax.gif  Viskas, praėjo man tie laikai, kai galėjau viešumoj nuogas leškas ar, tarkim, bambą rodyti. Aš suprantu, kad būna žmonių be kompleksų, bet pati nenoriu tapti pajuokos objektu  smile.gif

As ten pusiau juokais rasiau. Suprantu, kad jei nera vaizdo super duper, tai nera ko jo ir afisuoti. Man pavyzdziui, bambos rodymas priimtinas na iki mokyklos uzaigimo. O paskui reikia laaabai grazaus pilvuko, kad ji rodyti. Nu nieko nera baisiau, kai trumpi marskineliai ir lasiniai isvirte doh.gif

QUOTE(Noa @ 2013 06 03, 22:27)

Aš, tarkim, irgi nenoriu keisti požiūrio, ir šortų nenešioju nuo kokių 10ties metų biggrin.gif Savo regėjimu pasitikiu, haliucinacijų nematau, tai jei man akys rodo, kad čia - probleminė zona, tai kam man tie šortai? Aš nelinkusi savo problemų nešti viešumon lotuliukas.gif

Aišku, aplinkiniai mano išvaizda nesiskundžia, betgi turėtų būti labai jau neišauklėti aplinkiniai. Šiandien, pavyzdžiui, pašte šalia manęs stovėjo sena boba, kuri ant manęs tiesiog lipo, spraudėsi kuo arčiau, ir dar visą laiką nosį šniurkščiojo. Mane tai žiauriai kniso, betgi aš nieko jai nesakiau biggrin.gif Tai ji tikriausiai visus savo 60 metų taip ir mano, kad šniurkščioti nosį - nieko tokio, niekas ir nepastebi lotuliukas.gif

Man del sortu kazkas segenyse persijunge yra (arba uztrumpine biggrin.gif) Kai sveriau 55 kg, sortu nenesiojau, nes jauciausi baisiai stora. Po vaiko gimimo sveriu 62 kg ir prisipirkau sortu biggrin.gif Ir kas baisiausia, normaliai jauciuosi. biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Galla, geras pirkinys drinks_cheers.gif čia bėgiojimui?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 04, 09:32)
Galla, geras pirkinys  drinks_cheers.gif čia bėgiojimui?

Taip 4u.gif su visom nuolaidom 68 Lt kainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 06 03, 21:13)
na o bet tačiau - paplūdimio skaros ir visokie ten flopai nemanau kad į kapsules įskaičiuojami unsure.gif

Na jai naudojami ne tik prie maudymosi... arba jai daug maudymosi kostiumėliu yra, galima sudarinėt pliažinę kapsulę... tarkim kaip shanai... jai turėčiau daug maudymosi kostiumėliu tarkim, gal ir būtų prasmė suderint, kad galima būtų viršus su apačiom miksuot... kažkada labai madinga buvo, dabar ar bėra nežinau. Tai vat tada viskas ok, trys skirtingų raštų tarpusavį derantys maudomukai, pora skarų derančių prie visų maudomukų... kokia tai dar laisva suknutė ant viršaus užsimetama... na dar tie flip flopai į kompaniją... rankinė pliažinė, skrybėlė, akiniai... vat išeitų puiki pliažinė kapsulė, su kuria puikiai galima leisti laika kokiam kurorte biggrin.gif (Klaipėda netinka, visgi miestas, dulkės ir pan. )
bet vat man maudomukas niekaip nesikapsuliuoja, ir nematau reikalo jo kapsuliuoti... aš jį derinu tik prie odos ir figūros... turiu viena, ir tą patį praitais metais tik kartą užsidėjau blush2.gif Tai kurių velnių man jį derinti prie turimų vasarinių rūbų?
Papildyta:
QUOTE(Galla @ 2013 06 04, 08:45)
Taip  4u.gif  su visom nuolaidom 68 Lt kainavo  g.gif

Matyt dabar problemų nebėra, turėtų puikiai viską prilaikyt, bent iš pažiūrėjimo... ir gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 06 04, 09:51)
bet vat man maudomukas niekaip nesikapsuliuoja, ir nematau reikalo jo kapsuliuoti... aš jį derinu tik prie odos ir figūros... turiu viena, ir tą patį praitais metais tik kartą užsidėjau blush2.gif Tai kurių velnių man jį derinti prie turimų vasarinių rūbų?

Taigi žėk. Turi du maudomus, ne vieną, o du. Tam, kad neįdegtų vieno šniūreliai. Turi dar kokį balachoną dėtis ant viršaus - nu tipo kai kojas dar nori degint, o viršaus nebe, arba iš pliažo pareit namo. Idealiu atveju balachonai gali būti du, vienas ilgom rankovėm - kai nebenori, kad degtų. Tą balachoną gali nešioti vieną ar su kokiais kapriais. Arba lininėm kelnėm (skaičiuoji? biggrin.gif). Turi flip flopus ir basutes, dar terbą daiktams pliažan neštis ir skrybėlę, ar kokią skarą. Dar čia kažkas pliažinės skaros ieškojo, bet aš nežinau, ką su ja darom biggrin.gif Dar 3 apyrankes ir baisingai ryškius karolius, ir kokių plaukų gumyčių ar kokio velnio. Visi išvardinti tarpusavy tinka. dar galima įsabačint kokią pliažinę suknelę vieną antrą, ilgą, iš tokios medžiagos kaip maudomas, kur tinka tik prie pliažinių tapkių. Tai ką, ar mažai? Čia galinga pliažinė kapsulė! biggrin.gif Pridėk dar savaiminius įdegius, kremus nuo saulės, kremus po saulės, pantenolį... lotuliukas.gif

Aišku, prie kolektyvinių sodų prūdo tokios nepanaudosi, žmonės keistai pažiūrės. Bet va pernai Graikijoj stipriai pasigailėjau, kad tokios neturiu - visi turi!

Tiesa, pernai Šventojoj suvokiau, kad LT nereikia pliažinės kapsulės, tai man dašuto tada, kai aš mėginau pasidegint, bet sušalau kaip šuva. Tada apsivilkau bliuzoną, ir mėginau deginti kojas, bet nušalo kojos. Tada apsimoviau džinsus ir deginau padus, bet greitai nusibodo lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 birželio 2013 - 09:27
Noa, pamiršai paminėti prie kapsulės derantį rankšluostį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 06 04, 09:25)

Tiesa, pernai Šventojoj suvokiau, kad LT nereikia pliažinės kapsulės, tai man dašuto tada, kai aš mėginau pasidegint, bet sušalau kaip šuva. Tada apsivilkau bliuzoną, ir mėginau deginti kojas, bet nušalo kojos. Tada apsimoviau džinsus ir deginau padus, bet greitai nusibodo lotuliukas.gif

Nu tai prie pliazines kapsules reik priskaiciuot ir dzemperi + dzinsus. Cia tam atvejui, jei pliazine kapsule bus naudojama Lietuvoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 04, 10:40)
Nu tai prie pliazines kapsules reik priskaiciuot ir dzemperi + dzinsus. Cia tam atvejui, jei pliazine kapsule bus naudojama Lietuvoje  lotuliukas.gif

Taip pat lietsargį, kedus, botus ir storą striukę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 06 04, 10:31)
Noa, pamiršai paminėti prie kapsulės derantį rankšluostį biggrin.gif

Oi, tiksliai, taigi būtinai lotuliukas.gif Ir dar tamsius akinius! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 birželio 2013 - 09:50