QUOTE(bytte @ 2013 06 04, 09:51)
bet vat man maudomukas niekaip nesikapsuliuoja, ir nematau reikalo jo kapsuliuoti... aš jį derinu tik prie odos ir figūros... turiu viena, ir tą patį praitais metais tik kartą užsidėjau

Tai kurių velnių man jį derinti prie turimų vasarinių rūbų?
Taigi žėk. Turi du maudomus, ne vieną, o du. Tam, kad neįdegtų vieno šniūreliai. Turi dar kokį balachoną dėtis ant viršaus - nu tipo kai kojas dar nori degint, o viršaus nebe, arba iš pliažo pareit namo. Idealiu atveju balachonai gali būti du, vienas ilgom rankovėm - kai nebenori, kad degtų. Tą balachoną gali nešioti vieną ar su kokiais kapriais. Arba lininėm kelnėm (skaičiuoji?

). Turi flip flopus ir basutes, dar terbą daiktams pliažan neštis ir skrybėlę, ar kokią skarą. Dar čia kažkas pliažinės skaros ieškojo, bet aš nežinau, ką su ja darom

Dar 3 apyrankes ir baisingai ryškius karolius, ir kokių plaukų gumyčių ar kokio velnio. Visi išvardinti tarpusavy tinka. dar galima įsabačint kokią pliažinę suknelę vieną antrą, ilgą, iš tokios medžiagos kaip maudomas, kur tinka tik prie pliažinių tapkių. Tai ką, ar mažai? Čia galinga pliažinė kapsulė!

Pridėk dar savaiminius įdegius, kremus nuo saulės, kremus po saulės, pantenolį...
Aišku, prie kolektyvinių sodų prūdo tokios nepanaudosi, žmonės keistai pažiūrės. Bet va pernai Graikijoj stipriai pasigailėjau, kad tokios neturiu - visi turi!
Tiesa, pernai Šventojoj suvokiau, kad LT nereikia pliažinės kapsulės, tai man dašuto tada, kai aš mėginau pasidegint, bet sušalau kaip šuva. Tada apsivilkau bliuzoną, ir mėginau deginti kojas, bet nušalo kojos. Tada apsimoviau džinsus ir deginau padus, bet greitai nusibodo