Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(jolitamaria @ 2013 06 21, 03:10)
Kokia veisle auginate ?  Ziuriu visi paristi ant pagaliu , o kitaip nesilaiko?

Maniskiai stovi kaip kareiviai tiesiai ' zydi. Ir meto toliau ziedus.

Manau vistik labai svarbu juos kuo anksciau seti , skaiciau , kad jiems tinka kai buna trumpa diena. Arba reik dirbtinai trumpinti.

sėjama anksčiau dėl ilgos vegetacijos, kad derlių spėtų užauginti. Aš neturiu galimybių sėti vasarį, nes mėgstam žiemos atostogas, išvažiuojant neturiu kam palikti daigų porai savaičių, tai manieji sėti kovą. tpfu, tpfu, tpfu nė vieno žiedelio nenumetė. tokiais dideliais vaisiais dar negaliu pasigirti, bet panašu, kad šiemet pavyko suteikti tinkamas sąlygas.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 06 21, 03:10)
Kokia veisle auginate ?  Ziuriu visi paristi ant pagaliu , o kitaip nesilaiko?

Maniskiai stovi kaip kareiviai tiesiai ' zydi. Ir meto toliau ziedus.

Manau vistik labai svarbu juos kuo anksciau seti , skaiciau , kad jiems tinka kai buna trumpa diena. Arba reik dirbtinai trumpinti.

Veislė : „Violetta lunga 2“.

pririšti - kadangi auga lauke , ir sodinau tikrai didelius . Kai atvežiau iš namų ir susodinau - tada ir pririšau , kadangi nebuvo tokie tvirti - visdėlto palanginiai . O mūsų sodyboje visada vėjuota smile.gif Suguldytų vėjas visus .
Atsakyti
Toliau renku info , kas jiems dar patiktu . Nes vakar numete dar viena grazu dideli zieda sad.gif

Mano seti kovo 20 , uzaugo dideli , tvirtais kotais , rist nereik. Bet kas is to .

Skaiciau ,kad jie savidulkiai , bet vistiek siek tiek pagalbos reik. Reik supurtyti , kad ziedadulkes patektu ten kur joms reiktu. O kad apvaisinimas ivyktu reik dregmes . Tai rekomenduojama apipurksti.

Tai ka , pradejau ir as su jais taip "pagarbiai" elgtis - pilu su laistytuvu ant galvu . Ziuresim kas bus.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 06 25, 11:14)
Toliau renku info , kas jiems dar patiktu . Nes vakar numete dar viena grazu dideli zieda sad.gif

Tai ka , pradejau ir as su jais taip "pagarbiai" elgtis - pilu su laistytuvu ant galvu . Ziuresim kas bus.

jei skaitot rusiškai, gal tas straipsnis padės.

http://uaseed.com/teplica/699.htm
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 06 25, 11:20)
jei skaitot rusiškai, gal tas straipsnis padės.

http://uaseed.com/teplica/699.htm

Dekui
Atsakyti
Na manieji, darze lysveje irgi jau auginasi po kelis baklazaniukus. Neuzsimezge buvo tik pirmi ziedai (kai kurie prazydo dar namie, ant palanges), o dabar tai matau, kad kiek ziedu, tiek ir vaisiu bando megztis. Isvaziuodama i sodyba su vaikais namie palikau ta kur vazone ant terasos auga, tai ant jo jau kokie 7 uzsimezge ir gan nemazi buvo.... Tik kad forma tokia, primenanti ilgavaisius agurkus (ant pakuotes rase, kad bus apie 30 cm ilgio). Kol kas as savaisiais patenkinta, bet kitamet gal tu Madonu sesiu, nors... sako gi, kad visciukus skaiciuoja rudeni biggrin.gif Bus matyt, koki darliu gausim....
Atsakyti
OI blink.gif , norejau pasidziaugti, kad mano vienas baklazasn jau zydi, o cia dauguma jau vos ne vaisius skina lotuliukas.gif . Kazin ar as sulauksiu derliaus? Auginu du baklazanus siltnamyje....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 07 03, 20:41)
OI   blink.gif , norejau pasidziaugti, kad mano vienas baklazasn jau zydi, o cia dauguma jau vos ne vaisius skina  lotuliukas.gif . Kazin ar as sulauksiu derliaus? Auginu du baklazanus siltnamyje....

LINKIU NE TIK ZIEDAIS PASIDZIAUGTI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 03 liepos 2013 - 22:24
QUOTE(Mopsyte @ 2013 07 03, 20:41)
OI  blink.gif , norejau pasidziaugti, kad mano vienas baklazasn jau zydi, o cia dauguma jau vos ne vaisius skina  lotuliukas.gif . Kazin ar as sulauksiu derliaus? Auginu du baklazanus siltnamyje....

Pas mane dar nežydi ir aš dar turiu vilties sulaukti ir žiedų ir vaisių. rolleyes.gif
Atsakyti
maniškiai kiek žydi, tai po to visus žiedus numeta, kažin ko jiems trūksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2013 07 08, 11:44)
maniškiai kiek žydi, tai po to visus žiedus numeta, kažin ko jiems trūksta? g.gif

vandens arba trąšų, arba abiejų kartu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 08 liepos 2013 - 12:22
ir to ir to jiems netrūksta.. turiu įtarimą, kad prieš sodindama žeme pertrešiau mėšlu.. šiandien vėl radau 2 žiedelius nukritusius unsure.gif
Atsakyti