Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

Dabar valgyt darau tokius sumustinukus - baklazanus pjaustau kuo ploniau, tada padruskinus palieku pusvalandziui, nuplaunu, nusausinu, pakepu aliejuj (bet pilu tik maza laseli, kepant jie apskrunda, tokie kaip cipsai pasidaro) tada ant batono plona sluoksni majonezo, baklazana ir skiltele pomidoro, jei kur telpa (i majoneza, ant virsaus) galima cesnako, sviezio baziliko. Man tokiu sumustinuku kalnas susivalgo smile.gif tik svarbiausia baklazana pjaustyt labai plonai, ir aliejaus kepant pilti tik laseli, ties paciu baklazanu, nes jam kiek pilsi, tiek bus mazai smile.gif
Atsakyti
vajezau, tik seilės tyyyyyysta čia užėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaitės, nepatikėsit lotuliukas.gif , radau net 2 baklažanus darže thumbup.gif . Na, jau nurašius buvau aš juos doh.gif
Juokingai tik skmaba 2
Atsakyti
kas dar nesuvalgėt ir nenuskynėt visų baklažanų? turiu dar likučius ant krūmelių, bet jie auga jau nebe tokie mėlyni, kaip vasarą. Kažin nuo ko - nuo šviesos, šilumos trūkumo? juk kai augo vasarą, tai iš karto tamsiai violetiniai augo, o paskutiniai tokie trydos sad.gif spalvos, melsvai žali sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 09 18, 12:24)
kas dar nesuvalgėt ir nenuskynėt visų baklažanų? turiu dar likučius ant krūmelių, bet jie auga jau nebe tokie mėlyni, kaip vasarą. Kažin nuo ko - nuo šviesos, šilumos trūkumo? juk kai augo vasarą, tai iš karto tamsiai violetiniai augo, o paskutiniai tokie trydos sad.gif spalvos, melsvai žali sad.gif

Pas mane lygiai toks pats kabo.Jau nusibodo laukti, kad pakeistu spalva.Teks turbut toki skinti.
Atsakyti
Vakar radau dar 5 baklažanus, bet ir tokie pusžaliai, nebeprinoks turbūt, nors dienos visai šiltos dar, tai palikau kaip bus taip
Atsakyti
per savaitę jokio poslinkio augime, tai šią savaitę jau uždarinėsiu baklažanų sezoną, skinsiu visus likusius ir rausiu. taip greit tas ruduo atėjo...
Atsakyti
o kaip suprasti kada baklazanas jau sunokes, pas mane, jie nuo mazu buvo tokios spalvos kaip priklauso, ir nesuprantu kada skinti. Prisipirkau visokiu is estu el.parduotuves. Buvo baltu, zaliu sviesiai violetiniu, tamsiai viol. violetiniu su baltais dryziais ir visi skanus jokio kartumo.

Atsakyti
kai jau didelis ir paspaudus pirštu lengvai įsispaudžia ir vėl atsistato ta vieta. kai kietas, tai dar neužaugęs iki valgymo.
Atsakyti
kada pradedat sėją?
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2013 12 02, 09:09)
kada pradedat sėją?

tikrai dar negreit smile.gif Aš gal vasariui šitą reikalą atidėsiu.
Atsakyti
Na, ir vėl jokios naudos iš baklažanų man schmoll.gif . Užauga, kai jau ruduo beldžiasi lotuliukas.gif . Na, bet negalima pasiduoti box.gif , turi kada nors užaugti mirksiukas.gif
Atsakyti