Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 18 tema

QUOTE(madmuazele @ 2013 03 04, 09:33)
As pvz. neauginu paprastu lapiniu salotu.. Man jos igrisusios-bet auginu daugeli kitu.. Taipogi po kelis vnt.

sveikutes ,

as ir kiekvienais metai pasizadu maziau sodinti , nes paskui nebetelpa i siltnami.

sos! help! as irgi nebenoriu tu paprastu salotu , bet kur gauti seklyciu geru guziniu salotu veisles?

isbandziau visokias maximines ,kurios irgi pavadinstos guzines , bet guziu arba nesuko arba suka tada kai jau pasensta ir karcios , nebevalgomos buna,

as noriu tokiu kaip turguj gal is Lenkijos atveza - 1 guze kokie 400- 500 gr buna , sako jas augina is olandiskos seklos .

Kur ju gaut gal rekomenduotumete ka nors konkretaus

Jau apeme nevaldomas noras seti , bet taip norisi kokybisku veisliu
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 03 04, 09:06)
sos! help!  as irgi nebenoriu tu paprastu salotu , bet kur gauti seklyciu geru guziniu salotu veisles?

Jus apie IceBerg salotas?
As auginu suttons firmos:
user posted image

Guzes suformuoja-reikia jas retai seti... Bet man atrodo, kad ir Seklu firmos man formuodavo guzeles g.gif Bet gramais ju nesveriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 kovo 2013 - 09:21
mano šeimynai pernai labai patiko FRILLICE. ju tikrai yra seklu parduotuvese. jos nera visai gužines, pirmuosius lapus nuo šonu skabiau, paskui ju galvutes rovem. rekomenduoja is daigu augint. sejau kovo men i vazonelius, paskui i siltnami daigais. aisku, vasaros nesulauke - suvalgem. gal ir grunte augtu, bet paskui jau kitu darzoviu atsirado, tai veliau ir nebesejau. bet veisle isiminiau - traskios, gero skonio. pasiguglink, rasi.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 04, 10:20)
Guzes suformuoja-reikia jas retai seti...

Ir aišku pirma į vazonėlius,paskui persodint? verysad.gif Turiu ir aš tokių,bet kiek suprantu,tai tinginėm teks tik lapines sėt...
Atsakyti
aciu uz info

taip domina ir iceberg tipo ir gali buti nebutinai guze kaip kopusto , svarbu didelis krumelis is vienos seklytes

as visad daiginu durpiniuose kapsulese ,paskui persodindavau , bet nesigaudavo geros prekines isvaizdos (kaip turgely )smile.gif

dabar giminaiciai kaip tik olandijoj - gal jie ka atves
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 04, 09:54)
Ir aišku pirma į vazonėlius,paskui persodint? verysad.gif Turiu ir aš tokių,bet kiek suprantu,tai tinginėm teks tik lapines sėt...

Kad ne.. Pernai pirmi metai i vazonelius sejau. O siaip iki tol sedavau i tuneliuka-is karto retai.. JEi pasirodydavo per tankiai-israudavau ir suvalgydavau tokia nesusiformavusia ax.gif Bet guzes tik susukdavo veliau-pamenu sodindavau paprikas-tai gaila budavo rauti...
Atsakyti
Laba diena.
Paskaiciau ir pakvipo tom pavasarinem salotom -ridikeliai, salotos, svogunu laiskai, agurkas ir grietine... Seiletekis.
Pavydziu baltai turincioms siltnami blush2.gif Fantastika kazkokia, jau dabar paseti ridikeliai ir t.t. bigsmile.gif
Seklom saiko ir as nelabai turiu, tik siemet kazkaip jau tvardausi, bet tai ka , ateinu cia pasiskaitau apie kazkokia naujiena, kokios dar neauginus ir prireikia doh.gif Va dabar apie tas Iceberg skaitau, o mintyse jau perku...
Atsakyti
Sveikos merginos, mano darzelis labai kuklus, bet siltnamyje siemet sejau ir sesiu ankstyvan derliui darzoviu. is rudens pasejau morkyciu l. ankstyvu, laiskiniu svigunu, krapu ax.gif dabar sesius dirdisiukus.
Vat man pernai kazkurios nuotraukoje uzkliuvo ankstyvi kopustai is siltnamio ax.gif
ir dabar akyse jie man stovi. ar sejate/ kada sodinate? ax.gif ir del ilgavaisiu agurku, kada juos sejate ir ar isauga iki pomidoru sodinimo blush2.gif

beje Diasajos darzas toks mulciuotas grazus jau ne tik cia puosia, bet ziuriu per facebooka ateina pasidalinta kazkieno nuoroda blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 04, 10:41)

beje Diasajos darzas toks mulciuotas grazus jau ne tik cia puosia, bet ziuriu per facebooka ateina pasidalinta kazkieno nuoroda blush2.gif

I ta tema, tai net googlej ivedus zodi 'darzas" pirmi vaizdai minetojo darzo. Taip sakant, tokiu groziu ne griekas ir pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi jis TOBULAS, svajone ir siekiamybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 04, 10:41)
is rudens pasejau morkyciu l. ankstyvu, laiskiniu svigunu, krapu ax.gif 

O kokius laiskinius svogunus seji? Isdygsta paseti is rudens? bigsmile.gif Ir krapu derlius anskciau buna? Kada mazdaug? bigsmile.gif
Atsakyti
Madmuazele mieloji, as tik pirmi metai siltnamyje seju blush2.gif pasakysiu, kai derliu skinsiu ar pasiteisino, bet svogunai dygsta, tikiuosi nenusals. blush2.gif
as ryt tau pasakysiu veisle, nufotkinsiu pokuti ir idesiu jei noresi 4u.gif
Atsakyti