Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 18 tema

QUOTE(šarūnė @ 2013 03 14, 11:09)
Labai ačiū už Krymo svogūnų sėklų nuorodą  4u.gif
Pasižiūrėjau tos pačios pardavėjos prekes ir štai ką atradau:
Bulvės
Kaži čia realu? Kas nors taip bandė ir kaip vyksta visas procesas?

Realu, tik tiek, kad pirmais metais susiformuos mažytės bulvytės, kurias darsekančiais metais pasėjus, priaugins jau vartojimui tinkamų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 14, 11:19)
Realu, tik tiek, kad pirmais metais susiformuos mažytės bulvytės, kurias darsekančiais metais pasėjus, priaugins jau vartojimui tinkamų  4u.gif

Ačiū 4u.gif Taip ir pagalvojau, bet niekad nesu girdėjus, maniau, gal čia tik man taip atrodo biggrin.gif Net įdomu pasidarė, reiks pasigilint į šį reikalą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 13, 17:31)
Jūs ką, kurklius gyvsidabriu žadat nuodyt??  blink.gif  blink.gif

Kurmių užsiveiskit, bus natūrali kurklių mažinimo priemonė  smile.gif

nea Saintlina tie kirminai man y Gyvsidabri panasus tik rangose tokie kaip britkiai, fui briedas beje skaiciau straipsni apie juos kad sie padarai atkeliavo su zeme kuri kasta prie pelkiu g.gif
Atsakyti
Kurkliai - gyvavedžiai vabzdžiai, 'kirminų' etapo nėra.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 03 14, 11:36)
nea Saintlina tie kirminai man y Gyvsidabri panasus tik rangose tokie kaip britkiai, fui briedas beje skaiciau straipsni apie juos kad sie padarai atkeliavo su zeme kuri kasta prie pelkiu g.gif

Ar nepainiojat kurklių su karkvabalių lervom?

Beje, kam įdomu apie bulves iš sėklų. Nusiunčiau vyrui, kad išsirinktų, paimsim pora pakiukų ir pabandysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 14, 08:53)
Mūsų kaimynai nuo kurmių turi įsismeigę ultragarso aparačiuką.manau veiksminga 4u.gif

Pas mane tai tikriausiai kurmiai priekurčiai kokie,nes pernai dviejų firmų ultragarsiniai nepadėjo.Aš iš pievelės anuos norėjau išvyt-tegul knisasi daržuose.Deja...nepadėjo,tai pririšau šunį:kurmiai greitai persibazavo,pievelės neliko,sobaka labiau nei kurmiai iškniso verysad.gif
QUOTE(saintlina @ 2013 03 14, 10:46)
as poru nevalgau , tai nelabai turiu tiksla ju kuo anksciau uzsiauginti  ax.gif 
nebelieka galvoj minties, kad rudeni to kalafioro noresis..

Man tie porai irgi buvę nebuvę,bet maniškiui daržovė numeris1.Tai sodinau pernai apie 400,iki rudens net pusės neliko schmoll.gif O kada užaugs,tai jokio skirtumo-svarbu užaugtų normalaus dydžio.
O man kalafiorai po pomidorų ir paprikų skaniausias dalykėlis.Tai va ir noriu visą vasarą šviežių turėt..
QUOTE(šarūnė @ 2013 03 14, 12:09)
Kaži čia realu? Kas nors taip bandė ir kaip vyksta visas procesas?

Bulbių sėklos blink.gif Gal ir man jų reikia g.gif
Atsakyti

QUOTE(adija5 @ 2013 03 14, 13:43)
Pas mane tai tikriausiai kurmiai priekurčiai kokie,nes pernai dviejų firmų ultragarsiniai nepadėjo

Atsakyti
Tai sodinau pernai apie 400,iki rudens net pusės neliko schmoll.gif O kada užaugs,tai jokio skirtumo-svarbu užaugtų normalaus dydžio.
O man kalafiorai po pomidorų ir paprikų skaniausias dalykėlis.Tai va ir noriu visą vasarą šviežių turėt..

blink.gif oho kiek daug... Mums 10 metu butu blush2.gif

Siuos ir as be proto megstu-tik man tie kirminai, vabalai.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane tai tikriausiai kurmiai priekurčiai kokie,

lotuliukas.gif
Vis paskaitau, paskaitau, bet pati neturiu ką parašyti blush2.gif
O kur brokolius auginate, šiltnamyje ar lauke?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 14, 15:06)
blink.gif  oho kiek daug... Mums 10 metu butu  blush2.gif
Siuos ir as be proto megstu-tik man tie kirminai, vabalai..  doh.gif

Man irgi užtektų ilgaaam,bet MB tai juos vienus su duona varo-kiek būtų,tiek surytų...
Ai,aš mėsą valgau,tai man anie nemaišo tongue.gif
QUOTE(visadaten @ 2013 03 14, 15:15)
O kur brokolius auginate, šiltnamyje ar lauke?

Lauke.Viską,kas užauga lauke- auginu lauke.Brokoliam šiltnamis per didelė prabanga.Net smalsu pasidarė,ar brokoliai šiltnamy augtų g.gif
Atsakyti
Tai mano pirmi metai daržininkavimo smile.gif , užtat tik skaitau, skaitau lotuliukas.gif , na ir dar vieną kitą klausimą užduodu smile.gif
Atsakyti
Bulbių sėklos blink.gif Gal ir man jų reikia g.gif

aš irgi jau galvoju, ar man jų netyčia nereikia biggrin.gif
Ale kiek ten žaidimo.. sėt, pikiuot į puodelius, vėliau persodint į dirvą.. pagalvosiu dar, ar man tikrai reik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 kovo 2013 - 17:49