Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 18 tema

QUOTE(R&B @ 2013 03 13, 16:19)
Ačiū Palade  4u.gif Lauksiu kovo pabaigos  thumbup.gif . Aš kantri. Nebent sumastysiu paeksperimentuot ir vienus sėsiu anksčiau, o kitus vėliau  ax.gif

bet porai ilgos vegetacijos, tai gal tik žieminius taip vėlai sėkit, gal visgi vasaros derliui anksčiau reikėtų
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2013 03 13, 15:33)
O rudeninius ir žieminių porus irgi reikėjo susėti jau?  unsure.gif Pas mane veislės Columbus ir Bandit.

nesėjau dar smile.gif Tikrai spės dar užaugt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 13, 16:31)
Jūs ką, kurklius gyvsidabriu žadat nuodyt??  blink.gif  blink.gif

Kurmių užsiveiskit, bus natūrali kurklių mažinimo priemonė  smile.gif

aš supratau, kad kurklius "gyvsidabriu" pavadino smile.gif, vėl tautosakos perliukas smile.gif kaip su ana patarle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 13, 16:34)
aš supratau, kad kurklius "gyvsidabriu" pavadino smile.gif

aaa biggrin.gif biggrin.gif O jie tokie greiti, kad taip vadina? Ar toks brudas? (aš vien foto pamačius antram variantui pritarčiau)
Atsakyti
turbūt todėl, kad taip pat sunkiai išgyvendinamas smile.gif
Atsakyti
saintlina Paskelbta Šiandien, 16:33

nesėjau dar  Tikrai spės dar užaugt.

O kada žadat sėti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 03 13, 17:04)
turbūt todėl, kad taip pat sunkiai išgyvendinamas smile.gif

Gyvsidabris? Dirbau su juo, jei tik rankos nedreba, tai gana greit surenkamas. Bet profilaktiškai tektų patalpą išplaut specialiu skysčiu. Gana lengvai valdomas.
Na, ir kurkliai nėra tokie greiti, jei nemiegi ar nesvajoji apie dangiškus migdolus.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2013 03 13, 17:08)
O kada žadat sėti?  blush2.gif

aš sėju šiltnamyje. Tai ir palauksiu, kol atšils tiek, kad galima būtų ten pasėt smile.gif
Patikslinu - auginu paskui lauke, tik susėju ir daiginu šiltnamyje, nes namie ir taip viskas daigais užstatyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 kovo 2013 - 17:20
[/QUOTE]saintlina Paskelbta Šiandien, 17:18

aš sėju šiltnamyje. Tai ir palauksiu, kol atšils tiek, kad galima būtų ten pasėt
Patikslinu - auginu paskui lauke, tik susėju ir daiginu šiltnamyje, nes namie ir taip viskas daigais užstatyta[/QUOTE]

4u.gif

Niu va, tai planą kaip ir jau turiu biggrin.gif Šiltnamį dar tik ruošiuosi įsigyti... Teks sėti namuose kovo pabaigoj, talpinti kažkur ant palangės, o kai turėsiu šiltnamį gabensiu su visom daigyklom šiltnamin.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 13, 17:31)
Jūs ką, kurklius gyvsidabriu žadat nuodyt??  blink.gif  blink.gif

Kurmių užsiveiskit, bus natūrali kurklių mažinimo priemonė  smile.gif

pas mus kurmiai įsisuko, gal ir geriau nei kurkliai, bet kai iš vejos lieka tik kauburėliai tai man nervai nebelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 13, 20:33)
pas mus kurmiai įsisuko, gal ir geriau nei kurkliai, bet kai iš vejos lieka tik kauburėliai tai man nervai nebelaiko  doh.gif

nu kam tikram daržininkui veja??? Poniškas išmįslas biggrin.gif biggrin.gif

Kurmių ir pas mus daug buvo, bet mano katės labai stipriai jų populiaciją praretino. Dabar kurmiarausiai dabina kaimynų vejas, praktiškai visi baigiasi ties mūsų tvora.

Atsakyti
sveikutes,

kokia veisle galetu rekomenduoti briuselio kopustu megejos?Kazkada auginau,bet isaugo laba prasti,po kelis kopusciukus ant stiebo,tai ilga laika neauginau.Dabar vel noriu smile.gif
Atsakyti