Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 05, 21:53)
O viršūnę pjovėte ar pati išsišakojo? Manoji irgi už kelių metų netilps nes lubos tai nėra labai aukštos  doh.gif

Pjoviau,bet ji vistiek dar koki metra augo tiesi,o paskui matyt suprato kad lubos jau nebetoli,pradejo sakotis i tris sakas.Dabar ji suvargo ,nes darbe salta 10 laipsniu,kai atsils orai atsigaus,pernai taip buvo.Kitos geles nusale,o mano medis atlaike thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai mėtausi ar pjauti ar ne, nes buvo kas nupjovė viršūnę ir nunyko visas augalas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 05, 17:16)
schmoll.gif  nea, bet tikėtis tokių pačių LT auginant, neįmanoma.

Yra ir priesingos info,pvz wikipedijos puslapis ir daugiau esu aptikus, teigia kad hibridas g.gif
Siaip idomu, kodel priestwringa info, gal kazkam naudinga teigti kad tai hibridas g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 05, 22:19)
Yra ir priesingos info,pvz wikipedijos puslapis ir daugiau esu aptikus, teigia kad hibridas g.gif
Siaip idomu, kodel priestwringa info, gal kazkam naudinga teigti kad tai hibridas  g.gif

na vasarą bus aišku kas išaugs iš tų daigų (keli šiltnamy, likę lauke) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 03 05, 22:05)
Ten aprasas tai kitoks raso raudonai oranziniai su zaliom juostelem g.gif

Tikrai tokie ir buvo mirksiukas.gif man jų forma labai graži thumbup.gif tai už tai ir skonis patiko biggrin.gif . Jie labai švelnaus skonio, bet kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 03 05, 22:23)
na vasarą bus aišku kas išaugs iš tų daigų (keli šiltnamy, likę lauke)  4u.gif

drinks_cheers.gif bandysiu ir aš kelis daigelius smile.gif kažkaip buvau užfiksavus, jog tai nehibridas, o dabar neatrandu informacijos šaltinio doh.gif
kažkur prisiskaičiau, kad skanus, tada aptikau parduotuvėj ir nusipirkau paragauti biggrin.gif skonis man visai patiko, o atsižvelgus į tai, jog tai parduotuvinis, tai naminis skonis turėtų būti super biggrin.gif išsikrapščiau sėkliukių ir......rudenį bus aišku blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 03 05, 20:34)
g.gif o kodėl nematyt niekur kumato sėklų pardavime...ar dėl to ženkliuko prie pavadinimo g.gif

Todėl, kad pavadinimas yra prekybai skirtas, o sėklos turi tik koduotę. Sygenda jas teikia tik ūkiams.

QUOTE(matuke @ 2013 03 05, 22:19)
Siaip idomu, kodel priestwringa info, gal kazkam naudinga teigti kad tai hibridas  g.gif

Į wikipedia gali rašyti bet kas, net ir nieko nesuprantantis, kas yra hibridai ar tiesiog sukurta nauja veislė, kuri per laiką išgryninta. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2013 03 05, 22:41)
tai naminis skonis turėtų būti super biggrin.gif

Niekaip nesigaus išgauti originlaus skonio. Jau daug apie tai rašiau, bus pomidoro skonio, bet neoriginalus, kad ir namie augintas 4u.gif
Atsakyti
Maniškė augo bute (radau nuotrauką, kad auginus 2004m), pasiekė lubas - nupjoviau viršūnę, nes nebuvo kitos išeities..ir abi dalys numirojo. Jums pasisekė, bent vaisiaus sulaukėt..ar net žiedų nesulaukiau. Ji per 2m, gal net nepilnus lubas pasiekė.Paskui pradėjo lenktis, vaizdas prastejo. Aš viršūnę bandžiau į vandenį. Jūs bandykit kitaip..Dabar jei turėčiau, smeigčiau į išplautą smėlį.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 06, 00:22)
Todėl, kad pavadinimas yra prekybai skirtas, o sėklos turi tik koduotę. Sygenda jas teikia tik ūkiams.

ax.gif na tai kaip jis pas mus vadinasi g.gif
Papildyta:
4u.gif biggrin.gif šįryt prasikalė pirmas kabliukas, pirmūnas yra purple calabach...laukiu jau dabar visų rolleyes.gif ( kovo 2-ą visi pasėti)
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 03 06, 07:03)
ax.gif na tai kaip jis pas mus vadinasi g.gif

Taigi rašiau, kad neparduodamas įprastai tongue.gif
Atsakyti
Radau pomidorų reitingų lentelę,l.gerai vertinami Хурма,ar kas auginot,kas per stebuklas?
http://robinzona.myb...topic.php?id=47
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 06 kovo 2013 - 09:51
QUOTE(diuni @ 2013 03 05, 20:34)
g.gif o kodėl nematyt niekur kumato sėklų pardavime...ar dėl to ženkliuko prie pavadinimo g.gif

Turiu KUMATO pasirinkus is Maxes nemazai,kazkur skaiciau kad nehibridas,pas mane jau lenda jie paseti,galiu pasidalint kas nori...arba i Black Chery kelias seklas pakeisti,nes pernai auginau ,labai patiko visiems,reiktu keliu sekliukiu ,nesinori pirkt ,jau tu rusiu uztenka...
Atsakyti