Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Saulužė @ 2013 03 06, 13:54)
Dar man klausimas iškilo 4u.gif jei rašo, kad pomidoras salotinio tipo, tai reiškia , kad aš juos galėsiu valgyti tik šviežius, o jau bet kokiam konservavimui jie netinka?

Is mano patirties, tai tie salotiniai tokie greit isteztantys tai konservavimui nelabai. nebent i kokia misraine, lietuviska Uncle Bens ir pan 4u.gif Dar va kokiom pomidoru sultim turetu tokie tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 06, 14:01)
Is mano patirties, tai tie salotiniai tokie greit isteztantys tai konservavimui nelabai. nebent i kokia misraine, lietuviska Uncle Bens ir pan  4u.gif Dar va kokiom pomidoru sultim turetu tokie tikti  4u.gif

Na, tai reik nedaug tada tokių rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 03 06, 14:13)
Na, tai reik nedaug tada tokių rolleyes.gif Ačiū 4u.gif

Pas mane tokiu nemazai bus veisliu, po du daigus. Bet sezono eigoj daug suvalgom mes ju, dar kam laukneselin idedu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 03 06, 11:57)
Valio.Iš krūvos sėtų pomidorų kovo 2d.pirmieji kilputes parodė šiandien BLACK RUSSIAN ir BAJAJA.

Perskaiciau ir zaktelejau, o kurgi mano Black F.. Rusian blink.gif
Planuose tikrai buvo, bet vat sejinuku sarase ni sluchu ni duchu doh.gif
Nu ka, statistika...pomidorai grudinti nuo sausio 24d, seti vasario 28d., dygsta letai...
Sudygo gal ciut daugiau nei puse seklu(ne veisliu)... Dziaugiuosi tik kad po viena, dvi , setos Aurea, Bolzano, Organza, Sudygo visos thumbup.gif Bet Giuletta ir Corazon, setos po dvi, tai dar tik viena Giuletta pasveikino mane,nors ir su kepure ax.gif
Puzatikai, Kosmonautai ir Japonine aviete visi kaip kareiviai, kaip tycia vienon eilen susodinti, tai geras kontrastas likusiai daigyklai biggrin.gif
Atsakyti
mano seti 28d., seklos grudintos, kovo 2 jau puse kilpuciu pasirode, bet kitos stabdo, i diena vis kelios kilputes atsiranda, pernesu ant palanges. Siai min. dar 11 ne krust. Bet is 2 seklu po viena. Tik brandivine black ir favoryt is 2 nei vieno nesimato. Aurea sejau kol kas viena, irgi nera, tai ka tik prakrapsciau, uodegyte yra smile.gif , laukiu toliau. Gal nevienodai( gyli) sukisau as jas, kad taip nevienodai dygsta.Jei ka, atsesiu, menka beda, bet tikiuosi ,kad isdygs smile.gif Laikau pakankamai siltai +25.
Visi kol kas be kepuriu pas mane, thumbup.gif O jau isivaizdavau, kaip krapstyti teks, ir nurautos galvos bus, o tada is naujo reiks sodinti biggrin.gif

Giuletta ir Corazon pas mane prie pirmuju islindeliu thumbup.gif Mat kaip nevienodai visdelto, gal tikrai gyliai nevienodi buvo sejant, nors stengiausi vienodai, bet ka ten sugraibysi, mm cia, mm ten, o tokiam daigeliui tai jauciasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 06 kovo 2013 - 15:00
siandien galima pomidorus seti? bigsmile.gif taip nagai niezti kad negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 06, 14:51)
siandien galima pomidorus seti? bigsmile.gif taip nagai niezti kad negaliu lotuliukas.gif

o man mirtinai reikia persodinti vilmukus, bet manau, kad nelabai siandien galima biggrin.gif ( nors nezinau, ar cia tik seti pagal geras dienas, ar ir persodinant reik ziureti g.gif Siaip turbut siandien, ryt persodinsiu, jau tos dienos man dzin darosi, teisybe pasakius, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu smile.gif( tik baisiai upo nera, rankos nekyla, sako irgi blogas zenklas biggrin.gif ) kitas reikalas, jei reiktu visus pikiuoti- tada gal ir kreipciau demesi ax.gif
Atsakyti
ateinu su klausimais:
1. ar kas nors auginot ''Zirafa'' is Gavrish'o?kokia ji? nusipirkau, bet kazko nesbesinori g.gif
----------
2. ar "Oxheart Striped" is Dalemos ir ''Oxheart'' is Nojaus seklu nebus vienas ir tas pats? g.gif kazkaip neapsiziurejau- radau pas save dvi skirtingas pakuotes jauciasirdziu...
Atsakyti
Man "salotiniai" pomidorai patys paciausi wub.gif Visa vasara juos valgom, o pertekliu naudoju padazams, sultims... Pas mane ju praktiskai puse auginamu pomidoru bus... Kita dali seju specialiai konservavimui-kietus, nedidelius..
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 03 06, 14:51)

is bedos galima...
skambino man siandien teta, kaip ekpsretes klause, kada sodinti biggrin.gif net juokas paeme... ji jau 15 metu maziausiai pomidorus augina, o as tik nuo ano sezono...matyt padare gera ispudi mano pomidoriukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 06, 16:34)
Man "salotiniai" pomidorai patys paciausi wub.gif Visa vasara juos valgom, o pertekliu naudoju padazams, sultims... Pas mane ju praktiskai puse auginamu pomidoru bus... Kita dali seju specialiai konservavimui-kietus, nedidelius..

drinks_cheers.gif mano vyras kitokiu nelabai ir pripazysta, kaip tik salotinius smile.gif Bet irgi sesiu kietesniu, gal bandysiu pomidorus savo sultyse daryti g.gif Nes konservuotu pomidoru paprastu nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 06, 15:39)
drinks_cheers.gif  mano vyras kitokiu nelabai ir pripazysta, kaip tik salotinius  smile.gif  Bet irgi sesiu kietesniu, gal bandysiu pomidorus savo sultyse daryti  g.gif

As irgi siuos bandysiu vel daryti... nes man surugsta nemazai. Bet noriu ismokti, nes abu su maziumi megstam labai ...

O salotiniai geris... ant juodos duonos riekes su sviestu uzsidedi dideli gabala pomidoro-skaniausi pusryciai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 kovo 2013 - 15:50