Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(vobla @ 2013 03 06, 20:46)
ir kas is to? kita savaite naktimis vel iki -17 zada verysad.gif

Netikiu tom prognozėm ir jum patariu netikėti, nekarta prognozavo tokius šalčius ir nekarta nepataikė. Nebus tiek tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 03 06, 19:49)
Netikiu tom prognozėm ir jum patariu netikėti, nekarta prognozavo tokius šalčius ir nekarta nepataikė. Nebus tiek tikrai tongue.gif

tiek gal ir nebus, bet mane neguodzia ir -10, kad ir -7 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 03 06, 18:23)
o as pernai pirma kart hibridinius su zele  padariau  doh.gif  MB sake beskoniai plastmasiukai , nors daugybe metu lygiai taip pat konservuoju  doh.gif  As pomidorus pjaustau skiltelemis

Kaip gerai, kad pasakėt 4u.gif nes čia mano pagrindinis receptas ruošias būt su žele [kiti šeimai nepatiko], tai žinosiu, kad hibridų nedaryt taip rolleyes.gif

Ir pagal jūsų aprašymus, tai kaip suprantu į tokį žele receptą tiktų ir tie salotiniai g.gif

QUOTE(Ritutė90 @ 2013 03 06, 19:27)
gal galit priminti salotiniu pomidoru rusis ax.gif kazkaip siandien nesigalvoja-nosis bega,akys vejasi.. doctor.gif  ax.gif

Pas mane tik dvi rūšys, tai galiu pasakyt:
čiornij princ {ačiū vienai forumietei} ir rotkappchen, šitoji žemaūgė, o iš aukšų dar neieškojau kokie čia būtų.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 03 06, 21:05)
Kaip gerai, kad pasakėt 4u.gif nes čia mano pagrindinis receptas ruošias būt su žele [kiti šeimai nepatiko], tai žinosiu, kad hibridų nedaryt taip rolleyes.gif

Ir pagal jūsų aprašymus, tai kaip suprantu į tokį žele receptą tiktų ir tie salotiniai g.gif
Pas mane tik dvi rūšys, tai galiu pasakyt:
čiornij princ {ačiū vienai forumietei} ir rotkappchen, šitoji žemaūgė, o iš aukšų dar neieškojau kokie čia būtų.

na,juodaji princa turiu-nezinojau,kad jis prie salotiniu blush2.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Sėkluvos asortimento aprašymus ir neradau salotinių blush2.gif gal reik žiūrėt kur bus parašyta "mėsingi" g.gif , paprotinkit kas 4u.gif

Dėkui, saintlina, turiu Corazon dar bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 06 kovo 2013 - 20:41
QUOTE(katyttee @ 2013 03 06, 19:49)

manau, kad šįkart bus. Bent jau mūsų kaime šiandien -10 buvo. Manau, kad gali būti ir daugiau.
Bet šalčius žada dar dviem savaitėm blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2013 03 06, 19:46)
ir kas is to? kita savaite naktimis vel iki -17 zada verysad.gif

nieko smile.gif Tik norėjau pasakyt, kad ne vien polikarbonatiniuose šilta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 03 06, 18:27)
gal galit priminti salotiniu pomidoru rusis ax.gif kazkaip siandien nesigalvoja-nosis bega,akys vejasi.. doctor.gif  ax.gif

Corazon, Kardinal Mazarini, Rozovyi Miod, Orlinyj Kliuv, Black Russian, Škatulkos, Korol Sibiri, Zolotoj Drakon ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 06, 21:29)
manau, kad šįkart bus. Bent jau mūsų kaime šiandien -10 buvo. Manau, kad gali būti ir daugiau.
Bet šalčius žada dar dviem savaitėm  blink.gif
Papildyta:
nieko  smile.gif Tik norėjau pasakyt, kad ne vien polikarbonatiniuose šilta  smile.gif
Papildyta:
Corazon, Kardinal Mazarini, Rozovyi Miod, Orlinyj Kliuv, Black Russian, Škatulkos, Korol Sibiri, Zolotoj Drakon ir t.t.
aciu uz ats. 4u.gif corazon irgi turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 03 06, 19:27)

QUOTE(Saulužė @ 2013 03 06, 21:16)
Peržiūrėjau Sėkluvos asortimento aprašymus ir neradau salotinių blush2.gif gal reik žiūrėt kur bus parašyta "mėsingi" g.gif , paprotinkit kas 4u.gif

iš sodui.lt Caramba įvardyti kaip salotiniai, pas mane sudygo tiesiog su vėjeliu ir 100%
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 06, 21:05)
tiek gal ir nebus, bet mane neguodzia ir  -10, kad ir -7  schmoll.gif

O koks pas tave termometras siltnamyje, gal jis biski meluoja smile.gif Zemiausia t-ra buna tekant saulei, taip kad vidury nakties negali buti zemesne nei ryte. Ir tie -17 Kaune tikrai nebus, kur nors Varenoj ar Utenoj gali but.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 06, 20:49)
O koks pas tave termometras siltnamyje, gal jis biski meluoja smile.gif  Zemiausia t-ra buna tekant saulei, taip kad vidury nakties negali buti zemesne nei ryte. Ir tie -17 Kaune tikrai nebus, kur nors Varenoj ar Utenoj gali but.

elektroninis, kuri rodo min/ max temperatura... tai is ryto ateinu pasiziuriu, tada nuresetinu.... tai vakar buvo tik -4, vanduo buvo uzsales is ryto, o siadnien rode -4.9 bet vanduo tai nesuledejas g.gif ... tai ir likau nesupratus
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 03 06, 21:44)
aciu  uz ats. 4u.gif corazon irgi turiu rolleyes.gif

Pas mane is salotiniu bus Cinkovic yugoslavien, Ciornomor, Babushka selection, Great white, arbuznije, Mikado ir dar gyvas velnias kitu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 06, 20:49)
Ir tie -17 Kaune tikrai nebus, kur nors Varenoj ar Utenoj gali but.

tai jau tikrai, Varėnoj bus smile.gif
Atsakyti