Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 06, 17:19)
Bandziau marinuoti pomidorus su agurkais, bet ne savo sultyse. Tai nevalgo niekas tu pomidoru, nes jie paprasciausiai istezta  doh.gif  Nezinau ka as negerai padarau.

ai, marinate tie salotiniai tikrai ištiš smile.gif Aš darau juos savo sultyse, tai ten tikrai super.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 06, 18:23)
Turiu vel galvos skausma  biggrin.gif  Mano pomidoriukai turi jau 2 maziukus tikrus lapelius...Ar istemps savaite, virs iki pikiavimo g.gif Ar geriau rytoj pikiuoti, bet kazkaip nesinori apsikarstyti kruva daigu dar blush2.gif

Savaite tikrai istemps smile.gif
Atsakyti
Gak kas turit seklyciu tokiu senoviniu lietuvisku pomidoru ?

jie auga lauke , net risti nebutina , zemaugiai , gerai dera , smulkiai karpytais lapeliais

pernai esu macius tokius augancius pas viena gelininke ,kuri nemegsta siltamiu .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 06, 18:37)
ai, marinate tie salotiniai tikrai ištiš  smile.gif  Aš darau juos savo sultyse, tai ten tikrai super.

na tada bandysiu ir as bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 06, 17:37)
Savaite tikrai  istemps  smile.gif

nu tikekimes, nes kol kas tai milzinisku greiciu auga... per diena islindo man tie lapukai blink.gif Matyt neblogai jauciasi siltnamyje, sviesu, silta.... siandien jau orlaide buvau pradarius, nes virs 30 pakilo.... vakare grizta po lempa ir iki 9val vakaro... tai bijau, kad tokiais tempais su 4lapeliais pikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Tany, nerealu kad tavo siltnamyje taip silta bigsmile.gif mano plevelinis, kiek siandien buvo silumos nematavau, bet vakar tikrinau, tai zeme isalusi, netinkama net ridikeliam seti unsure.gif o silumos, viena diena matavau, tai apie +14 rode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 06 kovo 2013 - 18:22
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 06, 14:50)
Visi kol kas be kepuriu pas mane,  thumbup.gif O jau isivaizdavau, kaip krapstyti teks, ir nurautos galvos bus, o tada is naujo reiks sodinti  biggrin.gif

Kad netektu galvu rauti su kepurem skaičiau reikia grunto paviršių pabarstyti smėliu,jis aštrus jas ir nuima.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 03 06, 17:29)
Nu net seilė nutįso karsta.gif  ir kaip galima taip erzintis...
Pažiūrėjau, pas mane iš salotinių juodi ir vieni raudoni žemaūgiai, tai ką reik aukštaūgio kokio dar unsure.gif

gal galit priminti salotiniu pomidoru rusis ax.gif kazkaip siandien nesigalvoja-nosis bega,akys vejasi.. doctor.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 06, 18:21)
Tany, nerealu kad tavo siltnamyje taip silta  bigsmile.gif  mano plevelinis, kiek siandien buvo silumos nematavau, bet vakar tikrinau, tai zeme isalusi, netinkama net ridikeliam seti  unsure.gif  o silumos, viena diena matavau, tai apie +14 rode

Nu mano polikorbonatinis.. tai matyt ne tik reklama... tikrai silta...tik tiek, kad nakti visvien tokia pat temp buna , kaip lauke rolleyes.gif sianakt kazkada net -5 buvo, tik nesuprantu, kiek ziuriu prognozes I praeti, nerodo tokio minuso, rodo, kad Kaune -2 buvo. Tai is kur mano siltnamyje atsirado tiek minuso, nezinau, gal labai momentinis buvo, nes vanduo neuzsales is ryto buvo
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 06, 18:21)
Tany, nerealu kad tavo siltnamyje taip silta  bigsmile.gif  mano plevelinis, kiek siandien buvo silumos nematavau, bet vakar tikrinau, tai zeme isalusi, netinkama net ridikeliam seti  unsure.gif

plėveliniam irgi šilta smile.gif Žemė jau seniai minkštutėlė.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 06, 18:29)
Nu mano polikorbonatinis.. tai matyt ne tik reklama... tikrai silta...tik tiek, kad nakti visvien tokia pat temp buna , kaip lauke rolleyes.gif

Mano vienas nedidukas,polikarbonatinis,nuo pat ryto saulė jį kaitina.Šiandien 9 valandą termometras rodė +20 bigsmile.gif Didesniam vėsiau,ir šešėlis krenta nuo kaimynų statybų doh.gif Jei taip ir toliau,tai tuoj sėją bus galima pradėt thumbup.gif

Ačiū Gaudvilei,kad apšvietė protą dėl Kumato pomidorų. Prisikrapčiau ir aš parduotuvinių sėklų ir dvejojau ar verta su jomis prasidėt. Dabar ramia dūšia sėklas išmečiau lauk,vietoj jų sėsiu aiškius pomidoriukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 06, 19:52)
plėveliniam irgi šilta  smile.gif  Žemė jau seniai minkštutėlė.

ir kas is to? kita savaite naktimis vel iki -17 zada verysad.gif
Atsakyti