Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(tany @ 2013 03 04, 10:33)
vaizdelis nedziugina  blush2.gif

Tany,neskelbkit pesimistinių prognozių iš pat ryto smile.gif O šiaip tai tom prognozėm jau nelabai tikiu-kartais atrodo,kad jie ten iš kavos tirščių buria...
Atsakyti
pas mane tai saltoka buvo... tikrai grudinosi... -1.5 buvo pas seklas, ore turbut maziau... vanduo buteli suledejes... panasu kad mulcia per anksty nudengiau, nes ten kur plika zeme pasalus matosi, po mulciu ne
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 04, 09:50)
O šiaip tai tom prognozėm jau nelabai tikiu-kartais atrodo,kad jie ten iš kavos tirščių buria...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As is viso netikiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. matau jau pasejote eksperimentinius, as dar pabijojau, blush2.gif svaitgali uzdengiau siukliamaisiu zeme pasildyti, siandien sesiu, jei ne per velu ir dar priimsite.
siltnamyje apziurejau- svogumai laiskiniai jau dygsta... ax.gif
Atsakyti
ryte 8 val ėjau laukan tai oho koks šaltukas buvo. Jautėsi tikrai. Bet užtai dabar kokia saulytė............... visi augaliukai balkone jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 04, 08:43)
del 1 foto Violeta reikia klaust ar cia nemontazas  biggrin.gif
bet turbut ne, kadangi vis periodiskai imeta, pavargtu montazuoti  biggrin.gif

nuliudinsiu, bet tikrai natural foto cia, ir data tikrai ta biggrin.gif cia yra eksperimentinis, paruostas gyvenimui ant palnges setas 2012-12-08 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar jau ir antras ziedelis issiskleide. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 04 kovo 2013 - 11:02
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 04, 11:40)
nuliudinsiu, bet tikrai natural foto cia, ir data tikrai ta  biggrin.gif  cia yra eksperimentinis, paruostas gyvenimui ant palnges setas 2012-12-08  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar jau ir antras ziedelis issiskleide. 4u.gif

blink.gif kokia veisle?balkoninis-vazoninis ar rimtas pomidoras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 04, 09:42)
klausimas ,kaip po nakties-saltoka buvo g.gif

Nieko jiems blogo, dar neišdygę jie 4u.gif Žemėje nebuvo tiek šalčio, kiek ore 4u.gif Ryte šiltnamyje pas mus buvo -8 C , o dabar jau +23 C -išnešti grūdinasi dičkiai ir mažylių kilputės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 04, 06:37)
Paskui dar pasaką pasekt,koks baisus vėjas buvo,kai anas parpė naktį-tornadas,ne kitaip biggrin.gif
Arba meškeres paslėpk

nu bet kaip man nepasoisekė doh.gif nei žvejys, nei pasakom netiki, skambina vakare, sako, kaži ar nekiši nagų prie statinio blink.gif jaučia, rupkė, sąmokslą verysad.gif

QUOTE(Asese @ 2013 03 04, 11:30)
Ryte šiltnamyje pas mus buvo -8 C , o dabar jau +23 C -išnešti grūdinasi dičkiai ir mažylių kilputės 4u.gif

a pas mane dar namie vargsta, po poros savaičiukių lepinsis ir manieji ir saule ir vėsuma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 04, 12:55)
nu bet kaip man nepasoisekė doh.gif nei žvejys, nei pasakom netiki, skambina vakare, sako, kaži ar nekiši nagų prie statinio blink.gif  jaučia, rupkė, sąmokslą verysad.gif

o gal SM paskaito brangusis mirksiukas.gif tai ir 'pariso' tave lotuliukas.gif maniskis tai daznai ilenda-sako ,visoms temoms SM atsakymus rast gali :ax:ar gavai seklytes?pas man ka tik 3 bajajos ir 2 geltoni tomai islindo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 kovo 2013 - 12:15
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 04, 12:13)
blink.gif kokia veisle?balkoninis-vazoninis ar rimtas pomidoras? g.gif

Betalux.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 04, 11:55)
jaučia, rupkė, sąmokslą verysad.gif

na ir ką jis tokiais atvejais jaučia, kai nieks nevyksta? biggrin.gif Man tai įkyriai S. Nėris per smegenus stuksena: "žygiais, o ne žodžiais mes tėvynę mylim" doh.gif Taigi, imkis žygių ir kuo greičiau.

Atsakyti