Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

siandien vos visu savo jaunu pomidoru nenusvylinau...is ryto lasiciau, turbut perdaug dar blush2.gif nu bet cia dar nepati blogiausia, bet matyt kai zeme slapia, o saule spigina, kazkoks efektas nekoks gaunasi... ateinu visi vos ne guli... galvojau link saules gal pasilenke, apsukau, ziuriu nelabai padeda...tada patraukiau nuo saules, atsigavo doh.gif pasirodo ir taip buna ax.gif matyt per karsta siandien saule ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 04, 13:03)
matyt per karsta siandien saule ax.gif

Kažin, ar maniškiai bebus gyvi, kol grįšiu po darbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 03 04, 13:08)
Kažin, ar maniškiai bebus gyvi, kol grįšiu po darbo  g.gif

gal tu neliejai tiek kaip as siadnien is ryto... nes kol neliejau tokiu baikiu nedare... matyt saknym gal per karsta... cia galetu Gautvile paaikint, kas cia negerai ivyko ... kodle po lastymo nepatiko saule?
Atsakyti
As vakar pikavau ciliakus, sakykite, o jei kelis pasodinti tarp pomidoru, kiek pamenu pas kazkuria-tai augo, nuotraukoje matesi?
ar nekenkia tokia kaiminyste pomidorams? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 04, 14:10)
As vakar pikavau ciliakus, sakykite, o jei kelis pasodinti tarp pomidoru, kiek pamenu pas kazkuria-tai augo, nuotraukoje matesi?

as pernai auginau peperoni pipirus,tai draugavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 04, 13:19)
as pernai auginau peperoni  pipirus,tai draugavo bigsmile.gif

sakykite auginote tarp pomidoru ar atskira ploteli paskyrte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 04, 12:13)
o gal SM paskaito brangusis mirksiukas.gif tai ir 'pariso' tave lotuliukas.gif  maniskis tai daznai ilenda-sako ,visoms temoms SM atsakymus rast gali :ax:ar gavai seklytes?

ui neee, jis kitų žaisliukų turi, pasirūpinu aš tuo smile.gif
nu žinokis negavau dar... bet nesigilink, pas mane paštininkės streikuoja gal , kažkaip keistai spaudą nešioja paskutiniu metu- naktį atneša į pašto dėžutę, kokią 3-4 val, sekmadienį dieną vat gavau siuntinuką, šianakt gavau net du į dėžutę...nu žodžiu..bat gaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 04, 13:10)
kodle po lastymo nepatiko saule?

su laistymu kaip ir viskas aišku. Man tai neaišku, kaip per polikarbonatą saulė augalus pasiekė. Juk jis tuo ir yra puikus, kad laužo spindulius ir ant augalų papuola ne tiesioginiai spinduliai, t.y. svilinti neturėtų g.gif

Gal per duris saulė tiesiai augalėlius šildė ar per langą?
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 04, 14:22)
sakykite auginote tarp pomidoru ar atskira ploteli paskyrte? ax.gif

vienas tai net tabletej vienoj augo -neapsisprendziau,kuri aukoti-peperonis sunkai dygsta,o pomidoru,tos veisles tik 2 seklytes turejau ax.gif tai ir siltnamin kartu kraustesi.ir neskriaude vienas kito-vaisiu abu turejo ...ir ne maziau uz kitus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 04, 13:10)

auginau arčiau durų šiltnamy vienoj pusėj paprikas, kitoj pusėj čiliukus, atrodo nesipyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 04, 13:34)
su laistymu kaip ir viskas aišku. Man tai neaišku, kaip per polikarbonatą saulė augalus pasiekė. Juk jis tuo ir yra puikus, kad laužo spindulius ir ant augalų papuola ne tiesioginiai spinduliai, t.y. svilinti neturėtų  g.gif

Gal per duris saulė tiesiai augalėlius šildė ar per langą?

tai kad jie dar namuose... as tos maziukus i siltnami netarabaninau... per langa namu, t.y. stikla
mano dyckiai tik siltnamyje plezinasi, tia tie tai patenkinti 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 04, 13:36)
vienas tai net tabletej vienoj augo -neapsisprendziau,kuri aukoti-peperonis sunkai dygsta,o pomidoru,tos veisles tik 2 seklytes turejau ax.gif tai ir siltnamin kartu kraustesi.ir neskriaude vienas kito-vaisiu abu turejo ...ir ne maziau uz kitus bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
as pernai auginau prie duru kelis daigelius-priglaustinukus, s... kazkokia veisle matyt buvo ir auginti nekaip, nes gavau juos tokius nupeipelius, tai nieko is ju man labai ir nesigavo, o siemet galvoju o gal pabandzius tarp pomidoru kaip serenciu krumelius kelis pasodinti, tik bivau, kad neperkrauciau as tu tarpu tarp ppomidoru ir nesigautu pilnas s... su viskuo, nes pernai tai tapr pomidoru buvo serenciai ir bazilikai, bet tie tai del ligu prevencijos...
Atsakyti