Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

mano is sodai.lt pagaliau jau visos 100 % islindo. laukiau pasirodant paskutines aureos . sianden islindo. thumbup.gif
reiks susiskaiciuot islindukus visus ir pradet rusiuot seklytes kitai sejimo daliai .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 03 09, 12:39)
mano is sodai.lt pagaliau jau visos 100 % islindo. laukiau pasirodant paskutines aureos .  sianden islindo. thumbup.gif
reiks susiskaiciuot islindukus visus ir pradet rusiuot seklytes  kitai sejimo daliai .

Kada sesi rolleyes.gif
Kantriu prasysiupakartoti kada geras menulis sejai, nuo kovo 20, neuzsizymejau, tik pamenu kad 20kazkelinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 09, 12:53)
Kada sesi  rolleyes.gif
Kantriu prasysiupakartoti kada geras menulis sejai, nuo kovo 20, neuzsizymejau, tik pamenu kad 20kazkelinta blush2.gif

Tany kalbejo apie kovo 19 nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal noresit prabalsuot apie pomidorų sėją rolleyes.gif
http://sodospalvos.lt/
o aš einu gelių tręšt wub.gif
Atsakyti
mano kalendoriuj vaisiu dienos ovo men yra 12 - 13, nu bet jaunas, praeita men per vaisiu dienas jauname sejau... tai si kart palauksiu vaisiu dienu priespilnyje ( seniau vis paziuredavau kai sedavau darzoves per delcia i saknis per priespilni i virszemine dali ) biggrin.gif tai lauksiu kovo 22 - 23 d vaisiu dienos priespilnyje irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 03 09, 09:46)
kas cia sake prognozem netiket- pas mus sianakt dar zemiau-20 buvo doh.gif  ir  panasu, kad visa kita savaite kazka panasaus naktimis turesim... verysad.gif  gerai, kad ridikeliu siltnamin dar nepasejau.  butu paspeje ir sudygt ir uzsilenkti...

Aš sakiau, prisipažįstu blush2.gif bet kalbėjau su mintim apie Kauna. Eina sau kaip šalta pas jus, siaubas,kovo mėn. Pas mus per visą žiemą tiek turbut nebuvo. Greičiau tas tikras pavasaris verysad.gif
Atsakyti
Pas mane iš 16rūšių po vieną sėklytę sėtų neišlindo tik giulietta verysad.gif kita sėjimo etapą ir jau turbūt paskutinį atsėsiu viena sėklyte daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 08, 12:51)
oi ne, ne maisiukuose. Vienkartiniuose puslitriniuose bokaluose  smile.gif
galit isivaizduot gi tuos bokalus  smile.gif

man ir patiko si ideja su alaus bokalais ir dar su vienkartiniais peiliukais (pavadimus suzymeti)

siryt pasilekiau per augalu parduotuves , vel pilnas rankinukas seklyciu smile.gif
o durpiniu tableciu negavau sad.gif senukuose sako ispirko, aplekiau visa siaures miesteli , na vienoj radau , bet laba imazos ir po 50 ct , per brangu man . pernai po 15 ct mokejau
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 03 09, 14:23)
man ir patiko si ideja su alaus bokalais  ir dar su vienkartiniais peiliukais (pavadimus  suzymeti)

siryt pasilekiau per augalu parduotuves , vel pilnas rankinukas seklyciu smile.gif
o durpiniu tableciu negavau sad.gif  senukuose  sako ispirko, aplekiau visa siaures miesteli , na vienoj radau , bet laba imazos ir po 50 ct  , per brangu man . pernai po 15 ct mokejau

Pernai ir maximos didziosios ju tureju 4u.gif Kaip siemet, tai nezinau. Neziurejau blush2.gif
Aha, vienkartinius peilius naudoju kaip zymeklius jau ispikiuotiems daigams zymeti thumbup.gif

O siandien tingiu ir tingeti. Naktis kazkokia su prabudinejimais pasitaike, tai sedziu kaip lavonelis. Reiks eiti salia vaiko pietu poguliuko nuluzti g.gif

maciau sianiden jau kilputes triju vilmu ir vieno azteco. Laukiam toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 03 09, 13:53)
Pas mane iš 16rūšių po vieną sėklytę sėtų neišlindo tik giulietta  verysad.gif  kita sėjimo etapą ir jau turbūt paskutinį atsėsiu viena sėklyte daugiau  biggrin.gif

o man išlindo 3 iš keturių džiuljetos smile.gif
Atsakyti
Laba

o kokios dienos palankios pikiuoti pomidorus?
Atsakyti
lotuliukas.gif dėl įdomumo pagooglinau- yra ir Romeo pomidoras...tiktų gal prie Džiuljetos lotuliukas.gif
Atsakyti