Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Alekto @ 2013 03 09, 18:06)
Aš dar nieko nesėjus (ta prasme pomodorų).Ar dar yr tokių? Kažkaip nejauku daros,kai vis skaitau,jog pas kitas lenda jie jau unsure.gif

Aš nesėjau dar nei vieno smile.gif Kitą savaitę užsiimsiu sėja ax.gif
Atsakyti
Sėsiu 11d., bus šventiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat nesėjus.Pernai aksti pasėjau,po to laksčiau po kambarius,kad šviesos daugiau gautų. Geriau vėliau,bet normaliomis sąlygomis. ax.gif Tikiuosi kovo gale visvien atšils,bus galima dienomis į šiltnamį nešt daigus unsure.gif
Atsakyti
Aš dar nieko nesėjus (ta prasme pomodorų).Ar dar yr tokių? Kažkaip nejauku daros,kai vis skaitau,jog pas kitas lenda jie jau unsure.gif

Aš tik Ola polka ir Nemere kovo 2d esu pasėjusi. Kitus planuoju kovo 15 ir 20d. Nemere sėsiu per tris kartus ir stebėsiu, ar mėnulio fazė ir ženklas turi kokią įtaką jų augimui ir derėjimui ar ne.
Atsakyti

As ir dar nepasejusi.. ir noru nedegu visai blink.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 09, 21:42)
As ir dar nepasejusi.. ir noru nedegu visai blink.gif

kiek skaitau tai jums dukrytes ir reikia smile.gif as geruoju-nesupykit 4u.gif as -uz
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 09, 19:06)

Ir as nieko nesejau dar biggrin.gif Neskubu niekad, visada seju kovo gale ir puikiai 4u.gif Pernai tik kovo 31d atsimenu pasejau seklytes. Kai kurie daigai net ziedus susikrove, o orai atsilti ilgai nenorejo. Pasodinau i siltnami, o naktimis salnos, tai uzdengiau agroplevele juos ir dar kelias naktis deginau zvakes, kad nenusaltu..Tai galvoju, kas butu, jei vasario men paseciau, nu vargas tikras... Jau ir kuolus tada jiems smeigti reiketu, risti.. blink.gif
Atsakyti
Vadinas liux tada biggrin.gif Ramiai lauksiu "tinkamų" dienų biggrin.gif
Pas mane labai šviesūs namai, tai šiemet bandysiu kiek vėliau tada sėt,nes perauga man jie paskui.

Kokį prietarą radau biggrin.gif
Jei kovo 10-osios naktį pašąla, stiprios šalnos truks dar 40 parų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 10 kovo 2013 - 07:14
QUOTE(Alekto @ 2013 03 10, 08:09)
Vadinas liux tada biggrin.gif Ramiai lauksiu "tinkamų" dienų biggrin.gif
Pas mane labai šviesūs namai, tai šiemet bandysiu kiek vėliau tada sėt,nes perauga man jie paskui.
Kokį prietarą radau biggrin.gif
Jei kovo 10-osios naktį pašąla, stiprios šalnos truks dar 40 parų.

Nu va blink.gif , tai spesim pilnai dar uzsiauginti daigiukus ir jie nepavargs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2013 03 10, 07:32)
Ir as nieko nesejau dar biggrin.gif Neskubu niekad, visada seju kovo gale ir puikiai 4u.gif Pernai tik kovo 31d atsimenu pasejau seklytes. Kai kurie daigai net ziedus susikrove, o orai atsilti ilgai nenorejo. Pasodinau i siltnami, o naktimis salnos, tai uzdengiau agroplevele juos ir dar kelias naktis deginau zvakes, kad nenusaltu..Tai galvoju, kas butu, jei vasario men paseciau, nu vargas tikras... Jau ir kuolus tada jiems smeigti reiketu, risti.. blink.gif

O kada derliaus sulauket ?
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,ziuriu daugelis dar nesejote pomidoru,o as pasisejau vasari,nes turejau atostogas ir galejau namuose visa para palaikyti siluma, taip anksti sejau ir pernai,nes labai norejau kuo anksciau tureti pomidoru (laukiau giminiu is Suomijos), aisku teko lakstyti su padeklais,veliau siltnamyje irgi deginti zvakes geguzes menesi,bet vargas atsipirko thumbup.gif
Pernai sejau Ola Polka,vadinu vaiku dziaugsmu,nes ir manoji pana ir draugu vaikai patys eidavo i siltnami raskytis thumbup.gif Dar Marmande ,buvo pirmi metai,bet labai derlingi,tai ir siemet pasisejau, Beta Lux nuvyle-matomai prastas seklas gavau. Na ir dar issikeisti daigai - jaucio sirdis,juodas princas ir dar kazkokie (be pavadinimo).
Siemet pirma karta daiginuosi Roma ir Duo,noreciau jusu nuomones apie sias veisles. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 03 09, 13:37)
Pastebejau polkuciu lapu krastelius padziuvusius  g.gif  kiti daigai be pretenziju, salygos visiem vienodos, pries kelias dienas patresiau Powerfeedu, kazkodel mintys krypsta i si fakta  g.gif
Patys daigai grazusm zemi ir kresni, apie 10cm ugio, seti sausio paskutinem dienom

QUOTE(Lusasita @ 2013 03 09, 13:48)
as du daigiukus esmeraldu turiu setu sausio 24  wub.gif  bet kai tik du tai galim kaip i geles siuo laiku ziuret smile.gif

blink.gif Ogo thumbup.gif taip anksti sejote,pas jus gal sildomi siltnamiai? blush2.gif
Atsakyti
jei kas turesit koki atliekama Black Prince daigeli tai mielai priglausiu smile.gif situ negavau vistik....galesiu ismainyt i ka nors smile.gif
16 veisliu prikaiciavau biggrin.gif
Atsakyti