Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(tany @ 2013 03 04, 22:49)
Kad tik issipildytu tokios prognozes thumbup.gif  as tai teliko neturiu, mane taip nepradziugina biggrin.gif
Papildyta:

O as sukisau blush2.gif sweet million 2 paskutines seklytes, brooklin 2, tolstoju, ronco ir podsneznik, sitie jau piguciai

Nu tai va, jei sekmingas eksperimentas bus, galesi po 3 lt pardavinet biggrin.gif O gal ir brangiau bigsmile.gif Svarbu rast pirkeju tuo momentu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 03 04, 12:30)
grūdinasi dičkiai ir mažylių kilputės 4u.gif

Tai jau nuo kilpučių grūdinat?Čia eksperimentas ar taip visada darot?
QUOTE(tany @ 2013 03 04, 22:49)
O as sukisau blush2.gif sweet million , brooklin 2...

Nu va verslininkė... biggrin.gif
Atsakyti
Sėklos nesvarbu, svarbu dauginimo būdas, klonavimas. Naujų stiebų šaknų priauginimas.
Anksti auginamas stiebas, laužomi šoniniai ūgliai priauginamos šaknys, ir turit progresija. Iš sėklų neapsimokėtu. Šaknis priauginti galima ir vandenį, su stimuliatoriais. 1 daigas duoda 2 ūglius. Jau 3 daigai. Pagrindinį palieka ankstyvam derliui, ūglius parduoda. Va ir visas verslas.
Atsikrato nereikalingų ūglių, ir dar kažkiek uždirba.
20 daigų = 40 ūglių. Ir t.t.
QUOTE(tany @ 2013 03 04, 21:33)
Tai kokias seklas sodinat blink.gif mano kaikuriu seklu savykaina 1lt, tai stumti uz 0.70 niekaip neapsimoketu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 04 kovo 2013 - 22:28
gal kas galėtų paprotinti dėl Kumato veislės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2013 03 04, 22:18)
Sėklos nesvarbu, svarbu dauginimo būdas.

Sutinku bigsmile.gif
Atsakyti
Ot yra gudrių žmonių biggrin.gif .Pernai vieną daigą užsisakiau barbarenos už jį sumokėjau 2 Lt blush2.gif .Vienos sėklos kaina 1 Lt nekalbu apie auginimo priežiūrą ir kaštus sudėtus į jį pasirodo va kur šuo pakastas. Nes šaknų buvo mažai mano dvigubai ar trigubai nuo to kur pirkau unsure.gif . Va kur biznis pasirodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
merginos, o tuneliukus darot ant plastikinio vamzdžio rėmo užtempiant plėvelę? matau, kad į šiltnamį visko nesutalpinsiu, tai kokias žemaūges paprikas ir pipirus pridengčiau, šiltnamis pomams liktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 04, 22:00)

Aš neturiu gerų sąlygų auginti namie, tai visada, esant galimybei, nuo pat kilpučių nešu šiltnamin 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 03 04, 21:22)
Kokia cia prognoze siltas dienas rodo? As tai matau kovo 15 minus keliolika nakti, ir siaip naktis nedziugina

QUOTE(Venta9 @ 2013 03 04, 21:37)
Prognoze per LRT visai savaitei  tik ++++++++++

QUOTE(tany @ 2013 03 04, 21:39)
Ir nakti? Nes jei diena +1, o nakti -9, tai neguodzia  biggrin.gif

QUOTE(Venta9 @ 2013 03 04, 21:44)
Diena zada iki 9 silumos.

Oi patiko pesimisto ir optimisto pokalbis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ta pati prognozė, tik kiekvienas skirtingai mato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 03 04, 22:00)

Nu va verslininkė... biggrin.gif

Sėklos nesvarbu, svarbu dauginimo būdas, klonavimas. Naujų stiebų šaknų priauginimas.
Anksti auginamas stiebas, laužomi šoniniai ūgliai priauginamos šaknys, ir turit progresija. Iš sėklų neapsimokėtu. Šaknis priauginti galima ir vandenį, su stimuliatoriais. 1 daigas duoda 2 ūglius. Jau 3 daigai. Pagrindinį palieka ankstyvam derliui, ūglius parduoda. Va ir visas verslas.
20 daigų  = 40 ūglių. Ir t.t.

nu jo.... is mane verslininkes nebus niekada schmoll.gif nemoku zmoniu apgaudineti blush2.gif sazine neleistu schmoll.gif
Atsakyti
Sau gal ir galima, iš bėdos. Turguj su tokiu "verslu" būtų vargo vakarienė.
20 daigų  = 40 ūglių. Ir t.t.

Atsakyti
Nieko neapgaudinėjat, sau lygiai taip pat jie dauginasi. Paveldi 100% daigo savybes, apgaudinėtumėt tada jei ne tos veislės kištumėte.

QUOTE(tany @ 2013 03 05, 08:55)
nu jo.... is mane verslininkes nebus niekada  schmoll.gif  nemoku zmoniu apgaudineti blush2.gif sazine neleistu  schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 03 05, 07:58)
Ot yra gudrių žmonių biggrin.gif .Pernai vieną daigą užsisakiau barbarenos už jį sumokėjau 2 Lt  blush2.gif .Vienos sėklos kaina 1 Lt nekalbu apie auginimo priežiūrą ir kaštus sudėtus į jį pasirodo va kur šuo pakastas.

nepamirškit, kad tie, kas augina daigus pardavimui, ne po penkias sėklas perka. Jų savikaina kur kas mažesnė nei po 1 lt/vnt gaunasi smile.gif
O dėl pažastėlių sudaiginimo - aš irgi kartais sau taip pasidauginu. Bet jie gerokai vėliau užauga, palyginus su motininiais.
Atsakyti